askman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 παρακαλώ αν δεν επιτρέπεται απλα να με γράψετε τα μισά γράμματα. πχ. Insom-ia Ευχαριστώ. εννοω εφαρμογές από το app store Android συσκευη.
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, askman είπε παρακαλώ αν δεν επιτρέπεται απλα να με γράψετε τα μισά γράμματα. πχ. Insom-ia Ευχαριστώ. εννοω εφαρμογές από το app store Android συσκευη. eBay Facebook / Marketplace XE
askman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε eBay Facebook / Marketplace XE Στο πρώτο θελει paypal σωστα; Πρέπει να πάω τράπεζα να την γεμίσω 10 15€
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, askman είπε Στο πρώτο θελει paypal σωστα; Πρέπει να πάω τράπεζα να την γεμίσω 10 15€ Ναι μόνο PayPal εκεί
askman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Ναι μόνο PayPal εκεί Αν ξέρετε και αλλού παρακαλώ πείτε. Ευχαριστώ πολύ.
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, askman είπε Αν ξέρετε και αλλού παρακαλώ πείτε. Ευχαριστώ πολύ. Τι προιόντα θες να πουλήσεις;
Allan-Wake Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, askman είπε Αν ξέρετε και αλλού παρακαλώ πείτε. Ευχαριστώ πολύ. εδω ελλαδα πουλανε οι περισσοτεροι στο marketplace του fb 1
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, kormos είπε eBay Facebook / Marketplace XE Στο eBay σε περίπτωση που πουλήσεις κάτι τι ισχύει; Πως το στέλνεις;
kormos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Στο eBay σε περίπτωση που πουλήσεις κάτι τι ισχύει; Πως το στέλνεις;
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kormos είπε Το διάβασα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Είμαι νέος στο eBay, έκανα μια καταχώρηση ενός κινητού και έχω ένα bid. Τελειώνει η καταχώρησε σε 3 ημέρες οπότε και θα πρέπει να το στείλω και δεν έχω ιδέα πως. Στους τρόπους αποστολής έβαλα ότι με άφηνε να προχωρήσει το ποσταρισμα και δεν είχε κάπου για ΕΛΤΑ κάτι σχετικό. Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label, αν πρέπει πρώτα να κάνω verified και να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα μου και μετά να το στείλω, κτλ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από TheoAlex50
kormos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Το διάβασα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Είμαι νέος στο eBay, έκανα μια καταχώρηση ενός κινητού και έχω ένα bid. Τελειώνει η καταχώρησε σε 3 ημέρες οπότε και θα πρέπει να το στείλω και δεν έχω ιδέα πως. Στους τρόπους αποστολής έβαλα ότι με άφηνε να προχωρήσει το ποσταρισμα και δεν είχε κάπου για ΕΛΤΑ κάτι σχετικό. Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label, αν πρέπει πρώτα να κάνω verified και να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα μου και μετά να το στείλω, κτλ. Μετέφερε σε εκείνο το νήμα τις απορίες σου ώστε να το δουν και μέλη που ασχολούνται ποιό εντατικά και να σε καθοδηγήσουν
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Ξεκίνησες να πουλάς χωρίς να ξέρεις τι και πώς;
TheoAlex50 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξεκίνησες να πουλάς χωρίς να ξέρεις τι και πώς; Προφανώς. Η καταχώρηση άλλωστε δεν ήταν πολύπλοκη. Έχω ξαναστείλει στο εξωτερικό αλλά ως απλή αποστολή, όχι μέσω ebay οπότε και οι διαδικασίες του με μπερδεύουν λίγο.
stcp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Προφανώς. Η καταχώρηση άλλωστε δεν ήταν πολύπλοκη. Έχω ξαναστείλει στο εξωτερικό αλλά ως απλή αποστολή, όχι μέσω ebay οπότε και οι διαδικασίες του με μπερδεύουν λίγο. Οποτε αφου εχεις bid, εισαι υποχρεωμενος να το στειλεις στον πλειοδοτη. Και αφου εχεις ξεκινησει auction, εχεις ηδη ορισει τροπο και κοστος αποστολης. Το αν αυτο το κοστος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα παιζει μεγαλο ρολο, γιατι μπορει αν δεν το εχεις υπολογισει σωστα να εχεις ζημια. Εκεινο που εχει σημασια εκτος απο το κοστος, ειναι ο χρονος παραδοσης. Αν εχεις δηλωσει πχ express παραδοση σε 3 μερες και εσυ το στειλεις απλο δεμα ΕΛΤΑ και κανει 15 μερες, μπορει να εχεις θεμα γιατι ο αγοραστης πληρωσε μεταφορικα για παραδοση σε 3 μερες. Ευχομαι το αντικειμενο που πουλας να ειναι μικρο σε διαστασεις και βαρος (κινητο ειπες οκ) και ο αγοραστης σου να ειναι εντος ΕΕ... 13 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Όπως επίσης δεν γνωρίζω την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αν θέλει δηλαδή κάποιο label Μπορεις να τυπωσεις το label που θα σου βγαλει το ebay μολις οριστικοποιηθει η αγορα και σου πει να το στειλεις.
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stcp είπε Οποτε αφου εχεις bid, εισαι υποχρεωμενος να το στειλεις στον πλειοδοτη. Και αφου εχεις ξεκινησει auction, εχεις ηδη ορισει τροπο και κοστος αποστολης. Το αν αυτο το κοστος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα παιζει μεγαλο ρολο, γιατι μπορει αν δεν το εχεις υπολογισει σωστα να εχεις ζημια. Εκεινο που εχει σημασια εκτος απο το κοστος, ειναι ο χρονος παραδοσης. Αν εχεις δηλωσει πχ express παραδοση σε 3 μερες και εσυ το στειλεις απλο δεμα ΕΛΤΑ και κανει 15 μερες, μπορει να εχεις θεμα γιατι ο αγοραστης πληρωσε μεταφορικα για παραδοση σε 3 μερες. Ευχομαι το αντικειμενο που πουλας να ειναι μικρο σε διαστασεις και βαρος (κινητο ειπες οκ) και ο αγοραστης σου να ειναι εντος ΕΕ... Μπορεις να τυπωσεις το label που θα σου βγαλει το ebay μολις οριστικοποιηθει η αγορα και σου πει να το στειλεις. Μικρό δέμα σωστά. Μένει Μεξικό και αυτό που βλέπω να έχω βάλει είναι fed ex ground delivery 2-8 business days με 9 δολάρια... Άρα θέλει label του eBay εκτύπωση και μετά πάω αυτό το label στα ΕΛΤΑ? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από TheoAlex50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα