Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δουλεύω σε μια εταιρία στη Γερμανία εξ αποστάσεως. Πρέπει να έρθω Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν βάλω VPN να έχω γερμανική IP και δουλεύω από Ελλάδα είναι παράνομο ? Τι αλλά  προβλήματα μπορεί να συναντήσω ?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xmouts είπε

Καλησπέρα, δουλεύω σε μια εταιρία στη Γερμανία εξ αποστάσεως. Πρέπει να έρθω Ελλάδα για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν βάλω VPN να έχω γερμανική IP και δουλεύω από Ελλάδα είναι παράνομο ? Τι αλλά  προβλήματα μπορεί να συναντήσω ?Ευχαριστώ.

Όταν λες προβλήματα ως προς τι; Γιατί γενικά το VPN δεν είναι κάτι παράνομο.

Αν αναφέρεσε σχετικά με την εταιρία που εργάζεσαι επικοινώνησε μαζί τους και ανάφερε τους οτι θα ταξιδέψεις Ελλάδα να σε κατευθύνουν. :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/9/2022 στις 4:40 ΜΜ, kormos είπε

Όταν λες προβλήματα ως προς τι; Γιατί γενικά το VPN δεν είναι κάτι παράνομο.

Αν αναφέρεσε σχετικά με την εταιρία που εργάζεσαι επικοινώνησε μαζί τους και ανάφερε τους οτι θα ταξιδέψεις Ελλάδα να σε κατευθύνουν. :) 

Για να θελει να χρησιμοποιησει vpn μαλλον δεν θελει να ξερει η εταιρια του πως θα ειναι εκτος Γερμανιας...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikos121 είπε

Για να θελει να χρησιμοποιησει vpn μαλλον δεν θελει να ξερει η εταιρια του πως θα ειναι εκτος Γερμανιας...

Αλχημείες δηλαδή :)

Δημοσ.

νομιζω ειναι σύνηθες φαινομενο στις μερες μας. 

εχω φιλο που αντι να δουλευει Τσεχια απο το σπιτι του εχει ερθει ελλαδα. Για καποιο λογο δεν τους επιτρεπουν να ειναι εκτος.

Δημοσ.
Στις 15/9/2022 στις 4:25 ΜΜ, xmouts είπε

Αν σου λενε να δουλευεις εξ αποστάσεως αλλα δεν σου εχουν διευκρινίσει την αποσταση πιστεύω εισαι καλυμμένος να ερθεις Ελλάδα ;)  
Ελληνική κουτοπονηριά lvl 10000

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Υποθέτω ότι στην εταιρεία συνδέεσαι μέσω VPN. Οπότε πως θα χρησιμοποιήσεις δύο VPN ταυτόχρονα; Νομίζω δεν γίνεται.

Μπορει να έχει εταιρικό λάπτοπ και να θέλει να εγκαταστήσει εκεί το VPN

Στις 15/9/2022 στις 4:25 ΜΜ, xmouts είπε

Το αν επιτρέπεται ή οχι εξαρτάται απο την πολιτική της εταιρίας σου, όχι απο το νόμο, εκτός αν μιλάμε για παραμονή πολλών μηνών που μπλέκονται μέσα φορολογικά θέματα. Σε κάθε περίπτωση κι εγώ θεωρώ πως θα πρέπει να τους ρωτήσεις και να κρίνεις ανάλογα. 

Δημοσ.

Το πιο καλο είναι να σηκώσεις ένα Wireguard Server στο σπιτι σου πριν φυγεις.

Μπορείς να το κανείς είτε μέσω ρουτερ που υποστηρίζει τέτοια λειτουργία, είτε καλύτερα με ένα Raspberry PI. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι για όσο θα είσαι συνδεδεμένος στο προσωπικό σου VPN, η μέγιστη ταχύτητα κατεβάσματος σου θα είναι το upload της γραμμής σου στην Γερμανία (με λίγο αυξημένο ping). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...