Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα και μοναδικό δεν υπάρχει για μένα αλλά αν χρειαζόταν θα ήταν το παρακάτω..... και αν έχω βρει την σωστή μετάφραση είναι

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Mark Reizen  - Elegy (M. Yakovlev)

Και αν δεν ήταν το παραπάνω σίγουρα θα ήταν Nicolai Gedda - Pourquoi me reveiller (Werther)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κι έχω ήδη αναρτήσει το No1 μου, δεν μπορώ να παραλείψω κάποια που ναι στη πεντάδα και κονταροχτυπιούνται🙂

Το παρακάτω το άκουσα πρώτη φορά ένα χρόνο πριν.Είχα πολλά χρόνια να δακρύσω με μουσικό κομμάτι που δεν είχα ξανακούσει, κατακλυσμός συναισθημάτων και το ίδιο κάθε φορά που το ακούω.🫠

Ilya - They died for beauty

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως  είπα  έγραψα και στο πρώτο μου ποστ, τα νούμερο ένα μου, παίζει να είναι και χιλιάδες... θα βάλω όμως τώρα ένα που όσοι με γνωρίζετε από τα μουσικά θέματα του Ινσόμνια ξέρετε πόσο το λατρεύω...  

Rainbow - Catch The Rainbow   

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω ενα κομματι γιατι εχω παρα πολλα που τα εχω στο νο1 αλλα θα βαλω αυτο το οποιο δεν ειναι μονο ενα κομματι αλλα μια εξωπραγματικη εμπειρια ..

Pink Floyd - echoes

και για οποιον ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα υπαρχει αυτο το εκπληκτικο βιντεο που ειναι το πιο κατατοπιστικο για να καταλαβει τι ειχαν στο μυαλο τους οταν το εγραψαν και τι νοηματα περιεχει .. δυστυχως δεν εχει υποτιτλους στα Ελληνικα ..

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα πρώτα κομμάτια στην εφηβεία που με άγγιξαν, οι στίχοι και η μουσική του σε συνδιασμό με το νεαρό της ηλικίας..Παραμένει ως τώρα αγαπημένο και μέσα στη πεντάδα.

Santa Esmeralda - You're My Everything

Επεξ/σία από lovesucks
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...