KostasKri Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Σε περιοχή όπου το δίκτυο οπτικών είναι της wind, δεν δίνεται διαθεσιμότητα ακόμα πάντως... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε Όχι, δεν χρειάζονται ρεύμα τα BEP των οπτικών. Ούτε οι καμπίνες έχουν ρεύμα τοπικά. Σε άλλα νέα, μόλις έκανα την αίτηση αναβάθμισης σε 1000αρι. Θα σας στείλω speedtest μόλις το φτιάξουν! ειναι τοσο μεγάλο το νουμερο που αν βγάζεις 950 λες ειμαι πολυ κομπλε. το υπόλοιπο που σου λείπει ειναι μια vdsl 50 ολόκληρη εντωμεταξυ... 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirini Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Οτι κανει την ζωη μου πιο ευκολη το αγοραζω. Το σπιτι μου ειναι ο ναος ησυχιας/διασκεδασης/ηρεμιας. Γιαυτο δουλευω για να εχει ο ναος ολα τα κομφορ ! 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Ανεβάζω onlyfans τα πατουσάκια μου οπότε τα βγάζει τα λεφτά του. Επόμενη γραμμούλα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Χεσε μας ρε cosmote. Για τα παρακατω ψοφια 50mb δινω 30 ευρω εδω και 1.5 χρονο και θα δωσεις τωρα στα 32 την 300αρα. Στα χαρτια κουκλα και απο πισω πανουκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Ναι, βγαινουμε στο δρομο και κανουμε speedtest και τις μετραμε. Αν ειχαμε ολοι την δικια σου λογικη γερολαιας, ουτε ρευμα δε θα ειχαμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, markos9 είπε Από το πορτοφόλι σου τα παίρνουμε; όχι αλλά με αυτή τη λογική που πέφτετε σαν τα λιμάρια στα υπερτιμημένα πακέτα των παροχών, γι'αυτό που τελικά προσφέρουν , αυτοί συνεχίζουν να βαράνε τα ντέφια και εμείς να χορεύουμε. Αλλά OK, είναι πάντα έδω το insomnia για να κλαιγόμαστε ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν φθηνό internet. 🙃 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, gloup81 είπε H 200αρα μου βαραει 200 ακατεβατα (εχω δει μεχρι 25.2mb/s στο Steam) Συνήθως οι συνδέσεις της Cosmote με οπτική ίνα πιάνουν παραπάνω μερικές ώρες τις ημέρας. Πχ σε φίλο με 100αρα συγχρονίζει στα 109 σχεδόν σε μόνιμη βάση, ποτέ δεν έχει πεσει κάτω από 100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρα ήταν καλό για να ήταν αληθινό. Μόνο στο δικό τους δίκτυο οπτικών ινών! Η δικιά μου περιοχή που ανήκει στην wind ( όπου θα το μισθώνει σε αυτήν ) δίνει έως 200 η cosmote ! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Twoface 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Thresh είπε Είναι με επιδότηση, όχι έκπτωση. 😛 Τέλους το μήνα θα αλλάξουν οι τιμές γιατί τελειώνει το SFBB. Έχω κουπόνι και δεν μπορώ ακόμα να συνδεθώ. Θα πάει χαμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Twoface είπε Όταν ήταν καλό για να ήταν αληθινό. Μόνο στο δικό τους δίκτυο οπτικών ινών! Η δικιά μου περιοχή που ανήκει στην wind ( όπου θα το μισθώνει σε αυτήν ) δίνει έως 200 η cosmote ! Φαντάζομαι ότι και η WInd βέβαια σε λίγο καιρό θα έχει συμφωνία με την Cosmote ώστε να παρέχει τέτοιες ταχύτητες. Τί σε σταματάει απ'το να πας στην Cosmote αν έχεις ανάγκη την ταχύτητα αυτή? Εκτός αν έχεις συμβόλαιο με αρκετούς μήνες ακόμα οπότε εκεί δεν σε συμφέρει, θα πληρώσεις penalty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 10 minutes ago, shadowlike said: όχι αλλά με αυτή τη λογική που πέφτετε σαν τα λιμάρια στα υπερτιμημένα πακέτα των παροχών, γι'αυτό που τελικά προσφέρουν , αυτοί συνεχίζουν να βαράνε τα ντέφια και εμείς να χορεύουμε. Αλλά OK, είναι πάντα έδω το insomnia για να κλαιγόμαστε ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν φθηνό internet. 🙃 Cosmote FTTH 100Mbps 28.9 euro Cosmote FTTH 200Mbps 31.9 euro Cosmote FTTH 300Mbps 31.9 euro (Τιμές με επιδότηση) Cosmote VDSL 50Mbps 27.9 euro Εσύ επέλεξε την 50αρα ή την 100αρα για να μην είσαι "λιμάρι", προσωπικά θα πήγαινα στην 300αρα αν είχα διαθεσιμότητα. 4 minutes ago, kirileman said: Έχω κουπόνι και δεν μπορώ ακόμα να συνδεθώ. Θα πάει χαμένο; Παίζει, αλλά θα αρχίσει λογικά φέτος το Giga Voucher, οπότε δεν χάνεις και πάλι. 4 minutes ago, polaki said: Φαντάζομαι ότι και η WInd βέβαια σε λίγο καιρό θα έχει συμφωνία με την Cosmote ώστε να παρέχει τέτοιες ταχύτητες. Πιθανότατα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, polaki είπε Φαντάζομαι ότι και η WInd βέβαια σε λίγο καιρό θα έχει συμφωνία με την Cosmote ώστε να παρέχει τέτοιες ταχύτητες. Τί σε σταματάει απ'το να πας στην Cosmote αν έχεις ανάγκη την ταχύτητα αυτή? Εκτός αν έχεις συμβόλαιο με αρκετούς μήνες ακόμα οπότε εκεί δεν σε συμφέρει, θα πληρώσεις penalty. Δεν έχω καν συμβόλαιο γιατί δεν έχω σταθερό ! Έχω κάνει την αίτηση οπτική 200αρα και 2 μήνες είμαι στο περίμενε για το συνεργείο. Τα ίδια τραβάει γείτονας που έχει κάνει αίτηση στην cosmote και αυτός 3.5 μήνες αναμονή !!! Η δικαιολογία της wind είναι η έλλειψη υλικού !!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Twoface 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ έχω μία απορία γιατί γράφει από αυτήν την τιμή τώρα το παίρνετε σε χαμηλότερη αφού είναι η πρώτη φορά που το πουλάει και είναι η πρώτη τιμή που εμφανίζεται ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα