Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Ένα και μοναδικό δεν υπάρχει για μένα αλλά αν χρειαζόταν θα ήταν το παρακάτω..... και αν έχω βρει την σωστή μετάφραση είναι Spoiler Elegy Anton Delvig When, soul, you asked To die or to love When desires and dreams They were crowded to live with you When I didn’t drink tears yet From the cup of being, - Why then, in a wreath of roses, I did not go to the shadows! Why did you draw like this In my memory, A single sign of youth You songs of yesteryear! I am bitterly valleys and forests And I forgot my sweet look, - Why are your voices I have kept my hearing! Do not return happiness to me Though it breathes in you! With him in flashed antiquity I said goodbye a long time ago. Don't break it, I pray You are my soul's sleep And the words of the terrible "love" Don't repeat it to her! — Источник: https://muegn.ru/en/th/analiz-stihotvoreniya-baratynskogo-elegiya-analiz-stihotvoreniya-baratynskogo-elegiya-baratynskii-elegi.html © muegn.ru Mark Reizen - Elegy (M. Yakovlev) Και αν δεν ήταν το παραπάνω σίγουρα θα ήταν Nicolai Gedda - Pourquoi me reveiller (Werther) Spoiler Recitative: Oh! Very often my dream flies To the wings of this verse and it's you, dear poet who, is rather my performer! All my soul is here! Melody: Why should i wake up, in the breath of spring? Why should i wake up? On my forehead, i feel your touches And very soon, time will come for thunders and sadness! Why should i wake up, in the breath of spring? The traveler will come to the valley tomorrow, remembering my first glory And his eyes will look for my splendor in vain, But they won't find anything but grief and misery! Alas! Why should i wake up, in the breath of spring? https://lyricstranslate.com
lovesucks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Αν κι έχω ήδη αναρτήσει το No1 μου, δεν μπορώ να παραλείψω κάποια που ναι στη πεντάδα και κονταροχτυπιούνται🙂 Το παρακάτω το άκουσα πρώτη φορά ένα χρόνο πριν.Είχα πολλά χρόνια να δακρύσω με μουσικό κομμάτι που δεν είχα ξανακούσει, κατακλυσμός συναισθημάτων και το ίδιο κάθε φορά που το ακούω.🫠 Ilya - They died for beauty 2
NovaLacertae Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Όπως είπα έγραψα και στο πρώτο μου ποστ, τα νούμερο ένα μου, παίζει να είναι και χιλιάδες... θα βάλω όμως τώρα ένα που όσοι με γνωρίζετε από τα μουσικά θέματα του Ινσόμνια ξέρετε πόσο το λατρεύω... Rainbow - Catch The Rainbow Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από NovaLacertae 1 3
floyd89gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω ενα κομματι γιατι εχω παρα πολλα που τα εχω στο νο1 αλλα θα βαλω αυτο το οποιο δεν ειναι μονο ενα κομματι αλλα μια εξωπραγματικη εμπειρια .. Pink Floyd - echoes και για οποιον ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα υπαρχει αυτο το εκπληκτικο βιντεο που ειναι το πιο κατατοπιστικο για να καταλαβει τι ειχαν στο μυαλο τους οταν το εγραψαν και τι νοηματα περιεχει .. δυστυχως δεν εχει υποτιτλους στα Ελληνικα .. 3
lovesucks Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Από τα πρώτα κομμάτια στην εφηβεία που με άγγιξαν, οι στίχοι και η μουσική του σε συνδιασμό με το νεαρό της ηλικίας..Παραμένει ως τώρα αγαπημένο και μέσα στη πεντάδα. Santa Esmeralda - You're My Everything Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από lovesucks 2 1
NovaLacertae Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Να βάλω και κατι για Νο1 χωρίς στίχους από τον Jean Michel Jarre και το αλμπουμ του Equinoxe Jean Michel Jarre - Equinoxe 3 - 4 3 2
Brainkill4r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) No 1 for 2023 Linkin Park- Lost Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Brainkill4r
Brainkill4r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) No1 for 1987 U2 - With Or Without You Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από Brainkill4r
Brainkill4r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 No1 for 2019 Villagers Of Ioannina City - Welcome / Age Of Aquarius
Brainkill4r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 No1 for 2020 ANNISOKAY - Good Stories
Brainkill4r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 No1 of 2017 Jorn - Rainbow In The Dark
NovaLacertae Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Να βάλω και ένα αρκετά πράσφατο νούμερο ένα Dragonborn feat. Jacob Bellens - The Tide 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις