AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Βρε βασικές γνώσεις έχω . Το έχω στήσει μόνος μου . Έχω βγάλει τα controllers , psu , cpu opt , cpu fan . Έβγαλα το ρεύμα το ξανά έβαλα έβγαλα κάρτα την ξανά έβαλα . Δεν δίνει εικόνα και έγινε με το που έκανα shutdown και είχε ένα update. Πως γίνεται να γυρνάνε τα φανακια και να μην δίνει rgb lighting και η οθόνη είναι μαύρη? Αυτό δεν καταλαβαίνω .
triplex1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, AcidRain1 είπε Βρε βασικές γνώσεις έχω . Το έχω στήσει μόνος μου . Έχω βγάλει τα controllers , psu , cpu opt , cpu fan . Έβγαλα το ρεύμα το ξανά έβαλα έβγαλα κάρτα την ξανά έβαλα . Δεν δίνει εικόνα και έγινε με το που έκανα shutdown και είχε ένα update. Πως γίνεται να γυρνάνε τα φανακια και να μην δίνει rgb lighting και η οθόνη είναι μαύρη? Αυτό δεν καταλαβαίνω . αν δε φτανει το ρευμα , τοτε γυρνανε μονο τα φανακια , ολα γινονται στην εποχη που ζουμε
dsi44 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 τη μπαταρια που σου προταθηκε την εβγαλες?
AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε αν δε φτανει το ρευμα , τοτε γυρνανε μονο τα φανακια , ολα γινονται στην εποχη που ζουμε Μέχρι χθες έφτανε αυτό με παραξενευει. 4 λεπτά πριν, dsi44 είπε τη μπαταρια που σου προταθηκε την εβγαλες? Επειδή είμαι επιχειρηματίας στην Πάρο σε λίγο θα πάω σπίτι να το κάνω αυτό με την μπαταρία δεν έχω προλάβει ακόμα . Θα ενημερώσω αμέσως μετά 1
triplex1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, AcidRain1 είπε Μέχρι χθες έφτανε αυτό με παραξενευει. Μια και εξω , τιποτα μη σε παραξενευει , βρες ενα και δοκιμασε
dsi44 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 μολις το κανεις λογικα θα επανελθει η εικονα
AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μια και εξω , τιποτα μη σε παραξενευει , βρες ενα και δοκιμασε Είχα μετρήσει και έλεγε 558 και καλά κατανάλωση και πήρα ένα 750ρι . Θα δω με την μπαταρία και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ
triplex1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AcidRain1 είπε Είχα μετρήσει και έλεγε 558 και καλά κατανάλωση και πήρα ένα 750ρι . Θα δω με την μπαταρία και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ σε ρωτησα πριν αλλα δεν λες κατι......ποιο ειναι 1
lneam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AcidRain1 είπε Βρε βασικές γνώσεις έχω . Το έχω στήσει μόνος μου . Έχω βγάλει τα controllers , psu , cpu opt , cpu fan . Έβγαλα το ρεύμα το ξανά έβαλα έβγαλα κάρτα την ξανά έβαλα . Δεν δίνει εικόνα και έγινε με το που έκανα shutdown και είχε ένα update. Πως γίνεται να γυρνάνε τα φανακια και να μην δίνει rgb lighting και η οθόνη είναι μαύρη? Αυτό δεν καταλαβαίνω . το τι θα κανεις ειναι επιλογη δικη σου. Εαν θελεις διαβασε τι θα εκανα εγω σε ιδια γεγονοτα. 1. δεν θα εβγαζα την μπαταρια. Οχι πως ειναι λαθος, απλα η σωστη διαδικασια ειναι να βαλω ενα jumber στο σωστο σημειο. Αυτο λεει το manual 2. εαν εχω κανει ολα τα ευκολα, παω αναγκαστηκα στα δυσκολα. Αφαιρω την μητρικη και το psu απο το κουτι. Συνδεω ΜΟΝΟ την μητρικη με την cpu + ram + psu + οθονη + καλωδιο ρευματος - εαν ειναι δυνατον με την onboard vga (εαν εχει η cpu δικη της GPU). Και βλεπω το αποτελεσμα. Αναλογα προχωρας .... 1
grevoil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα φτιάψει σε ένα φιλαράκι ένα PC, μετά απο 1 χρόνο περίπου μου είπε δεν ανάβει, το έφερε έσπασα το κεφάλι μου και στο τέλος, έβγαλατα τα πάντα απο το ρευμα, έβγαλα και την μπαταρία για το bios, περιμέναμε 1 τέταρτάκι τα ξανασύνδεσα και άνοιξε. Ασχολούμε με PC απο τα 7-8 μου, 24 χρόνια τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα πετύχει, τελείος random αλλά πραγματικά δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε σε ρωτησα πριν αλλα δεν λες κατι......ποιο ειναι Ένα thermaltake rgb 700-750 δεν θυμάμαι καλά . 80 plus έλεγε . Έκανα clear cmos τίποτα απολύτως . Σύνδεσα το ηχειακι που μου είπατε πάλι τίποτα ούτε μπιπ δεν κάνει. Συνεχίζει και ανάβει κανονικά γυρνάνε τα φανς φως δεν δίνει στην υδροψυξη ούτε εικόνα . Αυτό που παρατήρησα είναι κάτι που διάβασα στο ίντερνετ ότι πιάνοντας τις αντλίες θα πρέπει να κάνουν μια δόνηση ότι περνάει το νερό . Στην δικιά μου την aio μόνο στο ένα υπάρχει αυτή η δόνηση. Το άλλο είναι εντελώς νεκρό . Ενώ κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουν και οι δύο αντλιες . Και κάτι ακόμα ότι πλέον πατώντας το κουμπί για force shutdown το κουμπί δεν κάνει τίποτα απολύτως δεν κλείνει τον υπολογιστή . Παίζει να έχει κλαταρει το τροφοδοτικό?
triplex1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε Ένα thermaltake rgb 700-750 δεν θυμάμαι καλά . 80 plus έλεγε . Έκανα clear cmos τίποτα απολύτως . Σύνδεσα το ηχειακι που μου είπατε πάλι τίποτα ούτε μπιπ δεν κάνει. Συνεχίζει και ανάβει κανονικά γυρνάνε τα φανς φως δεν δίνει στην υδροψυξη ούτε εικόνα . Αυτό που παρατήρησα είναι κάτι που διάβασα στο ίντερνετ ότι πιάνοντας τις αντλίες θα πρέπει να κάνουν μια δόνηση ότι περνάει το νερό . Στην δικιά μου την aio μόνο στο ένα υπάρχει αυτή η δόνηση. Το άλλο είναι εντελώς νεκρό . Ενώ κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουν και οι δύο αντλιες . Και κάτι ακόμα ότι πλέον πατώντας το κουμπί για force shutdown το κουμπί δεν κάνει τίποτα απολύτως δεν κλείνει τον υπολογιστή . Παίζει να έχει κλαταρει το τροφοδοτικό? τροφοδοτικο εισαι ή μητρικη , αν εχεις καποιο προχειρο δοκιμασε ισα-ισα να δεις αν ξεκιναει αλλιως ειναι η μητρικη σου , ενα απο τα 2 παρεδωσε πνευμα και ας ειναι καινουρια ολα .....εχεις εγγυηση οποτε οτι εχει χαλασει το στελνεις πισω
AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε τροφοδοτικο εισαι ή μητρικη , αν εχεις καποιο προχειρο δοκιμασε ισα-ισα να δεις αν ξεκιναει αλλιως ειναι η μητρικη σου , ενα απο τα 2 παρεδωσε πνευμα και ας ειναι καινουρια ολα .....εχεις εγγυηση οποτε οτι εχει χαλασει το στελνεις πισω Έβγαλα κάθε τι από πάνω εκτός ram - cpu - mobo έβαλα onboard graphics . Ούτε force shutdown κάνει ούτε εικόνα δίνει ούτε φωτάκια τίποτα. Θα κάνω αυτό που μου λες και θα αλλάξω τροφοδοτικό να δω τι γίνεται και θα επανέλθω
vagelis2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, AcidRain1 είπε Έβγαλα κάθε τι από πάνω εκτός ram - cpu - mobo έβαλα onboard graphics . Ούτε force shutdown κάνει ούτε εικόνα δίνει ούτε φωτάκια τίποτα. Θα κάνω αυτό που μου λες και θα αλλάξω τροφοδοτικό να δω τι γίνεται και θα επανέλθω Ram γτ δεν εκανες Reseat? Βγάλτες και βάλε μια μια και δες αν κάνει boot.. Αν όχι δοκίμασε άλλη, δοκίμασε και σε διαφορετικά dimms. Βγάλτες ΟΛΕΣ και δες αν κάνει κάποιο ήχο το buzzer και μετα δοκίμασε παλι μια μια μήπως κανει boot.
AcidRain1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Ram γτ δεν εκανες Reseat? Βγάλτες και βάλε μια μια και δες αν κάνει boot.. Αν όχι δοκίμασε άλλη, δοκίμασε και σε διαφορετικά dimms. Βγάλτες ΟΛΕΣ και δες αν κάνει κάποιο ήχο το buzzer και μετα δοκίμασε παλι μια μια μήπως κανει boot. Το έκανα και αυτό . Τις είχα 1-3 τις έβαλα 2-4 και μια μια και καμιά που κάνει μπιπ και ξανά . Τίποτα απολύτως. Όταν δεν κάνει force shutdown είναι θέμα τροφοδοτικού η μητρικής ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα