Προς το περιεχόμενο

Με τιμές έκπληξη τα νέα FTTH πακέτα της Cosmote με ταχύτητες έως 1 Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τίποτα νέο, έχει πάει στην ΕΕ για έγκριση...φέεεετα.

Thresh να σου κανω μια ερωτηση... Σκεφτομαι να κανω συμβολαιο 24μηνο με την cosmote σημερα ή αυριο για ftth (300 στα 36.90). Οταν βγει το νεο giga voucher θα μπορω να το χρησιμοποιησω ή θα ειναι μονο για νεες συνδεσεις;; (αν ξερεις)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
26 minutes ago, gppapado said:

Thresh να σου κανω μια ερωτηση... Σκεφτομαι να κανω συμβολαιο 24μηνο με την cosmote σημερα ή αυριο για ftth (300 στα 36.90). Οταν βγει το νεο giga voucher θα μπορω να το χρησιμοποιησω ή θα ειναι μονο για νεες συνδεσεις;; (αν ξερεις)

Αν δεν κάνω λάθος 2 ήταν οι προϋποθέσεις που ξέραμε από την διαβούλευση του στην ΕΕΤΤ.

Να μην έχεις χρησιμοποιήσει το κουπόνι του SFBB και να μην έχεις ήδη ταχύτητα άνω των 100Mbps.

Τώρα αν θα προσθέσουν κι άλλα ή αν θα αλλάξουν αυτά δεν γνωρίζουμε.

Έρχεται το νέο κουπόνι για επιδότηση του πολύ γρήγορου ίντερνετ | Business Daily

Ωφελούμενοι θα είναι τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των περιοχών παρέμβασης και δεν διαθέτουν συνδέσεις με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100 Mbps, και δεν έχουν λάβει ήδη την ενίσχυση από το κουπόνι του SFBB. Την ενίσχυση από το Gigabit Voucher Scheme οι ωφελημένοι θα μπορούν να την λάβουν μόνο μια φορά, ενώ θα είναι δυνατή και η μεταφορά της επιδοτούμενης σύνδεσης σε άλλη διεύθυνση εφόσον εξακολουθούν να πληρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις της υπηρεσίας.

18 Σεπτεμβρίου το άρθρο. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλησα με το chat της cosmote και μου ειπαν οτι θα ειναι μονο για νεες συνδεσεις, οποτε αν εχω κανει προγραμμα δε θα μπορω να εχω το κουπονι αργοτερα. Τωρα δε ξερω αν πραγματικα ηξερε να μου απαντησει...

Είμαι αναμεσα σε nova 200αρα (33ευρω) και cosmote 300ara (36.90) Φοβαμαι το support της nova ομως ... :P Καμια προταση με βαση την εταιρια;

Επεξ/σία από gppapado

• 3 μήνες μετά...
Στις 14/2/2023 στις 6:21 ΜΜ, gppapado είπε

Μιλησα με το chat της cosmote και μου ειπαν οτι θα ειναι μονο για νεες συνδεσεις, οποτε αν εχω κανει προγραμμα δε θα μπορω να εχω το κουπονι αργοτερα. Τωρα δε ξερω αν πραγματικα ηξερε να μου απαντησει...

Είμαι αναμεσα σε nova 200αρα (33ευρω) και cosmote 300ara (36.90) Φοβαμαι το support της nova ομως ... :P Καμια προταση με βαση την εταιρια;

το ιδιο ειπαν κ σε μενα σημερα. Νομιζω οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. Ειναι ξεκαθαρο

Στις 14/2/2023 στις 6:14 ΜΜ, Thresh είπε

δεν διαθέτουν συνδέσεις με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100 Mbps

οποτε αναμενουμε να βγουν τα κουπονια (κατα σεπτεμβρη μερια) κ βλεπουμε τι κ πως.

Στις 14/2/2023 στις 6:21 ΜΜ, gppapado είπε

Αν βοηθάει, εγώ ξεκίνησα με κουπόνι Cosmote στα 100 και μετά όταν συνειδητοποίησα τη μικρή διαφορά τιμής για τα παραπάνω mbps, τους ζήτησα να αναβαθμίσω τη σύνδεση κρατώντας και την έκπτωση του κουπονιού. Μου ξεκαθάρισαν απλώς ότι το κουπόνι δε θα φάει reset, δλδ ότι όσο χρόνο είχε παρέλθει με τη σύνδεση στα 100, δε θα τον έπαιρνα πίσω. Ίσως αποτελεί εναλλακτική για εσένα κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μπορώ να βάλω 1000ρα, μπήκε το κουτί έξω από το διαμέρισμα μου. Είναι 50 ευρώ η τιμή, αν πληρώσω 2 χρόνια όλα μαζί κάνουν καλύτερη τιμή?

Επεξ/σία από Allan-Wake

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
On 21/06/2023 at 20:55, grayden said:

Υπάρχει κανένα νεότερο για το πότε ξεκινάει το πρόγραμμα;

Giga Voucher? Επίσημα όχι, αλλά ο Τσαμάζ σε συνέντευξη είπε για πρώτο τρίμηνο 2024 και ξενερώσαμε.

• Sad 1

16 hours ago, Thresh said:

Giga Voucher? Επίσημα όχι, αλλά ο Τσαμάζ σε συνέντευξη είπε για πρώτο τρίμηνο 2024 και ξενερώσαμε.

Μας έκανε την καρδιά περιβόλι ο Τσαμάζ

• Super Moderators
42 minutes ago, grayden said:

Μας έκανε την καρδιά περιβόλι ο Τσαμάζ

Στο adslgr έγραψαν ότι πιέζουν οι άλλοι 2 πάροχοι για αναβολή εφαρμογής μπας και προλάβουν να κάνουν έργα ώστε να απορροφήσουν κι αυτοί λίγο παραπάνω μερίδιο της επιδότησης, διότι όπως είναι τώρα τα πράγματα το μεγαλύτερο μέρος θα το πάρει ο ΟΤΕ, λόγω μεγάλης διαφοράς στην κάλυψη.

50 minutes ago, Thresh said:

Στο adslgr έγραψαν ότι πιέζουν οι άλλοι 2 πάροχοι για αναβολή εφαρμογής μπας και προλάβουν να κάνουν έργα ώστε να απορροφήσουν κι αυτοί λίγο παραπάνω μερίδιο της επιδότησης, διότι όπως είναι τώρα τα πράγματα το μεγαλύτερο μέρος θα το πάρει ο ΟΤΕ, λόγω μεγάλης διαφοράς στην κάλυψη.

Επιχειρηματικά ακούγετε λογικό αλλά το θέμα είναι ότι την πληρώνουμε εμείς όπως πάντα :(

• Like 1

Στις 15/9/2022 στις 4:11 ΜΜ, this.is.elia είπε

Κακές δεν τις λες αυτές τις τιμές.

Αυτή το "Εγγυημένη ταχύτητα" με προβληματίζει λίγο. Όταν το βλέπω να διαφημίζεται, είναι σα να λένε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πιάσεις αυτά τα Mbps...

Εννοείς οτι εγώ που πιάνω 4mbps στην 24αρα μου ταχύτητα πρέπει να τους πω τίποτα..? 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...