Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, Just_travel_everywhere said: Εγώ έχω μία απορία γιατί γράφει από αυτήν την τιμή τώρα το παίρνετε σε χαμηλότερη αφού είναι η πρώτη φορά που το πουλάει και είναι η πρώτη τιμή που εμφανίζεται ..... Επιδότηση SFBB μέχρι 30/9. Αργότερα θα αρχίσει άλλο πρόγραμμα επιδότησης (Giga Voucher) για τα 300 κι άνω πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, dterzakis είπε Καλά ας βάλουμε στόχο τον μέσο όρο και ας αφήσουμε τον πιο φτηνό.. Edit... Καλά ας βάλουμε στόχο να μπούμε στα στατιστικά για τα >200Mbps και ας αφήσουμε τον πιο φτηνό.. Αυτά τα στατιστικά χαρακτηρίζουν τιμές ως ακριβές ή φτηνές με κριτήριο τις τιμές των περισσότερων χωρών, και δεν λαμβάνουν υπόψη την αγοραστική δύναμη και το μέσο μισθό του κάθε λαού. Στην Ελλάδα όχι μόνο έχουμε πολύ ακριβό Ίντερνετ, αλλά ΚΑΙ χαμηλότερη αγοραστική δύναμη. Στην Ρουμανία όχι μόνο έχουν το φτηνότερο Ίντερνετ (3 με 5+ φορές πιο φτηνό από το δικό μας) το οποίο είναι και συμμετρικό, αλλά παρόμοιους μισθούς (λίγο πιο χαμηλούς) με τους Ελληνικούς και παρόμοια ή μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από εμάς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razimar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποτε θα σταματησουμε αυτες τις γελοιοτητες? καλες τιμες, λογικα μηδενικη διαθεσιμοτητα αλλα οκ, δεν ειναι οτι θελει και κανενας πανω απο 200. πιο πολύ για επαγγελματίες και οικογένειες 5+ ατομων ειναι. 26 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες όπως δεν είναι και όλα για όλους. Το ότι εσύ είσαι κομπλέ πχ με 50-200Mbps δεν σημαίνει οτι οι άλλοι είναι! Προσωπικά αν υπήρχε 10 Gigabit πακέτο, το έβαζα εχθές και ας έκανε και 200 ευρώ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από razimar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Twoface είπε Δεν έχω καν συμβόλαιο γιατί δεν έχω σταθερό ! Έχω κάνει την αίτηση οπτική 200αρα και 2 μήνες είμαι στο περίμενε για το συνεργείο. Τα ίδια τραβάει γείτονας που έχει κάνει αίτηση στην cosmote και αυτός 3.5 μήνες αναμονή !!! Η δικαιολογία της wind είναι η έλλειψη υλικού !!!!!!!!!!!!!!! καλα εισαι. εμενα ηρθε ο οτε και μου ειπε δεν εχουμε ακραιο καλωδιο για το σπιτι σας (καποιος εκανε χωρισμα στο σπιτι του και πηρε το ενα ακραιο που μου αναλογουσε) και δεν σκοπευουμε να βαλουμε. μεχρι να σκάψουμε για οπτικη δεν θα εχετε τιποτα. το καλυτερο? δεν θα σκαψουν ποτε γιατι δεν τους αφηνει η νομαρχια λογω λαικης αγορας. Γ@Μ@ΤΟ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, ChrisOnceMore είπε Ρε δούλεμα που πέφτει στον κοσμάκη : Υπόψιν (και για να προλάβω μερικούς μέχρι και ηλεκτρολόγο έχω φέρει για τις τηλεφωνικές χώρια τους τεχνικούς του ΟΤΕ - αφήστε δε που έχω τις οδηγίες του insomniac και γνώστη poulinos σαν ευαγγέλιο...) δεν έχω δει ΠΟΤΕ πάνω από 27.... Όταν έπαιρνα τηλ, πρότειναν οι αθεόφοβοι "να σε πάμε σε ADSL, οπού βέβαια στην περιοχή σου θα πας κανά 17άρι max" 300Mbps, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχεις καμπίνα στη γειτονιά σου; αν όχι απόλυτα λογικό να μην πιάνεις απο 50 Mbps και πάνω, έτσι όπως βλέπω την εικόνα δεν έχεις και σου έχουν δώσει την 50άρα ο Θέος να την κάνει όπως λες και εσύ μέσω του "κοντινού" κατανεμητή δηλαδή καληνύχτα κόσμε. γενικά όσοι είναι κοντά σε κατανεμητές δεν σχεδιάζουν να βάλουν καμπίνες καθόλου σύντομα απ όσο ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Thresh είπε Cosmote FTTH 100Mbps 28.9 euro Cosmote FTTH 200Mbps 31.9 euro Cosmote FTTH 300Mbps 31.9 euro (Τιμές με επιδότηση) Cosmote VDSL 50Mbps 27.9 euro Εσύ επέλεξε την 50αρα ή την 100αρα για να μην είσαι "λιμάρι", προσωπικά θα πήγαινα στην 300αρα αν είχα διαθεσιμότητα. Αναφέρομαι στις μεγάλες συνδέσεις 1gbps & 500mbps , επίσης δεν είναι μόνο η cosmote πάροχος στην Ελλάδα. Προσωπικά δίνω 24ε για 50αρα και δουλεύω remotely καθημερινά, δεν μου χρειάζεται παραπάνω. Μέσο χρήστη δεν με λες, στόχος μου είναι να μειώσω το πάγιο όχι να αυξήσω την ταχύτητα. Όταν θα έρθουν να μου πούνε "στην αναβαθμίζουμε σε fiber για τα ίδια λεφτά" τότε ναι θα το κάνω γιατί πολύ απλά θα τους πληρώσω με την ανανέωση συμβολαίου. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είναι υπερ-αρκετό. Προσωπικά μου δημιουργείται η εντύπωση πως οι περισσότεροι βάζουν μεγάλες γραμμές αλλά δεν τις αξιοποιούν , ειδικότερα αν λάβεις υπόψη το πενιχρό upload rate. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει ότι θέλει φυσικά αρκεί να μην κλαίγεται αργότερα για τις συνέπειες. Το post μου δεν πάει σε αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σταθερότητας ή ταχύτητας με τις υπάρχων συνδέσεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 43 minutes ago, shadowlike said: Αναφέρομαι στις μεγάλες συνδέσεις 1gbps & 500mbps 1 hour ago, shadowlike said: ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Κάτι έγραψες λάθος τότε. 😛 Αναλογικά πάντως euro/mbps είναι χάλι η 50αρα με 24 ευρώ, υπάρχουν και VDSL 100Mbps με 26 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Titos301 είπε έχεις καμπίνα στη γειτονιά σου; αν όχι απόλυτα λογικό να μην πιάνεις απο 50 Mbps και πάνω, έτσι όπως βλέπω την εικόνα δεν έχεις και σου έχουν δώσει την 50άρα ο Θέος να την κάνει όπως λες και εσύ μέσω του "κοντινού" κατανεμητή δηλαδή καληνύχτα κόσμε. γενικά όσοι είναι κοντά σε κατανεμητές δεν σχεδιάζουν να βάλουν καμπίνες καθόλου σύντομα απ όσο ξέρω Βρε κατανεμητη ξε-κατανεμητη,καμπίνα ξε-καμπίνα (και όρους που εμένα σαν πελάτη ΠΟΣΩΣ με ενδιαφέρουν, να στο πω κι έτσι,δεν είμαι τεχνικός δικτύων...) μην το παιζεις ο super παροχος και τάζεις πράγματα που μπορεί να απολαύσει το 15-20% των χρηστών και αν... Μέχρι και σε κωλοχώρια του νομού Ηλείας φέτος έγραφε 40-45Mbps και σε ολόκληρο Πειραιά σερνόμαστε,χαχαχαχαχα... Ας όψεται που με τους άλλους δύο είχα φουλ τεχνικά θέματα ευθύνης δικής του, όπως παραδέχτηκαν,με αποσυνδέσεις και συνακροάσεις... Αλλιώς θα σου έλεγα... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από ChrisOnceMore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 FRITZ! Box 5530 Fiber | AVM Germany Αυτό δίνουν τελικά στην 1Gbps. Έχει και 2.5Gbps Lan Port για να τερματίζει πραγματικά η 1000αρα χωρίς να την κόβει το 1Gbps port. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον παραπάνω από καλές τιμές, η 300αρα για παράδειγμα κοστίζει όσο πλήρωνα τη 50αρα το 2020! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Έβαλα πριν 10 μέρες ΝΟVA fiber 200 με 29 ευρώ/μήνα με κουπόνι. Γνωρίζει κανείς εάν πχ η ΝΟVA βγάλει πακέτο 500 Mbs αν γίνεται να αναβαθμιστεί το υπάρχον με την ανάλογη διαφορά ή λόγω κουπονιού δεν επιτρέπεται η αλλαγή για 24μήνες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cravenom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Εχει κανει καποιος την διαδικασια ? επειδη ειμαι σε φαση ανακαινισης θα ηθελα να δω μπας και μπορω να κανω κατι για να "προλαβω" ζημιες Την οπτικη την φερνουν μεσα στο σπιτι και μετα την συνεχιζουν με χαλκο ? η μηπως το ιδιο το μοντεμ παιρνει την οπτικη ? Ναι την φέρνουν μέσα,αν είσαι σε φάση για ανακαίνιση θα σου πρότεινα να το τρέξεις τώρα γιατί το καλώδιο τις ινας μέσα στο σπίτι είναι εμφανες και καλύπτετε με κανάλι πταν γίνει η εγκατάσταση,σε εμένα δεν έγινε κάτι συνταρακτικό μια τρύπα πάνω από την πόρτα και πέρασαν το καλώδιο μέχρι το ρουτερ,τοποθέτησαν τον οπτικό μετατροπέα(πρίζα ουσιαστικά είναι)και συνέδεσαν το ρουτερ πάνω δεν υπάρχει χαλκός πουθενά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, zaico said: Έβαλα πριν 10 μέρες ΝΟVA fiber 200 με 29 ευρώ/μήνα με κουπόνι. Γνωρίζει κανείς εάν πχ η ΝΟVA βγάλει πακέτο 500 Mbs αν γίνεται να αναβαθμιστεί το υπάρχον με την ανάλογη διαφορά ή λόγω κουπονιού δεν επιτρέπεται η αλλαγή για 24μήνες? Λογικά θα μπορείς, αρκεί να δώσει μεγαλύτερα πακέτα κι από δίκτυα άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληρωνω στον οτε 36.9€ το μηνα για 100αρα, απεριοριστα σταθερα και 500 προς κινητα και ηδη πληρωνω περισσοτερα σε σχεση με τα 32.9€ που κανει πλεον αυτο το προγραμμα.Το μονο θετικο απο τον οτε ειναι οτι τουλαχιστον η γραμμη μου τερματιζει και με το παραπανω αντιθετως οσο ειχα nova ειχα προβλημα και εντελει μου ελυσαν οι ιδιοι το συμβολαιο.Και τωρα μας πεταξαν αυτες τις τιμες με την 300αρα που ειναι ακομη πιο φθηνη και μας μαμησαν την ψυχολογια γιατι τι πιο συνηθες να συμβει απο την παρακατω φωτο. Οποτε ολα... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, Thresh said: Αρκετά λογικές οι τιμές για το επίπεδο που έχουμε συνηθίσει στη χώρα Κάτι μου λέει ότι θα αφαιρεθεί η επιλογή 100 και 200Mbps όταν αρχίσει το Giga Voucher. Οι τιμές ισχύουν για 15 μέρες μόλις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα