Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 3-4 ημερες συνεχιζει το ιδιο θεμα που δεν εχω καταφερει να το δωσω τοσο χρονο λογο δουλειας.
Οταν παταω το Power κουμπι για να ανοιξει δινει ρευμα ανοιγει σβηνει συνεχως, μπορει να το κανει μια δυο η και τρεις φορες, δεν γνωριζω γιατι.
Στο τελος απλος φαινεται οτι ειναι ανοιχτος χωρις να δινει εικονα ουτε ρευμα στα υπολοιπα περιφεριακα.
(Επισης εχω θεμα και με τα drivers της Radeon Amd, συνεχως crashαρουν και πρεπει να το κανω επισκευη η να το ξανακατεβασω αλλιως δεν μπορω να τα ανοιξω ουτε να εχω δυο οθονες)
Ολα τα κακα σε εμενα παντως..
Ευχαριστω σε οποιον παρει τον χρονο του να βοηθησει, εαν δεν τα καταφερω θα το παω μαλλον σε τεχνικο. (ελπιζω να μη με φαει πολλα)
Παρακατω παραδειγμα βιντεο..
(Εαν το ανεβασα σε λαθος Forum συγγνωμη και παρακαλω πειτε μου που να το ανεβασω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αναφέρετε από τι αποτελείται το σύστημα, αλλά αναφέρατε ότι κάνει νούμερα η κάρτα γραφικών. Αν το σύστημα (ο επεξεργαστής) έχει ενσωματωμένα γραφικά, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε (να τη βγάλετε τελείως έξω από το κουτί) τη GPU και να δοκιμάσετε με τα ενσωματωμένα. Αν δώσει κανονικά σήμα ή GPU έχει πρόβλημα ή το ρεύμα από το PSU δεν επαρκεί.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν αναφέρετε από τι αποτελείται το σύστημα, αλλά αναφέρατε ότι κάνει νούμερα η κάρτα γραφικών. Αν το σύστημα (ο επεξεργαστής) έχει ενσωματωμένα γραφικά, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε (να τη βγάλετε τελείως έξω από το κουτί) τη GPU και να δοκιμάσετε με τα ενσωματωμένα. Αν δώσει κανονικά σήμα ή GPU έχει πρόβλημα ή το ρεύμα από το PSU δεν επαρκεί.

48 λεπτά πριν, snbblp είπε

Για bios corruption μου φαίνεται, αλλά δεν μπορώ να είμαι βέβαιος χωρίς μετρήσεις.

Εκανα πιο παλια αλλο θεμα σχετικα με τα drivers της καρτας εδω στα forums ας πουμε πριν 20 ημερες, και ειχα θεμα με την οθονη που αν την ανεβαζα 144hz θα αναβοσβηνε με video playback. Προσπαθησα πολλα δεν το ελυσα εν τελει λογο οτι τα drivers εχουν το θεμα, πριν ομως το λυσω ειχα ενεργοποησει το SAM και γενικα ειχα κανει update τα BIOS της μητρικης. Σχετικα οταν το κανει αυτο βγαζει το δευτερο κοκκινο λαμπακι δεξια απο την μητρικη (οπως φαινεται στο βιντεο).
Εχουμε και λεμε Drivers Καρτας,SAM,Update Bios ειναι τα μερικα που μπορει να δημιουργησαν το θεμα αλλα αυτα τα ειχα κανει πριν 20 ημερες οπως ειπα, γιατι τωρα να βγαλει στα ξαφνικα το θεμα; (Για να μπω στα windows χρειαζεται ειτε να αφησω τον υπολογιστη κανα δεκαλεπτο ανοιχτο και μετα να το πατησω restart η να βγαλω μια ram και να την κουμπωσω αργοτερα)

Εχετε δικιο δεν ανεφερα τι εχει το συστημα παρακατω τα γραφω..
PSU: Corsair RM 850W Gold
CPU: Ryzen 3900X
MOBO: MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI
RAM: G SKILL RIPJAWS V 32GB 3200mhz
GPU: Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB Pusle
SSD: Adata xpg sx8200 pro 512gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...