Προς το περιεχόμενο

Επίσημες οι GoPro Hero 11 και GoPro Hero 11 mini

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευρωπαϊκή αποθηκη εχει στην ολλανδια αρα τελωνειο δεν χρεωνει. 2 χρεωσεις εχει στην καρτα. 1-αγορα καμερας. 2-συνδρομη για 1ετος. (υποψιν αν δεν θελετε αυτοματη χρεωση την κλείνετε και συνεχιζει μεχρι την ληξη της). τελικα προσωπικα δεν θα την παρω. 3mp παραπανω και λιγο bit video αφου αυτα ετσι και αλλιως τα περνάς απο premiere και γίνεται πένα.  οι θερμοκρασια παραμενει και παλι σαν προβλημα. βεβαια εδω παιζει ρόλο τι αναλυση την έχεις να τραβαει. μια χαρά είναι η gopro10 για οσα κάνω.

Επεξ/σία από xxatziva
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά με subscription μέσω gopro, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή, κρατάς τα benefits και στο χρόνο πάνω απλά τα χάνεις, σωστά; Όπως γίνεται και σε άλλες εταιρίες δηλαδή. Ρωτάω γιατί κάπου πρέπει να είχε πάρει το μάτι μου πέρσι κάτι περίεργα για το subscription της gopro, αλλά νομίζω ότι ήταν για το refund του 50αρικου μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και όχι η ακύρωση του. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. 

3 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Αν αγορασατε απο Ελλαδα ακυρωστε οσο προλαβαινετε και παρτε απο το επισημο Site 

Με UPS,χωρις τελωνειο,δωρο καρτα 32gb,φτηνοτερο ΚΑΙ με την συνδρομη που σου δινει περα απο τα cloud storages κλπ ΚΑΙ 2 επιστροφες αν βγαλεις off την καμερα χωρις μα μου 

Τωρα επειδη λετε για εγγυησεις και τελωνεια

Παμε για την εγγυηση

Aν την παρεις απο εξω με την GoPro Subscription που ειναι στην τιμη εχεις και 2 επιστροφες κατεστραμενων καμερων και αντικατασταση χωρις μα μου!

https://gopro.com/en/us/shop/subscribe-to-gopro-subscription/GoProPlusYearly.html

Και ναι ισχυει για την Ελλαδα και ειναι φαση με το Dji Care Refresh στα Drones
https://community.gopro.com/s/article/Countries-Eligible-For-Damaged-Camera-Replacement-With-GoPro-Subscription?language=en_US

Δες τους ορους αναλυτικα εδω
https://community.gopro.com/s/article/Warranty-Information-EU?language=en_US

Για αυτους που λενε για τελωνειο δεν εχει και τις προηγουμενες μου κατευθειαν απο εκει τις αγορασα Αποστολη με UPS και χρονοι παραδοσης οπως λεει το site

Την επομενη μερα της παραγγελιας μου ηρθε UPS Tracking number απο Ολλανδια και παραδοση στον χρονο που ελεγε 

Τωρα για τα combo πακετακια εκανα αναλυση κοστους και βγαινει ~1€ κατω απο το να τα επαιρνες μονος σου με την εκπτωση της συνδρομης οποτε διαλεγεις και παιρνεις 

Η αντικατάσταση που ανέφερες ομως χρεώνεται επιπλέον 100€

18 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Η αντικατάσταση που ανέφερες ομως χρεώνεται επιπλέον 100€

Σαφως Fees apply αφου ειναι no questions asked
Σπας επειδη εισαι ουγκανος την καμερα και στην αλλαζουν μεχρι 2 φορες 
Πες οτι την εχεις για extreme sports και την σπας 2 φορες 
Δινεις 200€ και παιρνεις καμερες αξιας 900€
Αν το παρεις απο Ελλαδα τι γινεται; 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Σαφως Fees apply αφου ειναι no questions asked
Σπας επειδη εισαι ουγκανος την καμερα και στην αλλαζουν μεχρι 2 φορες 
Πες οτι την εχεις για extreme sports και την σπας 2 φορες 
Δινεις 200€ και παιρνεις καμερες αξιας 900€
Αν το παρεις απο Ελλαδα τι γινεται; 

Για να πω την αλήθεια όχι δεν γίνεται και καλό σαν παροχή. Απλά το προσθεσα σαν σημείωση. Αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις και στις ερωτήσεις μου πιο πάνω επειδή είμαι newbie σε gopro θα ήταν τέλειο. 😊

Επεξ/σία από TheoAlex50

9 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις και στις ερωτήσεις μου πιο πάνω επειδή είμαι newbie σε gopro θα ήταν τέλειο. 😊

Σου εχω απαντησει ρε απλα δεν σε εκανα quote

Παιδιά το exchange fee 99$ που αναγράφεται για την αντικατάσταση GoPro ΔΕΝ ισχύει. Έχω αλλάξει 2 φορές GoPro Hero 10 και μου έκαναν την αντικατάσταση ΔΩΡΕΑΝ και τις 2 φορές. Πετάω fpv κι ήταν καθαρά δικό μου φταίξιμο. Just saying 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω την GoPro 8 Black. ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα, εκτός απο την μπαταρια που δεν έχει μεγαλη διαρκεια . Γνωρίζετε κατα ποσον αυτο έχει λυθεί στα επομενα μοντελα (που μαλιστα έχουν κ έγχρωμη οθόνη μπροστα) και εαν αυτη η νεα 'Enduro' μπαταρια κανει όντως διαφορα?

Επεξ/σία από Arkteryx

5 ώρες πριν, Arkteryx είπε

έχω την GoPro 8 Black. ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα, εκτός απο την μπαταρια που δεν έχει μεγαλη διαρκεια . Γνωρίζετε κατα ποσον αυτο έχει λυθεί στα επομενα μοντελα (που μαλιστα έχουν κ έγχρωμη οθόνη μπροστα) και εαν αυτη η νεα 'Enduro' μπαταρια κανει όντως διαφορα?

Η enduro παρεχει πιο μεγαλη προστασια για πιο ακραιες θερμοκρασιες κι οχι τοσο για αυξηση των ωρων λειτουργιας της gopro.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...

Πήρα και εγώ την 11.

Μέχρι τώρα υπέρ ευχαριστημένος.

Μια ερώτηση.

Για φόρτιση πάνω στην μηχανή χρειάζεται ένας απλός φορτιστής 5v 2a η μπορώ να βάλω και quick charge από poco f3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...