sellsoap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ειδες τι μηχανημα ειναι? απλα μη βαλεις το FFB πανω απο 75-80 γιατι μπορει να καει αν παιζεις ωρες (εχουν θεμα αερισμου, αν και δεν ειχα θεμα εδω και 2,5 χρονια). Εαν παιζεις Assetto εχω κανει guide με super settings για το T300....εαν σε ενδιαφερει Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από sellsoap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Ναι πολύ δυνατή σίγουρα θέλει ρυθμίσεις για να την ευχαριστηθείς, πραγματικά προσπαθούσα σχεδόν μισή ώρα για ένα λαπ αλλά όλο έβγαινα έξω. Όταν πάτησα νερά στο PC2 ήταν λες και πατάω στην πραγματικότητα μέσα σε νερά, πολύ ωραία αίσθηση. Ναι στείλε ένα guide αν μπορείς, αν και έχω ρωτήσει και σε ξένο forum. Θα δω τι θα κάνω με την θερμοκρασία, πολύ πιθανόν να την ανοίξω σε λίγο καιρό να δω τι γίνεται μέσα. Προς το παρόν βάζω forced cooling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Εδώ https://www.racedepartment.com/threads/t300-superb-ffb-settings-2020-with-cm.187647/page-5#post-3621212 ή εδώ https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2160887693 Οπως όμως είπα ο οδηγός είναι για το Assetto...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Platini_Athens Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Για την R3 της ΜΟΖΑ τι λετε; Βεβαια εχει 500+ ευρω.... για χβοχ χ και assetto παντα ....βεβαια εχω και το car city driving στο πισι. Ειμαι σκεπτικος παντως διοτι ειναι πανακριβες...... ολοι λενε για την R29 και την R923 (πιο οικονομικες σιγουρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλή φαίνεται στα 439 ευρώ από το επίσημο site (δεν φαίνεται να έχει μεταφορικά), αλλά για ποιο λόγο το https://mozaracing.com/ δεν έχει Ελλάδα στις χώρες αποστολής ενώ στέλνει σχεδόν οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Σκέφτομαι να πάρω μια βάση γιατί την έχω και κάθεται την τιμονιέρα εδώ και καιρό.. και όπως είναι τώρα το σπίτι / γραφείο δεν βολεύει κάτι άλλο. Βλέπω καλά λόγια για την Omega Apex GT για να την κλείνω και να την βάζω στην ντουλάπα. Αλλά πείτε και καμια εναλλακτική πρόταση αν έχετε δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Την έχω αρκετά χρόνια. Αντί να σου γράψω, σου ανεβάζω δύο εικόνες, από το πλάι μαζεμένη και κανονικά. Στα θετικά ότι μπορείς να την κυλίσεις αν είναι μαζεμένη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ναι είδα και στο site τους κάποιες φωτογραφίες και μου άρεσε.. Απλά δεν το έχω ψάξει καθόλου. Πάω ντουγρού για αυτήν δηλαδή από ότι κατάλαβα? Κάποιοι λένε ότι κουνιέται καμιά φορά μαζί με το τιμόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Πριν την αγοράσω είχα δίλημμα ανάμεσα σε αυτή και κάποια next Level racing, αλλά η διαφορά στην τιμή ήταν μεγάλη. Γνώμη μου να περιμένεις τις προσφορές της black Friday. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Έβγαλε η GT Omega τις Black Friday προσφορές... για το UK μόνο και είναι 13 λίρες κάτω μόνο. Εμείς στην Ευρώπη τίποτα... και τα μεταφορικά στον θεό. Θα αρχίσω να ψάχνω και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) On 21/10/2024 at 00:18, elio_1 said: Πριν την αγοράσω είχα δίλημμα ανάμεσα σε αυτή και κάποια next Level racing, αλλά η διαφορά στην τιμή ήταν μεγάλη. Γνώμη μου να περιμένεις τις προσφορές της black Friday. Μπήκε και η Black Friday στο site της gt omega... 111 euro η apex και 29 ευρώ μεταφορικά σύνολο 140 ευρώ. Μπορεί να την χτυπήσω γιατί δεν βλέπω εναλλακτική. Αν θέλει κανείς δεύτερη ας στείλει pm να γλυτώσουμε τα μισα μεταφορικά.. βγαίνει 133 το άτομο τελική τιμή. edit: την πήρα! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα