Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lightpower είπε

Firefox, κάποιο πρόσθετο block, και πάει και αυτό.

Brave και δεν χρειάζεται ούτε block ούτε τίποτα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Adblock και άντε γεια.

Εδώ στο κινητό κάθομαι κανένα βράδυ στο κρεβάτι να δω τίποτα στο Youtube και μου σπάει τα αρχιδ.... Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα συνέχεια με διαφημίσεις.

Ε, ψαξου λίγο.... Ειδικά στο android υοαρχει μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν παίζει καθόλου διαφημισεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Όπως έγραψα και παραπάνω που απλά δεν ασχολήθηκες. Το youtube είναι πλέον βασική διασκέδαση για όλους. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει 8 ευρώ για κάτι που χρησιμοποιεί κάθε μέρα τότε έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις διαφημίσεις. Και ναι εκεί το adblock και το χ/ψ τρόπο θα τα δικαιολογήσω. Αλλά εδώ μιλάμε σε τεχνολογικό φόρουμ. Και αυτόν που χθες έδωσε 70 ευρώ για παιχνίδι και 1000 ευρώ για τηλεόραση ή κάρτα γραφικών αλλά επαναστατεί για τα 8 ευρώ του youtube τότε ναι. Επιμένω πως είναι γυφτουλας. 

Μπες μία και με το κανονικό σου account. Μην ντρέπεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vortex365 είπε

Έχει το YouTube διαφημισεις ? Εχω χρονια να δω μια.

Αυτό μπορείτε να σταματήσετε να το λέτε συνεχώς ανα 10 ποστς?

Youtube δεν είναι μόνο το pc και το κινητό.

Youtube είναι και η τηλεόραση που έχει νόημα γιατί αράζεις χαλαρός και παρακολουθείς. Και στην τηλεοραση παίζουν ανελέητα διαφημίσεις. Εκατσα τις προάλλες να δω ένα 20 λεπτο βίντεο μικρού ελληνικού (το τονίζω) καναλιού και μου το διέκοψε 7 φορές να παίξει άκυρες διαφημίσεις. Η μία μάλιστα είχε διάρκεια 2m35s!!! Κάπου έλεος. Το έχει παραξηλώσει τώρα τελευταία πραγματικά.

Η απληστία δεν θα της βγει σε καλό. Σήμερα είναι το youtube αύριο έφυγαν όλοι για κάτι που θα ξεπεταχτεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του κοινού. Ουδείς αναντικατάστατος!

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Youtube είναι και η τηλεόραση που έχει νόημα γιατί αράζεις χαλαρός και παρακολουθείς. Και στην τηλεοραση παίζουν ανελέητα διαφημίσεις. Εκατσα τις προάλλες να δω ένα 20 λεπτο βίντεο μικρού ελληνικού (το τονίζω) καναλιού και μου το διέκοψε 7 φορές να παίξεις άκυρες διαφημίσεις. Η μία μάλιστα είχε διάρκεια 2m35s!!! Κάπου έλεος. Το έχει παραξηλώσει τώρα τελευταία πραγματικά.

Η απληστία δεν θα της βγει σε καλό. Σήμερα είναι το youtube αύριο έφυγαν όλοι για κάτι που θα ξεπεταχτεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του κοινού. Ουδείς αναντικατάστατος!

Δίκιο έχεις!!!! Αν μάθαμε κάτι τα τελευταία 30 χρόνια στην πληροφορική,  είναι ότι τα πάντα είναι ανάλωσιμα,  πάνε Και έρχονται,  καινοτομίες σφυνακια,  και πάμε για άλλα.... 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Youtube είναι και η τηλεόραση που έχει νόημα γιατί αράζεις χαλαρός και παρακολουθείς. Και στην τηλεοραση παίζουν ανελέητα διαφημίσεις. Εκατσα τις προάλλες να δω ένα 20 λεπτο βίντεο μικρού ελληνικού (το τονίζω) καναλιού και μου το διέκοψε 7 φορές να παίξεις άκυρες διαφημίσεις. Η μία μάλιστα είχε διάρκεια 2m35s!!! Κάπου έλεος. Το έχει παραξηλώσει τώρα τελευταία πραγματικά.

Ένας από τους λόγους που έχω βάλει htpc στην smartTV

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θες ακομα και το δωρεαν backup φωτογραφιων, θα αποδεχτεις, αλλιως υπαρχει και το φυσικο backup σε σκληρο.

Δεν θες gmail? Ταχυδρομειο

Δεν θες gmaps? Αλλη εφαρμογη. Οχι εφαρμογη? Φυσικους χαρτες.

Δεν θες drive και αρα εγγραφα google? Microsoft office. Οχι? Γραφομηχανη

Δεν ήξερα ότι η εναλλακτική του gmail είναι το ταχυδρομείο και των google docs/ms office η γραφομηχανή.

45buQlD.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

1urgjs.jpg

Obvi, αλλά με τόσες εναλλακτικές που υπάρχουν εκεί έξω πλέον κλαιν. Για το YT (IMHO) δεν παίζουν αρκετά δυνατά χαρτιά ακόμα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Μπες μία και με το κανονικό σου account. Μην ντρέπεσαι.

Δεν έχει άδικο και ας μην είναι το "κανονικό" του account.

Δημοσ.

Θα πω κάτι σοβαρά.

Έκανα φορμάτ πριν λίγες μέρες, πέρασα καθαρά windows 11 γιατί δεν ήθελα upgrade από τα 10.

Βλέπω τον edge συγχρονίζει όλα τα add ons μου έβαλε και adblock, το έβγαλα γιατί είπα να δοκιμάσω χωρίς adblock γενικά να μην το ξαναχρησιμοποιήσω.

Μετά από λίγα λεπτά μπήκα youtube και η κατάσταση με τις διαφημίσεις ήταν τόσο χάλια που το ξανά έκανα εγκατάσταση.

Δεν θα με πείραζε μία μικρή διαφήμιση στην αρχή άντε και 1-2 ακόμη ανάλογα τη διάρκεια του βίντεο αλλά όχι έτσι...

Χρήματα δεν πρόκειται να πληρώσω στη google, μια διαφημιστική εταιρία που έτσι και αλλιώς βγάζει με τα δεδομένα μου.

Δημοσ.
5 hours ago, N3M3SiS said:

Εν τω μεταξυ το adblock δε σας γλυτωνει χρονο απ οτις διαφημίσσεις. Απλα δεν τις βλέπετε. Ο χρόνος τους τρέχει απο πίσω χώρις απλα να βλέπετε το βίντεο, μέχρι να περάσουν τα δευτερόλεπτα του Ad. 

8.49€ για premium και εχετε και Ytube Music αντι για Spotify και ολα καλά. 

πΟΤΕ!

Δημοσ.

Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ διαφημίσεις στο YouTube σε δικές μου συσκευές.

1)
uBlock Origin ή Adblock Plus σε όλους desktop browsers:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ublock-origin/
https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
https://addons.opera.com/en/extensions/details/ublock/
https://microsoftedge.microsoft.com/addons/detail/ublock-origin/odfafepnkmbhccpbejgmiehpchacaeak

2)
Για κινητό και tablet, είτε Firefox Mobile με uBlock Origin addon ή Opera Mobile με ενσωματωμένο ad blocker, και όλα καλά.

3)
Για Smart TV, ένα Raspberry Pi με Pi-hole και όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...