Προς το περιεχόμενο

Με τιμές έκπληξη τα νέα FTTH πακέτα της Cosmote με ταχύτητες έως 1 Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, pavlitakis είπε

Απλώνεις ένα καλώδιο λαν σε όλα τα διαμερίσματα, όπως κάνουν στο εξωτερικό και το κόστος πάει στα κοινόχρηστα.

Και κάποιος κατεβάζει κάτι περίεργο και πάτε όλοι βόλτα στο τμήμα για να βγάλετε άκρη.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, gloup81 είπε

ε νομιζω θα εχει καταλαβει αν εχει περαστει οπτικη ινα στην περιοχη του... δεν ειναι και πολυ διακριτικη διαδικασια 😂

σε εμενα ειχανε περασει πριν 2 χρονια (ισως 3) σκαψανε κανονικα το δρομο μπροστα απο το σπιτι μου και γενικα σε ολα τα γυρω τετραγωνα. το καινουριο καφαο/vdslam ειναι στα 10 μετρα αποσταση. FTΤH δεν εχουμε. A, αν παιζει ρολο, τα εργα ηταν της Wind.

image.jpeg.e34cf490abdc4ab623c83753a712e8a7.jpeg

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1

στο κοριο μου λενε, οπου ακους πολλα καλαθια κρατα και μικρο κερασι. ετσι την κοβω με adsl και φετος.. ποια ινα εδω στην περιοχη μας.. Α την λαζοπουλου .. εμπ1 ως εκει .. αλλη ινα γιοκ!

9 ώρες πριν, mhtsar είπε

1cbps  στην γλυφαδα , και αν δουμε 15 mbs στο λαγονηση ανοιγουμε σαμπανιες . για αποσταση 15 χιλιομετρων . Δεν ντρεπονται λιγακι ....

25χλμ.....επίσης και στα 2χλμ απο λαγονήσι έχει κάτι βοσκοτόπια με δύο στάνες, έπρεπε να βάλουν και εκεί άμεσα.

Καλημέρα έχω κουπόνι που δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, λήγει από ότι είδα 30/9. Στο site η cosmote μου δίνει 300αρα σε 31,90 με το κουπόνι που  έχω.

Να το χρησιμοποιήσω η να περιμένω τα νέα κουπόνια λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, gloup81 είπε

ε νομιζω θα εχει καταλαβει αν εχει περαστει οπτικη ινα στην περιοχη του... δεν ειναι και πολυ διακριτικη διαδικασια 😂

και μενα που εχει περασει περιμενω πανω απο ενα χρονο να δηλωσουν την διευθυνση μου στην δραση για την επιδοτηση. Δεν την περναει κανεις και για κανενα λογο. Οταν πηρα τηλεφωνο τον παροχο (ΟΤΕ) μου ειπε οτι ειναι δουλεια της υπηρεσιας του υπουργειου να περαστει και μετα να πατησω πανω να βγαλω το κουπονι, μολις πηρα την υπηρεσια μου λεγανε οτι ειναι δουλεια του παροχου να δηλωσει πρωτα οτι ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια στην διευθυνση μου και μετα να κανουν αυτοι τις διαδικασιες τις δικιες τους. 1 χρονο μετα δεν εχει κανει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, εληξε το προγραμμα πηρε παραταση και ακομα περιμενω. Τραγελαφοι. 

Επεξ/σία από tsibosp

Δημος Αιγαλεω 2022

image.png.4e6fb6027d56ba99cb204da959ee6b49.png

25ευρω το μηνα για το παραπανω. Τυχεροι οποιοι μενουν στο "εξωτερικο" γιατι με αυτα που βλεπω νομιζω οτι ο δημος μου ειναι σε αλλη χωρα.

• Sad 1

18 ώρες πριν, Thresh είπε

Αρκετά λογικές οι τιμές για το επίπεδο που έχουμε συνηθίσει στη χώρα

Κάτι μου λέει ότι θα αφαιρεθεί η επιλογή 100 και 200Mbps όταν αρχίσει το Giga Voucher.

Γενάρη θα έρθει αυτό;

1 ώρα πριν, miltosza είπε

Καλημέρα έχω κουπόνι που δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, λήγει από ότι είδα 30/9. Στο site η cosmote μου δίνει 300αρα σε 31,90 με το κουπόνι που  έχω.

Να το χρησιμοποιήσω η να περιμένω τα νέα κουπόνια λέτε?

Δεν ξέρω εάν επειδή έβγαλες κουπόνι το σύστημα θεωρήσει ότι δεν είσαι δικαιούχος. Αλλιώς περίμενε γιατί αντί για 13€ θα πάει στα 16€ η έκπτωση τον μήνα.

• Thanks 1

19 ώρες πριν, Haldol είπε

Φέρτε μου ίνα τώρα!! Take my money! 😢

Αυτό θέλουμε όλοι μας και να δώσουν επιτέλους όλο τον χαλκό στον γύφτο παλιατζή. 

11 ώρες πριν, coyote2 είπε

Εμείς που πληρώνουμε ήδη 28 για 100 είμαστε λίγο..... χαμένοι αλλά ΟΚ

Επίσης να μην διαβάζουμε ότι το VDSL είναι ακριβό.

Προφανώς και θα ειναι ακριβό γιατί η τεχνολογία για να βγάλει 200 και 300 είναι ακριβή .... Ινα και μόνο ίνα

εμεις που πληρωνουμε 35 για 50αρα τι ειμαστε δλδ ;! τουλαχιστον τα πιανει γεματα ! Να λεμε και ευχαριστω! χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...