stcp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Μικρό δέμα σωστά. Μένει Μεξικό και αυτό που βλέπω να έχω βάλει είναι fed ex ground delivery 2-8 business days με 9 δολάρια... Άρα θέλει label του eBay εκτύπωση και μετά πάω αυτό το label στα ΕΛΤΑ? Ο φτηνοτερος τροπος να το στειλεις ειναι ως ακανονιστο επιστολικο συστημενο με τα ΕΛΤΑ (αφου θα ειναι μικρο κουτι, κατω απο 2 kg). 2-8 business days αποκλειεται. Βαλε 20 να εισαι μεσα... Το αλλο θεμα που εχεις εσυ και (κυριως) αυτος ειναι το τελωνειο! Εσυ πρεπει να εχεις τα καταλληλα εγγραφα (δηλωσεις) για το τελωνειο του Mexico στην ετικετα κι αυτος θα πρεπει να το εκτελωνισει. Γενικα οταν πουλας εκτος ΕΕ ειναι λιγο μπλεξιμο...
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, stcp είπε Ο φτηνοτερος τροπος να το στειλεις ειναι ως ακανονιστο επιστολικο συστημενο με τα ΕΛΤΑ (αφου θα ειναι μικρο κουτι, κατω απο 2 kg). 2-8 business days αποκλειεται. Βαλε 20 να εισαι μεσα... Το αλλο θεμα που εχεις εσυ και (κυριως) αυτος ειναι το τελωνειο! Εσυ πρεπει να εχεις τα καταλληλα εγγραφα (δηλωσεις) για το τελωνειο του Mexico στην ετικετα κι αυτος θα πρεπει να το εκτελωνισει. Γενικα οταν πουλας εκτος ΕΕ ειναι λιγο μπλεξιμο... Να το κάνω revise στην αγγελία και να αλλάξω τον τρόπο αποστολής σε κάποιον άλλο συγκεκριμένο; Αλλά μόλις μου είπε να του το στείλω Ηνωμένες Πολιτείες. Τι δηλώσεις εννοείς; Είναι κάτι που βγαίνει απευθείας μόλις τελειώσει το auction της καταχώρησης;
stcp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Να το κάνω revise στην αγγελία και να αλλάξω τον τρόπο αποστολής σε κάποιον άλλο συγκεκριμένο; Αλλά μόλις μου είπε να του το στείλω Ηνωμένες Πολιτείες. Τι δηλώσεις εννοείς; Είναι κάτι που βγαίνει απευθείας μόλις τελειώσει το auction της καταχώρησης; Αν θυμαμαι καλα απο τη στιγμη που εχεις bid δεν μπορεις να κανεις αλλαγες. Αν κανω λαθος και μπορεις, βαλε ενα απλο postal service from abroad με οσο το δυνατον μεγαλυτερο περιθωριο παραδοσης. Για τα customs declarations δεν ξερω να σου πω. Ρωτα στα ΕΛΤΑ, αν πεσεις σε καποιο υπαλληλο που ξερει.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Να το κάνω revise στην αγγελία και να αλλάξω τον τρόπο αποστολής σε κάποιον άλλο συγκεκριμένο; Αλλά μόλις μου είπε να του το στείλω Ηνωμένες Πολιτείες. Τι δηλώσεις εννοείς; Είναι κάτι που βγαίνει απευθείας μόλις τελειώσει το auction της καταχώρησης; φίλε μου πόσο legit είναι ο τύπος που θέλει να το αγοράσει;Μεξικό,Ηπα; Και τι είναι αυτό που πουλάς που έφτασε εκεί η χάρη του;
stratos979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 θα την ακύρωνα την αγγελία επιλογή: there was an error in the listing και καλύτερα να πουλάς EU μόνο σκέψου να στείλεις αντικείμενο στην άλλη άκρη του κόσμου (USA) και να πει ο αγοραστής κάτι του στυλ: "λείπει κάτι, δεν είναι αυτό που παρήγγειλα" και να θέλει να κρατήσει το αντικείμενο και τα λεφτά (παθών) εγώ κέρδισα την υπόθεση και μου άφησε και την μοναδική αρνητική που έχω, αλλά πόσοι άλλοι την έχουν πατήσει έτσι
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stratos979 είπε θα την ακύρωνα την αγγελία επιλογή: there was an error in the listing και καλύτερα να πουλάς EU μόνο σκέψου να στείλεις αντικείμενο στην άλλη άκρη του κόσμου (USA) και να πει ο αγοραστής κάτι του στυλ: "λείπει κάτι, δεν είναι αυτό που παρήγγειλα" και να θέλει να κρατήσει το αντικείμενο και τα λεφτά (παθών) εγώ κέρδισα την υπόθεση και μου άφησε και την μοναδική αρνητική που έχω, αλλά πόσοι άλλοι την έχουν πατήσει έτσι Πουλάω vivo x70 pro plus 12/512. Είναι ακριβό, και σίγουρα δεν θα με συμφερε να γινόταν κάτι παράξενο. Βέβαια έχει 152 θετικές αξιολογήσεις, καμία αρνητική οπότε δεν ξέρω. Τι να κάνω;
stcp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε φίλε μου πόσο legit είναι ο τύπος που θέλει να το αγοράσει;Μεξικό,Ηπα; Και τι είναι αυτό που πουλάς που έφτασε εκεί η χάρη του; Κινητο ειπε πουλαει. Κι εμενα αυτο με παραξενευει. Απο Μεξικο, με διευθυνση ΗΠΑ ενδιαφερεται για ευρωπαικο κινητο... Ο,τι να' ναι. 1 ώρα πριν, stratos979 είπε θα την ακύρωνα την αγγελία επιλογή: there was an error in the listing και καλύτερα να πουλάς EU μόνο σκέψου να στείλεις αντικείμενο στην άλλη άκρη του κόσμου (USA) και να πει ο αγοραστής κάτι του στυλ: "λείπει κάτι, δεν είναι αυτό που παρήγγειλα" και να θέλει να κρατήσει το αντικείμενο και τα λεφτά (παθών) Συμφωνω 1000%! 1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε Πουλάω vivo x70 pro plus 12/512. Είναι ακριβό, και σίγουρα δεν θα με συμφερε να γινόταν κάτι παράξενο. Βέβαια έχει 152 θετικές αξιολογήσεις, καμία αρνητική οπότε δεν ξέρω. Τι να κάνω; Οκ για τις αξιολογησεις, κατι ειναι. Αλλα αν ειναι κατι ακριβο αυτο που πουλας προσωπικα θα προτιμουσα Ελλαδα και χερι χερι. Αν ωστοσο επιμενεις στο ebay...: Βεβαιωσου οτι θα αναλαβει τα τελωνειακα (κοστος και διαδικασιες) και να σου επιβεβαιωσει τη διευθυνση αποστολης. Κρατα φωτογραφιες απο τα παντα (κινητο, φακελο, εγγραφα, αποδειξη ΕΛΤΑ). 1
stratos979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Πουλάω vivo x70 pro plus 12/512. Είναι ακριβό, και σίγουρα δεν θα με συμφερε να γινόταν κάτι παράξενο. Βέβαια έχει 152 θετικές αξιολογήσεις, καμία αρνητική οπότε δεν ξέρω. Τι να κάνω; δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, προσωπικά: θα την ακύρωνα και αν ήθελα ντε και καλά ebay, το κοινό μου θα ήταν μόνο EU και όχι worldwide και έχεις να υπολογίσεις και το ποσοστό του ebay στην πώληση, μην ξεχνάς αλλά όπως λέει και ο stcp από πάνω, θα προτιμούσα Ελλάδα και χέρι-χέρι, πας, το τσεκάρει και αν όλα καλά, χέρι-χέρι και στο καλό αν δεν τα βρείτε, του βρωμάει κάτι, άλλαξε γνώμη κλπ δεν έγινε τίποτα, χωρίζουν οι δρόμοι σας και συνεχίζεις σε δημόσιο μέρος, σουπερμάρκετ, ταχυδρομείο, έξω από γνωστό μαγαζί κλπ γιατί δεν βάζεις εδώ που είσαι στο insomnia ή σε fb marketplace, vendora, χ.ε είναι απείρως προτιμότερο από το ebay, που θα κοιτάς κάθε λίγο αν έφτασε το δέμα, αν το παρέλαβε, αν θα έχει θέμα, αν θελήσει να σου πιάσει την όπισθεν κλπ αυτός που πούλησα USA είχε 1000+ αξιολογήσεις, παλιό μέλος στο ebay και όμως, δοκίμασε να μου φάει αντικείμενο και λεφτά Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από stratos979 και άλλα μέρη 1
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, stratos979 είπε δεν σε παίρνω στο λαιμό μου, προσωπικά: θα την ακύρωνα και αν ήθελα ντε και καλά ebay, το κοινό μου θα ήταν μόνο EU και όχι worldwide και έχεις να υπολογίσεις και το ποσοστό του ebay στην πώληση, μην ξεχνάς αλλά όπως λέει και ο stcp από πάνω, θα προτιμούσα Ελλάδα και χέρι-χέρι, πας, το τσεκάρει και αν όλα καλά, χέρι-χέρι και στο καλό αν δεν τα βρείτε, του βρωμάει κάτι, άλλαξε γνώμη κλπ δεν έγινε τίποτα, χωρίζουν οι δρόμοι σας και συνεχίζεις σε δημόσιο μέρος, σουπερμάρκετ, ταχυδρομείο, έξω από γνωστό μαγαζί κλπ γιατί δεν βάζεις εδώ που είσαι στο insomnia ή σε fb marketplace, vendora, χ.ε είναι απείρως προτιμότερο από το ebay, που θα κοιτάς κάθε λίγο αν έφτασε το δέμα, αν το παρέλαβε, αν θα έχει θέμα, αν θελήσει να σου πιάσει την όπισθεν κλπ αυτός που πούλησα USA είχε 1000+ αξιολογήσεις, παλιό μέλος στο ebay και όμως, δοκίμασε να μου φάει αντικείμενο και λεφτά Το εκτιμώ το σχόλιο σου και τον χρόνο που αφιερώσεις να το γράψεις. Το έχω βάλει και εδώ και στο marketplace, οποίος μου έχει στείλει είναι άτομο που ψάχνει συσκευή με 100 άντε 200 ευρώ. Για αυτό πήγα να το βάλω και εκεί αλλά μάλλον δεν έπρεπε να μπλέξω. Από ότι φαίνεται θα πάει για διαγραφή. Σε ευχαριστώ και πάλι.
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Επανέρχομαι καθώς τελικά βρήκα άτομο να το πάρει από Ευρώπη, Πολωνία. Οπότε θα κάνω νέα καταχώρηση. Θέλει να είναι από συγκεκριμένη ebay ιστοσελίδα για εμάς από Ελλάδα; Για την αποστολή τι είναι καλύτερο να βάλω και με τι τρόπο αποστολής να το στείλω από ελτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα