Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, έχω μετακομίσει πρόσφατα και υπάρχει ένας σκυλάκι κάτω του έτους το οποίο μάλλον κάποιος παράτησε και πιθανολογώ από την συμπεριφορά του ότι έχει φάει ξύλο. Το σκυλάκι του δίνουμε φαγητό, νερό στον κήπο, μας κάνει χαρές από μακριά, μας κουνάει την ουρά του μας ακολουθεί από μακριά αλλά δεν αφήνει κανέναν πλην του μικρού μου γιου που είναι περίπου 3 ετών να το πλησιάσει ή να το αγγίξει, απομακρύνεται. Επειδή θα ήθελα να μπορέσω να το πάρω για να του κάνω τα εμβόλια σε πρώτη φάση θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Με το φαγητό δεν πιάνει, αν δεν το αφήσω να φύγω δεν πλησιάζει. 6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μονο με φαγητο ή κανα μπαλακι-παιχνιδακι. Αλλα θελει υπομονη. Προσπαθησε εστω με το παιδι σου, σιγα σιγα να το χαιδευει οσο μπορει για να σας εμπιστευτει. 3
Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Και το παράξενο είναι πως ο γιος μου στον ενθουσιασμό του του βγάζει κάτι κραυγές ώρες ώρες που τον τρομάζει και ωστόσο αυτόν συμπαθεί περισσότερο.
giorgos04 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Βρήκα ενα πόιντερ κάποτε, το οποίο πρέπει να είχε φάει πολύ ξύλο. Σηκωνα ενα καλαμάκι του καφέ και το σκυλί έπεφτε κάτω και έτρεμε. Σηκωνόταν το χερι μου για άσχετο λόγο πάνω από το ύψος του ώμου μου και εκείνο έπεφτε και έτρεμε με σπασμούς και λυγμούς. Με πααααρα πολυ υπομονή, αγάπη, φροντίδα, ενασχόληση, τα ξεπεράσαμε ολα αυτά και ζησαμε μαζί για 13 χρόνια. Οπου πηγαινα και εκείνη μαζί μου. Με αγάπη και υπομονή θα σε εμπιστευθεί. Και πίστεψε με....Αξίζει! 21 4
vagos789 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Θελει χρονο,παντως εχω ακουσει πολυ χειροτερες περιπτωσεις,αφου ηδη κανει χαρες απο μακρια και ερχεται σε επαφη με τον μικρο,θα γινει η δουλεια στο τελος Τα εμβολια δεν ειναι τοσο επειγοντα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να του δώσετε χαπάκια αποπαρασίτωσης. 1
Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να του δώσετε χαπάκια αποπαρασίτωσης. Να το χώσω μέσα σε κάποιο φαγητό υποθέτω; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Να το χώσω μέσα σε κάποιο φαγητό υποθέτω; ναι. Το έχετε στον κήπο σας ή κυκλοφορεί και στον δρόμο;
Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι ελεύθερο, έχουμε ενιαίο κήπο με τον γείτονα αλλά είναι ανοικτά, ο γείτονας του έχει πάρει ένα σπιτάκι, έχει νερό κλπ. εκεί που είμαστε δεν περνάνε στην ουσία αυτοκίνητα εκτός από τα δικά μας και κανένα ξέμπαρκο και δεν απομακρύνεται ιδιαίτερα, δηλαδή αντιλαμβάνεται ότι το φροντίζουμε εμείς. 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 υπομονή, υπομονή, υπομονή να ξέρεις οτι οταν τελειώσει ολο αυτο ο σκύλος θα γίνει κατι παραπανω απο αδερφος σου. αυτα τα σκυλία έχουν πολύ αγαπη μεσα τους. αν εχεις γυναικα ευκαιρη βαλτη να του μιλαει. η φωνη του αντρα τα διωχνει, δεν εμπιστευονται ευκολα. το πρωτο που τον φοβιζει ειναι η φωνη σου γιαυτο δεν ερχετε. οπως λογικα και η φιγουρα σου γιατι του θυμίζει το ξύλο. θα τα καταφέρεις. 2
jimakos00 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Θα πέσεις στο ύψος του, θα του κάνεις χαρές, θα του δώσεις καμιά λιχουδιά και θα έρθει. 2
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Ό,τι σου είπαν παραπάνω, συν ένα booster: όταν τρώει, προσπάθησε να είσαι στον ίδιο χώρο σε απόσταση που νοιώθει άνετα να τρώει με εσένα εκεί. Μείωνε σταδιακά την απόσταση όσο περνάει ο καιρός. Φυσικά επειδή είναι πάντα σκύλος, μην φτάσεις να 'σαι επικίνδυνα κοντά στο φαγητό του.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν παει να το πλησιασει ο οποισδηποτε για να το ταισει η χαιδεψει, βασικο, χερι κατω απο το σαγονι του διαρκως.
swstost Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Όπως ακριβώς τα είπαν οι φίλοι παραπάνω, θέλει πάρα πολύ υπομονή. Προσπάθησε να έχεις το χέρι χαμηλά όταν πας να το χαιδέψεις, κάτω από το κεφάλι του, αλλιώς μπορεί να νιώσει απειλή. Οι λιχουδιές βοηθάνε. Βοηθάει και να είσαι χαμηλά, όχι όρθιος. Εμείς υιοθετήσαμε σκυλίτσα 3 ετών περίπου, που κάποιος την άφησε μέρες δεμένη σε κολώνα στην πλατεία. Την έχουμε πια 3,5 χρόνια. Φιλική, χαδιάρα, παιχνιδιάρα, ταυτόχρονα "φύλακας" που θα γαυγίσει αμέσως όταν είναι κάποιος έξω από την πόρτα στον όροφο, δεν έχει κάνει ποτέ καμία ζημιά. Αν την αφήσουμε λίγες ώρες λόγω δουλειάς, σχολείου των παιδιών, κλπ, όταν γυρίσουμε η αντίδρασή της είναι σαν να είχαμε πάει 10 χρόνια ανθρακωρύχοι μετανάστες στο Βέλγιο... Αν μπορούσα να σχεδιάσω γενετικά ένα σκυλί θα ήταν αυτή. Κι όμως, από όταν την πήραμε, 3,5 χρόνια τώρα, όταν πχ δει σκούπα, το ξύλο που κατεβάζουμε τα ρούχα από το πάνω ντουλάπι, ή τις πατερίτσες που είχε ο γιός μου κάποια στιγμή που χτύπησε, αμέσως κάθεται κάτω μαζεμένη και κλαψουρίζει. Προφανώς το μ@&$!#@νο που την είχε την χτυπούσε... Πάλεψέ το, αξίζει πραγματικά.
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 δεν χαιδευουμε ενα σκυλο που φοβαται. πρωτα θα ερθει κοντα μας, μετα θα κατσει κοντα μας, μετα θα ακουμπησει στα ποδια μας και μερες μετα απλωνουμε χερι. αν κανεις κινηση να το χαιδεψεις θα χασει ξανα την εμπιστοσυνη του. δεν ειναι απαραιτητο το χαδι. η επαφη θα του παρει αρκετο καιρο μεχρι να ειναι "ασφαλής". καποια στιγμη θα ερθει μονος του και με γλυκολογα θα αρχισει να κουναει ουρα. τοτε μονο, σιγα σιγα ενα μικρο χαδι και βλεπουμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα