Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 minutes ago, randomcat said: Μόλις βγήκαν και πρόλαβαν να έχουν και έκπτωση, από 70 στα 57 λέει... έλεος με αυτήν την εμετική πρακτική. Είναι με επιδότηση, όχι έκπτωση. 😛 Τέλους το μήνα θα αλλάξουν οι τιμές γιατί τελειώνει το SFBB. Θα μειωθούν πάλι όταν αρχίσει το Giga Voucher πρόγραμμα (300+ Mbps). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gloup81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε Εχει κανει καποιος την διαδικασια ? επειδη ειμαι σε φαση ανακαινισης θα ηθελα να δω μπας και μπορω να κανω κατι για να "προλαβω" ζημιες Την οπτικη την φερνουν μεσα στο σπιτι και μετα την συνεχιζουν με χαλκο ? η μηπως το ιδιο το μοντεμ παιρνει την οπτικη ? Την οπτικη την φερνουν κανονικα μεσα στο σπιτι, χαλκος χρησιμοποιειται μονο για τις τηλεφωνικες συσκευες σε αλλα δωματια. Το Ιντερνετ φευγει εντελως απο τον χαλκο. Γενικα δεν κανουν ζημιες, μια τρυπα στον τοιχο χαμηλα μονο. Απλα τραβαει πολυ η διαδικασια, γιατι ερχονται συνολικα 3 διαφορετικα συνεργεια για να ολοκληρωθει. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε δούλεμα που πέφτει στον κοσμάκη : Υπόψιν (και για να προλάβω μερικούς μέχρι και ηλεκτρολόγο έχω φέρει για τις τηλεφωνικές χώρια τους τεχνικούς του ΟΤΕ - αφήστε δε που έχω τις οδηγίες του insomniac και γνώστη poulinos σαν ευαγγέλιο...) δεν έχω δει ΠΟΤΕ πάνω από 27.... Όταν έπαιρνα τηλ, πρότειναν οι αθεόφοβοι "να σε πάμε σε ADSL, οπού βέβαια στην περιοχή σου θα πας κανά 17άρι max" 300Mbps, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 καλά όταν βάλουν ποτέ στα κατσάβραχα που μένω ,,,τα ξαναλέμεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gloup81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Στο FTTH είναι στην ίδια τιμή. 55.18 η 200αρα με ΤV, 45.90 η 300αρα με TV. Και οι 2 με full pack. WTF νιωθω πολυ ριγμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ChrisOnceMore είπε Ρε δούλεμα που πέφτει στον κοσμάκη : Υπόψιν (και για να προλάβω μερικούς μέχρι και ηλεκτρολόγο έχω φέρει για τις τηλεφωνικές χώρια τους τεχνικούς του ΟΤΕ - αφήστε δε που έχω τις οδηγίες του insomniac και γνώστη poulinos σαν ευαγγέλιο...) δεν έχω δει ΠΟΤΕ πάνω από 27.... Όταν έπαιρνα τηλ, πρότειναν οι αθεόφοβοι "να σε πάμε σε ADSL, οπού βέβαια στην περιοχή σου θα πας κανά 17άρι max" 300Mbps, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θελω να δω τα μουτρα καποιου που δεν γνωριζει και πολλα, να βλεπει την διαφήμιση του ΟΤΕ μεχρι 1GBPS στην τηλεοραση, να παει σε καταστημα να το κανει και να του λενε..... εεεεεε λυπούμαστε, δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.... μεχρι 50 ή 100 πιάνεται.... 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, gloup81 said: 55.18 η 200αρα με ΤV, 45.90 η 300αρα με TV. Και οι 2 με full pack. WTF νιωθω πολυ ριγμενος Ζήτα αναβάθμιση. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gloup81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kazantzidis είπε θελω να δω τα μουτρα καποιου που δεν γνωριζει και πολλα, να βλεπει την διαφήμιση του ΟΤΕ μεχρι 1GBPS στην τηλεοραση, να παει σε καταστημα να το κανει και να του λενε..... εεεεεε λυπούμαστε, δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.... μεχρι 50 ή 100 πιάνεται.... 😅 ε νομιζω θα εχει καταλαβει αν εχει περαστει οπτικη ινα στην περιοχη του... δεν ειναι και πολυ διακριτικη διαδικασια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, randomcat είπε Μόλις βγήκαν και πρόλαβαν να έχουν και έκπτωση, από 70 στα 57 λέει... έλεος με αυτήν την εμετική πρακτική. αυτο^ ποτε θα σταματησουμε αυτες τις γελοιοτητες? καλες τιμες, λογικα μηδενικη διαθεσιμοτητα αλλα οκ, δεν ειναι οτι θελει και κανενας πανω απο 200. πιο πολύ για επαγγελματίες και οικογένειες 5+ ατομων ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirini Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) xχαχαχ , απο τους τυχερους ! Μολις εχθες τελιωσε το συνεργειο που εφερε οπτικη ινα στην οικοδομη μου ! Θα περιμενω να βγει το νεο κουπονι και ορμαω . Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από aspirini 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, gloup81 είπε Την οπτικη την φερνουν κανονικα μεσα στο σπιτι, χαλκος χρησιμοποιειται μονο για τις τηλεφωνικες συσκευες σε αλλα δωματια. Το Ιντερνετ φευγει εντελως απο τον χαλκο. Γενικα δεν κανουν ζημιες, μια τρυπα στον τοιχο χαμηλα μονο. Απλα τραβαει πολυ η διαδικασια, γιατι ερχονται συνολικα 3 διαφορετικα συνεργεια για να ολοκληρωθει. Εχω φτιαξει σημειο στο κεντρο του σπιτιου οπου εχω μαζεψει ολα τα UTP Δεν θα ηθελα να εχω ενα καλωδιο να τρεχει μεχρι εκεινο το σημειο 1 λεπτό πριν, aspirini είπε xχαχαχ , απο τους τυχερους ! Μολις εχθες τελιωσε το συνεργειο που εφερε οπτικη ινα στην οικοδομη μου ! Θα περιμενω να βγει το νεο κουπονι και ορμαω . Το κουτακι αυτο τι εξοδο εχει ? Ρευμα δεν χρειαζεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, WaxOnWaxOff είπε Το κουτακι αυτο τι εξοδο εχει ? Ρευμα δεν χρειαζεται ? Όχι, δεν χρειάζονται ρεύμα τα BEP των οπτικών. Ούτε οι καμπίνες έχουν ρεύμα τοπικά. Σε άλλα νέα, μόλις έκανα την αίτηση αναβάθμισης σε 1000αρι. Θα σας στείλω speedtest μόλις το φτιάξουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 minutes ago, basilis_k6 said: αυτο^ ποτε θα σταματησουμε αυτες τις γελοιοτητες? 19 minutes ago, Thresh said: Είναι με επιδότηση, όχι έκπτωση. 😛 Τέλους το μήνα θα αλλάξουν οι τιμές γιατί τελειώνει το SFBB. Θα μειωθούν πάλι όταν αρχίσει το Giga Voucher πρόγραμμα (300+ Mbps). 4 minutes ago, basilis_k6 said: καλες τιμες, λογικα μηδενικη διαθεσιμοτητα αλλα οκ, δεν ειναι οτι θελει και κανενας πανω απο 200. πιο πολύ για επαγγελματίες και οικογένειες 5+ ατομων ειναι. Ίδια διαθεσιμότητα με αυτούς που μπορούσαν να βάλουν ήδη FTTH. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; 3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, shadowlike είπε ρε παιδιά τι το θέλετε το fiber ..; Όλοι youtubers; Τα χρειάζεστε αυτά που σας πουλάνε ή αγοράζετε αριθμούς για να έχετε να λέτε ; Από το πορτοφόλι σου τα παίρνουμε; 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα