Προς το περιεχόμενο

Με τιμές έκπληξη τα νέα FTTH πακέτα της Cosmote με ταχύτητες έως 1 Gbps

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω πως μπορουμε να ξερουμε αν θα υπαρξει εγκατασταση για fiber στην περιοχη? κοιταω 2 χρονια τωρα και δειχνει παντα οτι δεν ειναι διαθεσιμη. Και φυσικα με 100αρα vdsl πληρωνω πολλα παραπανω και δεν ξερω τι να κανω διοτι καπως ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω περισσοτερα για χαμηλοτερη ταχυτητα τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 268
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
1 minute ago, OmarLittle22 said:

να ρωτησω πως μπορουμε να ξερουμε αν θα υπαρξει εγκατασταση για fiber στην περιοχη? κοιταω 2 χρονια τωρα και δειχνει παντα οτι δεν ειναι διαθεσιμη. Και φυσικα με 100αρα vdsl πληρωνω πολλα παραπανω και δεν ξερω τι να κανω διοτι καπως ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω περισσοτερα για χαμηλοτερη ταχυτητα τωρα.

Έλεγχος Επιλεξιμότητας (sfbb.gr)

Προς το παρόν αυτό για πιο εύκολα.

Αλλιώς από την διαθεσιμότητα της Cosmote, όπου θα λέει ξεκάθαρα μέσω υποδομής Fiber to the Home στα αποτελέσματα.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Έλεγχος Επιλεξιμότητας (sfbb.gr)

Προς το παρόν αυτό για πιο εύκολα.

Αλλιώς από την διαθεσιμότητα της Cosmote, όπου θα λέει ξεκάθαρα μέσω υποδομής Fiber to the Home στα αποτελέσματα.

Thresh γνωριζεις μηπως σε εμας ποτε θα βαλουν οπτικη?Μελισσια ειμαι και ειμαι με 200αρα.Παραπανω δυστυχως δεν δινει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Thresh είπε

FRITZ! Box 5530 Fiber | AVM Germany

Φέρνουν οπτική μέσα στο σπίτι.

Αρα κουβάς το φρέσκο-αποκτηθέν 7590ax, αφου λογικά και στην 500αρα που σκεφτομαι να αναβαθμίσω απο 200αρα, θα πεταξουν το Nokia Ont για το fritz 5530.

Θα παρω να ρωτήσω καλου κακου, αλλα δεν μου δινω ελπιδες με το ιδιο hardware απλα να flip the switch στα 500…

Επεξ/σία από Chuckie667

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Η κοροϊδία είναι πολύ επίπεδη..τέλος πάντων ας μην επεκταθώ περισσότερο.

Όχι δεν ψάχτηκα, δεν ξέρω καν αν γίνεται με βάση το υπάρχον συμβόλαιο, θέλει όντως ψάξιμο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν δεν πέσει η τιμή στο καινούργιο θα φάνε άκυρο.

Καλα ναι και εγω για αυτο δεν επεκταθηκα και το αφησα το πραγμα στα βασικα.Εφοσον υπαρχει πλεον προγραμμα που δινει περισσοτερα και με λιγοτερα χρηματα θα επρεπε να επηρεαζει και τους υπαρχοντες πελατες ειτε με μειωση παγιου ειτε αναβαθμιζοντας την γραμμη στα ιδια λεφτα ή τουλαχιστον οπου ειναι εφικτο.

Αλλα και εγω μαλλον δεν θα το κυνηγησω γιατι ξερω οτι αν αλλαξει κατι στο συμβολαιο θα ειναι ουσιαστικα ξανα απο την αρχη τα 2 χρονια, οποτε θεωρω οτι καλυτερα να περιμενω αλλον 1 χρονο και να επωφεληθω με τα τιμολογια που θα εχουν τον σεπτεμβρη του 2023.Αν δεν μου μειωσουν το παγιο τουλαχιστον στα επιπεδα τιμων που θα εχει τοτε ο οτε θα φυγω και θα παω σε αλλον παροχο.

• Like 1

Οι τιμές δεν είναι δίκαιες σε σχέση με αυτούς που πληρώνουν για  ADSL 24 και VDSL 50.  Για εμάς δεν άλλαξε τπτ. Χλωμό το βλέπω σε κάθε σπίτι σε κάθε χωριό να υπάρχει οπτική ίνα ως το 2027. Αυτό θα ωθήσει τους ανθρώπους στην αστικοποίηση. Και θα φύγουν όλοι από την επαρχία. Κρίμα εμείς μάλλον δεν έχουμε ψυχή. 

• Super Moderators
2 minutes ago, kajwbtfe said:

Thresh γνωριζεις μηπως σε εμας ποτε θα βαλουν οπτικη?Μελισσια ειμαι και ειμαι με 200αρα.Παραπανω δυστυχως δεν δινει..

Άγνωστο. :(

2 minutes ago, Chuckie667 said:

Αρα κουβάς το φρέσκο-αποκτηθέν 7590ax, αφου λογικά και στην 500αρα που σκεφτομαι να αναβαθμίσω απο 200αρα, θα πεταξουν το Nokia Ont για το fritz 5530.

Θα παρω να ρωτήσω καλου κακου, αλλα δεν μου δινω ελπιδες με το ιδιο hardware απλα να flip the switch στα 500…

Ή πηγαίνεις μέχρι 500αρα όπου θα έχει ξεχωριστό ONT.

• Thanks 2

1 λεπτό πριν, Painmaker είπε

Οι τιμές δεν είναι δίκαιες σε σχέση με αυτούς που πληρώνουν για  ADSL 24 και VDSL 50.  Για εμάς δεν άλλαξε τπτ. Χλωμό το βλέπω σε κάθε σπίτι σε κάθε χωριό να υπάρχει οπτική ίνα ως το 2027. Αυτό θα ωθήσει τους ανθρώπους στην αστικοποίηση. Και θα φύγουν όλοι από την επαρχία. Κρίμα εμείς μάλλον δεν έχουμε ψυχή. 

Δεν ειναι για κανεναν που εχει παλιοτερο συμβολαιο...Περα απο αυτο σιγα μην αφησει ο αλλος το χωριο που γουσταρει την ζωη εκει για χιλιους αλλους 2 λογους μονο και μονο για να εχει 300+αρα γραμμη.Και μονο που στη πρωτευουσα της χωρας σε πολλες περιοχες ειναι ακομη με adsl και μαλιστα σερνεται καταλαβαινεις ποσο πισω ειμαστε.

Μπράβο στην Cosmote με τις υπέροχες τιμές και με την κάλυψη δικτύου της….. 

Ρε δεν @$%#!£$>  που δίνω 28€ για 24αρα ADSL με το σαπάκι δίκτυο της στον Δήμο ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

• Like 1

Είχα 100 ftth και έβαλα 300 ftth με 5€ λιγότερα τον μήνα. Έγινε σε δευτερόλεπτα η μετάβαση αν και μου είπαν εντός 12 ημερών. Άρα ναι, έχουμε καλύτερες τιμές σε σχέση με 2 χρόνια πριν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...