Προς το περιεχόμενο

Ποιο software για image σε win10?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω απομακρυνθεί τα τελευταία 5 χρόνια από την τεχνική υποστήριξη σε pc. Μπορεί κανένας να με ενημερώσει για μεταφορά image από σκληρό σε σκληρό τι προγράμματα παίζουν πλέον?

Τελευταία είχα μείνει σε Hirens με Norton Ghost.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, csst9902 είπε

Καλημέρα σας,

Έχω απομακρυνθεί τα τελευταία 5 χρόνια από την τεχνική υποστήριξη σε pc. Μπορεί κανένας να με ενημερώσει για μεταφορά image από σκληρό σε σκληρό τι προγράμματα παίζουν πλέον?

Τελευταία είχα μείνει σε Hirens με Norton Ghost.

Ευχαριστώ πολύ.

Α όντως παρά έχεις μείνει στα παλιά εσύ :)

Υπάρχουν δίσκοι εταιρειών που προσφέρουν και εφαρμογή.

Ποιας εταιρείας σκέφτεσαι να βάλεις?

Πχ

https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/tools/

https://www.kingston.com/en/support/technical/acronis-download

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Aπό adata σε adata θα αλλάξω. Πάω να δώ αν υπάρχει κάτι στην εταιρία, αλλιώς Clonezilla!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ και με μεγάλη επιτυχία σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις σε boobable μορφή το Acronis True Image 2018. To 2021 με πρόδωσε σε κανά 2 περιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2022 στις 12:24 ΜΜ, Kthulhou είπε

σαν το clonezilla δεν έχει, ούτε καν στη χαλκιδικη !  :)

Για δοκίμασε να κάνεις κλώνο ή να μεταφέρεις image από δίσκο με διαφορετικό (ιδίως μεγαλύτερο) μέγεθος και θα δεις αν έχει. :D

Εκτός αν το έφτιαξαν.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Για δοκίμασε να κάνεις κλώνο ή να μεταφέρεις image από δίσκο με διαφορετικό (ιδίως μεγαλύτερο) μέγεθος και θα δεις αν έχει. :D

Εκτός αν το έφτιαξαν.

μια χαρά είναι , εννοείται φυσικά ο μεγάλος να έχει άδειο χώρο, δηλ τα data του να χωράνε στον μικρότερο, αν εννοείς αυτό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

μια χαρά είναι , εννοείται φυσικά ο μεγάλος να έχει άδειο χώρο, δηλ τα data του να χωράνε στον μικρότερο, αν εννοείς αυτό

Σωστά,

Ουσιαστικά σε έναν κλώνο σημασία έχει αν ο χώρος που καταλαμβάνει ο μεγαλύτερος σε όγκο δίσκος να χωράνε στον μικρότερο νέο δίσκο που θα γίνει η "κλωνοποίηση" και όχι στην καθ'αυτού διαφορά όγκου που έχουν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Σωστά,

Ουσιαστικά σε έναν κλώνο σημασία έχει αν ο χώρος που καταλαμβάνει ο μεγαλύτερος σε όγκο δίσκος να χωράνε στον μικρότερο νέο δίσκο που θα γίνει η "κλωνοποίηση" και όχι στην καθ'αυτού διαφορά όγκου που έχουν. 

Αυτό εννοείτε. Δεν γίνονται μαγικά. 

4 ώρες πριν, Kthulhou είπε

Εγώ πάντως κάνα δυο φορές που το προσπάθησα να κάνω κλώνο έναν μεγαλύτερο σε μικρότερο έφαγα πόρτα. Έπρεπε να κόψω τον μεγάλο δίσκο για να τον δεχτεί. Φυσικά τα data χωρούσαν άνετα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Αυτό εννοείτε. Δεν γίνονται μαγικά. 

Εγώ πάντως κάνα δυο φορές που το προσπάθησα να κάνω κλώνο έναν μεγαλύτερο σε μικρότερο έφαγα πόρτα. Έπρεπε να κόψω τον μεγάλο δίσκο για να τον δεχτεί. Φυσικά τα data χωρούσαν άνετα. 

Πίκρα αν έχει τέτοια ιδιαιτερότητα :)

Σταθερή αξία 

Acronis

Macrium 

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...