Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλώ αν δεν επιτρέπεται απλα να με γράψετε τα μισά γράμματα.

πχ. Insom-ia

Ευχαριστώ. 

εννοω εφαρμογές από το app store

Android συσκευη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, askman είπε

παρακαλώ αν δεν επιτρέπεται απλα να με γράψετε τα μισά γράμματα.

πχ. Insom-ia

Ευχαριστώ. 

εννοω εφαρμογές από το app store

Android συσκευη.

eBay

Facebook / Marketplace

XE

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

eBay

Facebook / Marketplace

XE

Στο πρώτο θελει paypal σωστα;

Πρέπει να πάω τράπεζα να την γεμίσω 10 15€

Δημοσ.
Μόλις τώρα, askman είπε

Στο πρώτο θελει paypal σωστα;

Πρέπει να πάω τράπεζα να την γεμίσω 10 15€

Ναι μόνο PayPal εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kormos είπε

Το διάβασα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Είμαι νέος στο eBay, έκανα μια καταχώρηση ενός κινητού και έχω ένα bid. Τελειώνει η καταχώρησε σε 3 ημέρες οπότε και θα πρέπει να το στείλω και δεν έχω ιδέα πως. Στους τρόπους αποστολής έβαλα ότι με άφηνε να προχωρήσει το ποσταρισμα και δεν είχε κάπου για ΕΛΤΑ κάτι σχετικό. Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label, αν πρέπει πρώτα να κάνω verified και να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα μου και μετά να το στείλω, κτλ. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Το διάβασα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Είμαι νέος στο eBay, έκανα μια καταχώρηση ενός κινητού και έχω ένα bid. Τελειώνει η καταχώρησε σε 3 ημέρες οπότε και θα πρέπει να το στείλω και δεν έχω ιδέα πως. Στους τρόπους αποστολής έβαλα ότι με άφηνε να προχωρήσει το ποσταρισμα και δεν είχε κάπου για ΕΛΤΑ κάτι σχετικό. Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label, αν πρέπει πρώτα να κάνω verified και να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα μου και μετά να το στείλω, κτλ. 

Μετέφερε σε εκείνο το νήμα τις απορίες σου ώστε να το δουν και μέλη που ασχολούνται ποιό εντατικά και να σε καθοδηγήσουν :) 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεκίνησες να πουλάς χωρίς να ξέρεις τι και πώς; 

Προφανώς. Η καταχώρηση άλλωστε δεν ήταν πολύπλοκη. Έχω ξαναστείλει στο εξωτερικό αλλά ως απλή αποστολή, όχι μέσω ebay οπότε και οι διαδικασίες του με μπερδεύουν λίγο. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Προφανώς. Η καταχώρηση άλλωστε δεν ήταν πολύπλοκη. Έχω ξαναστείλει στο εξωτερικό αλλά ως απλή αποστολή, όχι μέσω ebay οπότε και οι διαδικασίες του με μπερδεύουν λίγο. 

Οποτε αφου εχεις bid, εισαι υποχρεωμενος να το στειλεις στον πλειοδοτη. Και αφου εχεις ξεκινησει auction, εχεις ηδη ορισει τροπο και κοστος αποστολης. Το αν αυτο το κοστος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα παιζει μεγαλο ρολο, γιατι μπορει αν δεν το εχεις υπολογισει σωστα να εχεις ζημια. Εκεινο που εχει σημασια εκτος απο το κοστος, ειναι ο χρονος παραδοσης. Αν εχεις δηλωσει πχ express παραδοση σε 3 μερες και εσυ το στειλεις απλο δεμα ΕΛΤΑ και κανει 15 μερες, μπορει να εχεις θεμα γιατι ο αγοραστης πληρωσε μεταφορικα για παραδοση σε 3 μερες. Ευχομαι το αντικειμενο που πουλας να ειναι μικρο σε διαστασεις και βαρος (κινητο ειπες οκ) και ο αγοραστης σου να ειναι εντος ΕΕ...

13 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label

Μπορεις να τυπωσεις το label που θα σου βγαλει το ebay μολις οριστικοποιηθει η αγορα και σου πει να το στειλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stcp είπε

Οποτε αφου εχεις bid, εισαι υποχρεωμενος να το στειλεις στον πλειοδοτη. Και αφου εχεις ξεκινησει auction, εχεις ηδη ορισει τροπο και κοστος αποστολης. Το αν αυτο το κοστος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα παιζει μεγαλο ρολο, γιατι μπορει αν δεν το εχεις υπολογισει σωστα να εχεις ζημια. Εκεινο που εχει σημασια εκτος απο το κοστος, ειναι ο χρονος παραδοσης. Αν εχεις δηλωσει πχ express παραδοση σε 3 μερες και εσυ το στειλεις απλο δεμα ΕΛΤΑ και κανει 15 μερες, μπορει να εχεις θεμα γιατι ο αγοραστης πληρωσε μεταφορικα για παραδοση σε 3 μερες. Ευχομαι το αντικειμενο που πουλας να ειναι μικρο σε διαστασεις και βαρος (κινητο ειπες οκ) και ο αγοραστης σου να ειναι εντος ΕΕ...

Μπορεις να τυπωσεις το label που θα σου βγαλει το ebay μολις οριστικοποιηθει η αγορα και σου πει να το στειλεις.

Μικρό δέμα σωστά. Μένει Μεξικό και αυτό που βλέπω να έχω βάλει είναι fed ex ground delivery 2-8 business days με 9 δολάρια... 

Άρα θέλει label του eBay εκτύπωση και μετά πάω αυτό το label στα ΕΛΤΑ?

Επεξ/σία από TheoAlex50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...