DarkGamerGR_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από καιρο πήρα την απόφαση να αγοράσω την πρώτη μου τιμονιέρα. Οι επιλογές που κατέληξα είναι η G29 της Logitech και η Τ248 της Thrustmaster. Έχω δει ότι βίντεο υπάρχει στο διαδίκτυο και πάλι δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας και την άποψη σας ή αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη στα λεφτά που παίζουν οι 2 που προείπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίος. Γενικά δεν μου φαίνονται και πολύ "entry level" αυτές οι δύο, συνήθως οι περισσότεροι εννοούν τιμονιέρες των 50-100 ευρώ αντί για 270+. Επίσης ελπίζω ότι θα τις χρησιμοποιήσεις για ραλάκια που έχει νόημα η τιμονιέρα, όχι για arcade τύπου Need For Speed. Τώρα για απευθείας σύγκριση μεταξύ των δύο, φαντάζομαι ότι αν δεν τις έχει δοκιμάσει κάποιος δύσκολα να μπορέσει να καταλήξει. Και σίγουρα θα έχεις δει συγκριτικά video σαν αυτό (έστω με μεταφρασμένους υπότιτλους). Σύμφωνα με όσα διαβάζω, εγώ μάλλον θα προτιμούσα την Thrustmaster γιατί λένε ότι έχει πιο δυνατό feedback (δηλαδή μεγαλύτερη ροπή), αν και δεν έχω τσεκάρει ακριβή εργοστασιακά specs. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες παράμετροι: από το πόσο άνετα είναι τα πετάλια της κάθε μίας, πόσο καλά κουμπώνουν αυτές οι τιμονιέρες στο γραφείο σου, πόσα κουμπάκια έχει η καθεμία και πόσα από αυτά χρειάζεσαι εσύ για τα ραλάκια που θέλεις να παίζεις κλπ. Εναλλακτική είναι η ακριβότερη πρόταση της https://www.skroutz.gr/s/10447369/Thrustmaster-T300-RS-GT-Edition-Τιμονιέρα-με-Πετάλια-για-PC-PS3-PS4-με-1080-Περιστροφής.html (περίπου +100 ευρώ), που είναι καλύτερη από κάθε άποψη αλλά φυσικά με το ανάλογο κόστος. Προφανώς ούτε αυτή είναι "entry level". Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) T300 με κλειστα ματια. Πολυ δυνατο FFB και ροπη που μπορει να σπασει χερι..... Οι logitech ειναι παιχνιδακια με πολυ αδυναμο FFB Αλλα πες μου για τι παιχνιδια μιλας?? Εαν δεν προκειται για ενα απο τα ελαχιστα sim (i racing, asseto corsa, race room και κανα 2 αλλα) και εννοεις forza και τετοια arcade, παιξε με controller... θα δωσεις τζαμπα λεφτα δες και αυτο το προσφατο post Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από sellsoap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά το πάμε. Οριακά είμαστε να τον ψήσουμε να πάει απευθείας σε Direct Drive wheel 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) lol ναι, ας παρει ενα moza για αρχη να ξεμπερδευει...........☺️ Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από sellsoap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Ρε παιδιά τι παίζει με τις τιμονιέρες? Είπα να πάρω και εγώ μετά απο πόσα χρόνια που το σκέφτομαι και δεν έχει τίποτα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε νορμαλ τιμή. Κάθομαι εδώ και δύο βδομάδες περίπου και κάνω refresh στο skroutz αλλα τίποτα. Μήπως να πάρω από Amazon να τελειώνω? Φοβάμαι μόνο αν χαλάσει τίποτα άντε να το στέλνω μετά έξω. Σκεφτόμουν απο T300RS GT και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλα στο σκρουτζ κοιτας για τιμονια κλπ?????? οι τιμες ειναι στο θεο παντα στην Ελλαδα... Εννοειται amazon ή Thrustmaster απευθειας.....T300 rs gt= 391 skroutz, 336 amazon.de .... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από sellsoap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, sellsoap said: καλα στο σκρουτζ κοιτας για τιμονια κλπ?????? οι τιμες ειναι στο θεο παντα στην Ελλαδα... Εννοειται amazon ή Thrustmaster απευθειας.....T300 rs gt= 391 skroutz, 336 amazon.de .... 390 βγαίνει και απο Amazon, δεν έχουμε καμία τύχη.. υ.γ δεν με ενοχλεί να δώσω παραπάνω λεφτά αλλά θα προτιμούσα να είναι απο κατάστημα Ελλάδα σε περίπτωση βλάβης Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Την πήρα απο Amazon στα 390 ευρώ, πραγματικά απογοήτευση η κατάσταση με τα Ελληνικά μαγαζιά μέσα στις γιορτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 αντε μεγια να την ευχαριστηθεις! πηρες τη gt με αμπραγιαζ? Εχεις shifter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, sellsoap said: αντε μεγια να την ευχαριστηθεις! πηρες τη gt με αμπραγιαζ? Εχεις shifter? Την GT πήρα, Shifter όχι ακόμα κάτσε να έρθει και θα δώ τι θα κάνω. Δεν έχω και πολύ χώρο ακόμα για να πάρω βάση οπότε θα την βάζω / βγάζω στο γραφείο μέχρι να αλλάξει κάποια κατάσταση. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/9/2022 στις 1:42 ΜΜ, sellsoap είπε Οι logitech ειναι παιχνιδακια με πολυ αδυναμο FFB Γιατί το λες αυτό; Κάτοχος της G29, μέσα απ' το G-HUB μπορείς να της δώσεις τόσο πολύ βάρος στο τιμόνι που πραγματικά να χρειάζεσαι όλο σου το βάρος για να στρίψει. Ίσως να έχει πιο δυνατό FFB αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετό της G29. Εγώ δεν θα έδινα σημασία στην δύναμη του feedback μόνο αλλά και πόσο καλά εκμεταλλεύεται το παιχνίδι τις δυνατότητες της κάθε τιμονιέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με g29 ξεκινησα οποτε γνωριζω τις logi. Δεν μιλαω για ενταση αλλα για το definition & τις λεπτομερειες που "περναει" στα χερια μέσω του FFB. Δεν εχουν καμμια μα καμμια σχεση με Thrustmaster οι Logi. Λεω στο Assetto Corsa που παίζουν ολα τα τιμονια αψογα.... Aν δεν εχεις δοκιμασει δε θα καταλαβεις τι εννοω. Καλες οι Logi με τιμες κλοπη ομως γι΄αυτο που ειναι. Απλα χτυπαει τους πελάτες που δε ψάχνουν σε βαθος τι ισχυει με τα τιμονια και εκμεταλλευται το γνωστο brand name. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από sellsoap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Και κλασσικά ενώ περιμένω 2 βδομάδες, 3 μέρες πριν έρθει η τιμονιέρα γίνεται διαθέσιμη στο skroutz με 50 ευρώ πιο κάτω.. Το περίμενα και επιβεβαιώθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Καλά έπαιξα κανα μισάωρο με την T300 RS GT μου σήμερα και έχω πάθει σοκ. Δεν ήξερα τι έπαιρνα είναι η αλήθεια, τώρα κατάλαβα 😛 Φοβάμαι να σκεφτώ τι δύναμη θα έχει ένα DD wheel. Δεν κατάφερα ούτε λαπ να ολοκληρώσω, έχει learning curve σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα