Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, UnderZer0 είπε

Adblock μεχρι να σβήσει ο ήλιος

Ωραίο το AdBlock αλλά στην περίπτωση μιας Android TV τι κάνουμε;

• Like 5
Δημοσ.

Adblock και άντε γεια.

Εδώ στο κινητό κάθομαι κανένα βράδυ στο κρεβάτι να δω τίποτα στο Youtube και μου σπάει τα αρχιδ.... Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα συνέχεια με διαφημίσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Ωραία!!!!! Το κάναμε τηλεόραση το θέμα... Κάπου εδώ θα το βαρεθεί ο κόσμος,  και θα αρχίσει η παρακμα του,  με αντ μπλοκ δεν θα παίρνει κανείς τπτ και παπαλα... Πάμε στην επόμενη πλατφόρμα. Άντεξε χρόνια παντος,  για προϊόν πληροφορικής. 

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαίοι οι χαρακτηρισμοί για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν (και) youtube premium...

Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ ένας σχετικά απλώς οδηγός: 

Το καλό είναι ότι μαζί με το youtube premium, έχεις και το youtube music χωρίς διαφημίσεις ή όποιον άλλον περιορισμό, οπότε μπορείς να κατεβάζεις στο κινητό σου και ότι μουσική θέλεις.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πρόσφατα άνοιξα να δω ένα βίντεο και μου έβαλε διαφήμιση 20 δευτερόλεπτα που δε γινόταν skip στα 5 ως συνήθως. Καπάκι έπαιξε άλλη που γινόταν skip. Συνολικός χρόνος αναμονής 25 δευτερόλεπτα πριν παίξει το βίντεο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα ad blockers για pc/laptops τα ξέρουμε πριν από το 2010. Το θέμα είναι τι κάνεις σε καινούργια smart TV.  Είναι εκνευριστικος ο τρόπος που διαφημίζουν.

Ας λέγανε οι φωστήρες 1,99€ τον μήνα και δεν θα έχεις διαφημίσεις. Όχι άλλα θέλουν 8€ να σου δώσουν και άλλες δυνατότητες. Βάλτε μια επιλογή light...

Είναι και μονοπώλιο πια και μου την σπάει η Σούζαν και πολλοί YouTubers πια με την agenda woke.

Αλλά αυτά μεταξύ μας, τα αρσενικά. Κάνουμε ότι δε τα βλέπουμε.

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Like 6
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

To πρόβλημα ειναι στις smart tv αν βλέπεις. Εκεί γίνεται πολύ εκνευριστικό !

Μπορείς πάντα να τις αποκλείσεις ρυθμίζοντας τον DNS SERVER σου και βάζοντας π.χ. του adguard

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Υπάρχουν όντως διαφημήσεις στο youtube και στο internet γενικότερα? Δεν καταργήθηκαν κάπου στο 2012?

Αααα βλέπετε απο τηλεόραση, καλά να πάθετε. Pi-hole? Καλή τύχη σε λίγους μήνες που η google θα έχει μόνο manifest v3 στον chrome και λογικά θα αλλάξει πολλά σε όλες τις πλατφόρμες. Firefox + ublock origin. Αφήστε τις τηλεοράσεις για τα πρόβατα. Εν ανάγκη τραβήξτε καλώδιο hdmi από τον υπολογιστή ενω έχετε κατεβάσει (μέσω torrent φυσικά) την ταινία που θέλετε να δείτε.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Conan2046 είπε

Μπορείς πάντα να τις αποκλείσεις ρυθμίζοντας τον DNS SERVER σου και βάζοντας π.χ. του adguard

Δε θα κάνει τίποτα για το YT.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Newpipe  στο android και δεν ξαναβλεπεις  διαφημιση

Κατεβαζεις κι οτι θες σε βιντεο και mp3 

Παιζει σε παραθυρακι ή με κλειστη οθονη και το εχεις σαν ραδιο κλπ κλπ

Επεξ/σία από adi32
  • Like 5
Δημοσ.

Αμάν πια με τις διαφημίσεις Μάθανε όλοι τώρα . Ακούς εκεί 10 διαφημίσεις η βλακεία είναι ότι βλέπω πολύ από τηλεόραση που δεν μπορείς να κάνεις και κάτι για να το σταματήσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Δε θα κάνει τίποτα για το YT.

Γιατί; Στο κινητό μου που έχω αλλάξει τους DNS τις μπλοκάρει τις περισσότερες

.

Επεξ/σία από Conan2046

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...