Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε όλους τους Συνάδελφους.

Εν τροχάδην  έκανα αίτηση για μεταφορά σταθερού από Vodafone σε Cosmote και εχω λίγο μπλέξει. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει θα ήταν ευχής έργου.

Εχω υπογράψει ηλεκτρονικά σύμφωνο ότι δεν μπορώ να κάνω υπαναχώρηση από Cosmote η γραμμή ακόμα δεν εχει ενεργοποιηθεί και τον εξοπλισμό θα τον παραλάβω στης 20 του μήνα.

Με πήρε η Vodafone και μου έκανε προσφορά από 32.5 στα 20.5 και 4 πάγια δώρο.

Μπορώ να ακυρώσω στην Cosmote xωρίς πρόστιμο;

Επεξ/σία από neof1z
Δημοσ.

H Vodafone που σε πήρε δεν σου είπε αν μπορείς ή όχι;🤣

Όπως και να έχει όμως πρέπει να μιλήσεις με cosmote για ακύρωση πριν την φορητότητα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neof1z είπε

Όχι δεν ήξερε και δεν ήξερε αν θα πληρώσω γι' αυτό και τα 4 πάγια δώρο!

Αν την αίτηση την είχε ο ΟΤΕ 14 μέρες συρτάρι και μετά πήγε για υλοποίηση, σίγουρα δεν μπορείς να σταματήσεις την φορητότητα - θα πρέπει να πας σε αντίστροφη διαδικασία μετά την ενεργοποίηση στον ΟΤΕ και θα έχεις και τέλη διακοπής

Αν δεν έχουν περάσει 14 ημέρες και δεν έχεις ενεργοποιηθεί ακόμη, μπορείς να μιλήσεις με ΟΤΕ για να στην ακυρώσουν. Έχουν και ένα πενταψήφιο υποχρεωτικά που καλείς από το σταθερό για ακύρωση μέσω τηλεφωνητή αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι...

Δημοσ.

Τελικά βρήκα λύση.

Πήρα το 13888 και μου έδωσε αυτό το νούμερο - 2106109191 το οποίο είναι αυτοματοποιημένο  για ακύρωση.

Απαραίτητα πρέπει να καλέσεις από το νούμερο το οποίο θέλεις να κάνεις ακύρωση και το μόνο που σου ζητάει είναι ο αριθμός του αιτήματος που σου έχει έρθει σε μήνυμα.

Μετά ζητάει και έναν αριθμό κινητού για την εξέλιξη της ακύρωσης και τέλος.

Αν προκύψει κάτι θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...