Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω ένα update, το σκυλάκι τελικά "αλήτεψε", βρήκε παρέα κάτι άλλα σκυλιά αδέσποτα ερχόταν στον διπλανό που και που που του είχε μπολ με νερό και φαγητό, έτρωγε, έφευγε και αυτό όλο και πιο σπάνια ώσπου που έχω να το δώ καιρό. 

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι γίνεται και αν τα τραβώ τα σκυλάκια αλλά έχει κατασκηνώσει στην γειτονιά ένα άλλο σκυλί πιο μεγαλώσομο, κάτω του έτους μου φαίνεται, με κομμένη την ουρά, και έχει χτυπήσει το ένα πόδι του αλλά δεν το εμποδίζει να τρέχει. Είναι φιλικό και χαδιάρικο προς εμένα αλλά λίγο εχθρικό προς τα παιδιά. Ως εκ τούτου δεν θέλω να τον αφήνω να μπαίνει στην αυλή μου και έχω κλειστές τις πόρτες αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούσα να το βλέπω και χωρίς φαϊ και νερό και έχει εγκατασταθεί μόνιμα έξω από το σπίτι, με ακολουθεί όταν βγαίνω έξω., δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Ο Δήμος δεν έχει δομή να το φιλοξενήσει, φιλοζωική δεν υπάρχει στην περιοχή, εγώ δεν θέλω να το κρατήσω και ο σκύλος δεν φαίνεται να θέλει να απομακρυνθεί από το σπίτι μου. 

Δημοσ.
Στις 12/5/2023 στις 10:28 ΠΜ, Conan2046 είπε

εγώ δεν θέλω να το κρατήσω και ο σκύλος δεν φαίνεται να θέλει να απομακρυνθεί από το σπίτι μου. 

Βαζε του λιγο νερο μονο.

Θα βρει αλλου φαι,αλλα το νερο δεν το σκεφτονται τοσο αυτοι που πετανε αποφαγια στα αδεσποτα,οποτε ειναι μονιμως διψασμενα.
Σε λιγο καιρο θα φυγει,εαν δεν το ταιζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...