SaFiS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 In other news, 3 επιβεβαιωμενοι θανατοι μοτοσυκλετιστων απο Tesla κατα την χρηση του Autopilot. Απ’οτι φαινεται, λογω απουσιας του Radar που αφαιρεθηκε στα νεα μοντελα, δεν μπορει να ξεχωρισει οτι υπαρχει οχημα σε κοντυνη αποσταση και θεωρει οτι ειναι μακρυνα φωτα απο προπορευομενο… 6
masteripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχώς και να κερδίσει την δίκη θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Η βλακεία είναι άπειρη και όταν τα κατάλληλα λόγια χαιδεύουν αυτιά τότε "ανεβάζουμε" 1 απατεώνα στην κορυφή και και τον προσκυνάμε και απο πάνω. Ούτε το FSD θα δουλέψει εντός λογικού χρονικού διαστήματος...ούτε στην Σελήνη θα πάει (ας σηκωθεί το Artemis που μάλλον πάει απο του χρόνου) και φυσικά τα όνειρα (που τα πλαισιώσαμε και απο τα ανάλογα ντοκιμαντερ) για Αρη...ας πούμε απο τον επόμενο αιώνα και ΑΝ. 2
manolis940 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, me00016 είπε Συγγνώμη, αλλά αν δεν έχω καταλάβει καλά, το FSD θέλει ενεργή επίβλεψη όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί το επέβαλαν οι αρμόδιες αρχές της χώρας μετά από ορισμένα ατυχήματα! Όχι, όντως δεν μπορεί. Δεν μπορεί να διαχειριστεί και να πάρει απόφαση για ότι δει στον δρόμο. Όμως δεν είναι και τόσο άχρηστο όσο θέλουν να παρουσιάζεται. Όντως διαχειρήζεται καταστάσεις μέσα στην πόλη που σε αφήνει με ανοικτό το στόμα. 10 ώρες πριν, KilliK είπε καλα, ποτε ο κοσμος θα καταλαβει οτι οι AI τεχνολογιες ειναι overhyped, και οτι αυτη την στιγμη η νοημοσυνη μιας εξυπνης μηχανης δεν ξεπερναει αυτη μιας κατσαριδας; ολο το παραμυθι περι αυτονομης οδηγησης, ηταν το selling pοιντ του Ιλον εξαρχης για να προσελκυσε πελατες και να πουλησει τα ακριβα καρα του. κριμα που ο κοσμος το πιστεψε. εκτος και αν γινει κανα breakthrough τυπου Terminator, θα περασουν δεκαετιες, ισως και αιωνες μεχρι να εχουμε ενα αυτοκινητο που θα κινειται απο μονο του σε κανονικες συνθηκες οδηγησης οπως ο KITT . εχω ξαναπει και παλιοτερα, οτι μια πιο ρεαλιστικη λυση, ισως θα ηταν ο συνδυασμος ΑΙ και υποβοηθησης απο το ιδιο τον δρομο. Δηλαδη κατι σαν τις λεωφορους στο Minority Report. αναβαθμιζεις το οδικο δικτυο των μεγαλων πολεων σε αυτο το προτυπο, με τα αυτοκινητα και το κεντρικο συστημα που ελεγχει την κυκλοφορια, να ανταλλασουν μεταξυ τους πληροφοριες σε πραγματικο χρονο (το αμαξι θα γνωριζει τι συμβαινει γυρω του, και το συστημα τι συμβαινει σε ολoκληρο τον οδικο χαρτη της πολης), και το συστημα μεσω της ΑΙ θα καθοδηγει το αμαξι με ασφαλεια στον τοπο προορισμου πανω σε δρομους που εχουν φτιαχτει για τα συγκεκριεμνα AI-based αυτοκινητα. και οταν βρεθει εκτος πολεως, τον πληρη ελεγχο τον παιρνει ο οδηγος. Μα πως θα το καταλάβει. Δεν μπαίνει όλο ο κόσμος σε τεχνολογικά site και ψάχνει καθημερινά τεχνολογικά νέα. Αγοράζει και απαιτεί να πάρει αυτό που του διαφημίζεται, δεν είναι παράλογο. Το παράλογο όντως είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η TESLA και όποιος άλλος ασχολείτε με το FSD. 1 ώρα πριν, SaFiS είπε In other news, 3 επιβεβαιωμενοι θανατοι μοτοσυκλετιστων απο Tesla κατα την χρηση του Autopilot. Απ’οτι φαινεται, λογω απουσιας του Radar που αφαιρεθηκε στα νεα μοντελα, δεν μπορει να ξεχωρισει οτι υπαρχει οχημα σε κοντυνη αποσταση και θεωρει οτι ειναι μακρυνα φωτα απο προπορευομενο… Γενικά όταν ενεργοποιήσεις το FSD και πατάς εσύ γκάζι, το όχημα δεν κόβει ταχύτητα. Πολλά από αυτά τα ατυχήματα έχουν γίνει έτσι. 1
masteripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Γενικά όταν ενεργοποιήσεις το FSD και πατάς εσύ γκάζι, το όχημα δεν κόβει ταχύτητα. Πολλά από αυτά τα ατυχήματα έχουν γίνει έτσι. Εμένα πάντως το παλιό αμάξι όταν πατούσα γκάζι δεν ανέβαζε ταχύτητα (εγκέφαλος είπε το ποίημα)....μήπως είχα FSD και δεν το ήξερα...
SaFiS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατι να πατας γκαζι με το Autopilot?? Υποτιθεται ο σκοπος του δεν ειναι να μην ασχολεισαι παρα μονο με το τιμονι?? Ακομη και στο Yaris που εχω ενα ταπεινο Cruise Control δεν ασχολουμαι με το γκαζι…
ELMastas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μωρέ καλά κάνει ο άνθρωπος αν και σίγουρα δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε για να αρχίσω τις μυνήσεις....Τα παραμύθια των διαφόρων εταιριών στήν διαφήμηση είναι συνηθές φαινόμενο χρόνια τώρα.... Φανταστείτε το τι μυνήσεις που έπρεπε να γίνουν και στούς πολιτικάντιδες,που είτε δεν κάνουν τίποτα απο όσα είχαν υποσχεθεί,η ακόμη χειρότερα άλλα λένε και κάνουν ακριβώς τα αντίθετα ! αλλά αυτοί έχουν βλέπετε ψηφίσει μόνοι τους να έχουν το ακαταλόγιστό... 1 1
fragma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To εχω λατρέψει το αυτοκίνητο στον ένα χρόνο που το οδηγώ καθημερινά, αλλά το FSD δεν θα το έβαζα ουτε τζάμπα να το έδιναν, γιατι δεν θέλω να γίνω live beta tester μιας εν εξελίξει ακόμα τεχνολογίας με τίμημα την ασφάλειά μου. Τώρα το τι ακριβώς πλήρωσε ο τύπος, και τι διαφήμιζε η εταιρία το 2018 δεν ξέρω, πάντως να ξέρετε οτι πολλές απο αυτές τις μηνύσεις γίνονται για αρπαχτή, γιατί τα δικαστηρια στις ΗΠΑ έχουν τη τάση να επιδικάζουν τεράστιες αποζημιώσεις. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από fragma
teodoreh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, masteripper είπε Δυστυχώς και να κερδίσει την δίκη θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Η βλακεία είναι άπειρη και όταν τα κατάλληλα λόγια χαιδεύουν αυτιά τότε "ανεβάζουμε" 1 απατεώνα στην κορυφή και και τον προσκυνάμε και απο πάνω. Ούτε το FSD θα δουλέψει εντός λογικού χρονικού διαστήματος...ούτε στην Σελήνη θα πάει (ας σηκωθεί το Artemis που μάλλον πάει απο του χρόνου) και φυσικά τα όνειρα (που τα πλαισιώσαμε και απο τα ανάλογα ντοκιμαντερ) για Αρη...ας πούμε απο τον επόμενο αιώνα και ΑΝ. Μου αρέσει όταν μιλάνε για άπειρη βλακεία, άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την SpaceX από την NASA. 1 1
killerx3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, oldnew είπε Αμα είχες πληρώσει και εσύ 5000€ για κάτι που δεν παρέλαβες ποτέ, θα βλέπαμε αν νοιάζωσουν.. Ασχέτως αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω, εχει 100% δίκιο. Γι αυτο και πιθανότατα θα κερδίσει τη δική. Η απάντηση είναι από πάνω σου. Την έγραψε για εμένα ο φίλος. Δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε θα πλήρωνα αερολογιές φίλε μου. 20 ώρες πριν, kisan είπε Αφού πάνε και πληρώνουν 15 χιλιάρικα για κοπανιστό αέρα, καλά να πάθουν. Στον εαυτό του πρέπει να κάνουν μήνυση για ηλιθιότητα
masteripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, teodoreh είπε Μου αρέσει όταν μιλάνε για άπειρη βλακεία, άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την SpaceX από την NASA. Λες να μην το ξέρω παλικάρι μου... αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσει ο SLS και μετά θα έχουμε τα "καλουδια" της SpaceX.. υπάρχει μια αλληλουχία
greekfragma Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 20 hours ago, KilliK said: η νοημοσυνη μιας εξυπνης μηχανης δεν ξεπερναει αυτη μιας κατσαριδας; Μάλλον έτυχες σε μεθυσμένη κατσαρίδα. Εγώ θεωρώ οτι έχουν 3 PhD ανάλυσης και αποφυγής κινδύνων και IQ 2φορές του Αϊνστάιν.
me00016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 16/9/2022 στις 9:14 ΠΜ, manolis940 είπε Όχι, όντως δεν μπορεί. Δεν μπορεί να διαχειριστεί και να πάρει απόφαση για ότι δει στον δρόμο. Όμως δεν είναι και τόσο άχρηστο όσο θέλουν να παρουσιάζεται. Όντως διαχειρίζεται καταστάσεις μέσα στην πόλη που σε αφήνει με ανοικτό το στόμα. Μπααα, το λογισμικό μπορεί να κάνει όλη τη διαχείριση της οδήγησης μόνο του! Ούτε η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι πότε θα γίνει αλάνθαστο. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Η ερώτηση είναι ποιο θα είναι το ποσοστό λαθών που θα του επιτρέψουμε να βγει στους δρόμους handsfree. Σίγουρα η μηχανή θα βελτιωθεί και αυτό το περιθώριο λάθους θα στενεύει. Όμως, περισσότερο η ανθρώπινη ψυχολογία βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα αν πρέπει να αλλάξει για να δεχθεί ότι μια ανθρώπινη ζωή μπορεί να κινδυνέψει από μια λάθος εκτίμηση ενός λογισμικού. Μέχρι τώρα, κρίνοντας από την αεροπλοΐα η ανοχή είναι μηδέν και αυτή την γραμμή ακολουθούμε και στην αυτοκίνηση, "το ένα πράγμα φέρνει το άλλο για αυτό και φτάσαμε στα δικαστήρια κύριε Πρόεδρε"
manolis940 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Στις 16/9/2022 στις 1:45 ΜΜ, SaFiS είπε Γιατι να πατας γκαζι με το Autopilot?? Υποτιθεται ο σκοπος του δεν ειναι να μην ασχολεισαι παρα μονο με το τιμονι?? Ακομη και στο Yaris που εχω ενα ταπεινο Cruise Control δεν ασχολουμαι με το γκαζι… Γιατί σε περιορίζει στα υπάρχων όρια ταχύτητας και εσύ θες το κάτι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα