Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Όποιος είναι μέλος στη βοοκινγκ κατά καιρούς στέλνει εκπτωτικους κωδικούς. 

Σας έχει στείλει πρόσφατα και να μην το χρειάζεστε για να κλείσω 2 ξενοδοχεία που θέλω; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε το 'βαζες καμιά 'βδομάδα νωρίτερα... είχα κωδικό 10% με μέγιστο 100€, αλλά έληξε 07/09. :(

Αλλά λογικά θα 'χουν κι άλλοι. 

Δημοσ.

εμένα μου κουμπώνει στο account cashback για κρατήσεις μέχρι μια ημερομηνία. δε θυμάμαι να μου δίνει κωδικό. 

Λέει πχ για κρατησεις μέχρι 31/12 επιστροφή 10%.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Δε το 'βαζες καμιά 'βδομάδα νωρίτερα... είχα κωδικό 10% με μέγιστο 100€, αλλά έληξε 07/09. :(

Αλλά λογικά θα 'χουν κι άλλοι. 

Εμ πριν μια βδομάδα κ εγώ είχα αλλά δε μου έκοψε να το χρησιμοποιήσω. Ωστόσο στέλνει κ τώρα σε κάποιους

Δημοσ.

O κωδικός ουσιαστικά δίνει επιστροφή σε επόμενη κράτηση, και οπως αναφέρθηκε παραπάνω κουμπώνει στον λογαριασμό σου.

Άρα και να έχει κάποιος κουπόνι, δεν νομίζω να δουλέψει σε σένα, αλλα και να δουλέψει δεν θα πάρεις εσύ την έκπτωση αλλά ο αρχικός κάτοχος του κουπονιού!

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kon1to είπε

O κωδικός ουσιαστικά δίνει επιστροφή σε επόμενη κράτηση, και οπως αναφέρθηκε παραπάνω κουμπώνει στον λογαριασμό σου.

Άρα και να έχει κάποιος κουπόνι, δεν νομίζω να δουλέψει σε σένα, αλλα και να δουλέψει δεν θα πάρεις εσύ την έκπτωση αλλά ο αρχικός κάτοχος του κουπονιού!

Έχω ήδη βάλει έναν κωδικό της αδερφής μου και γράφει ότι θα πιστωθεί στο πορτοφόλι μου. Αν ίσχυε αυτό π λες θα έγραφε καταρχάς invalid code . Οι κωδικοί αμφιβάλω αν είναι προσωποποιημένοι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...