Crash24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της GoPro Hero 10 έχουμε το διάδοχο ενός από τα καλύτερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών δράσης. Μάλιστα η GoPro Hero 11 συνοδεύεται φέτος και από τη Hero 11 Mini η οποία αποτελεί μια πιο οικονομική πρόταση. Ο σχεδιασμός της Hero 11 παραμένει ίδιος με αυτό του περσινού μοντέλου συμπεριλαμβανομένου των διαστάσεων και του χρώματος. Αντιθέτως, η Mini έκδοση διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο μοντέλο, σε μια πιο συμπαγή μορφή (133 γραμμάρια), αλλά λείπουν οι δύο LCD οθόνες, με το χειρισμό να γίνεται μέσω της εφαρμογής Quik της GoPro. Ο αισθητήρας της κάμερας μεγέθους 1/1,9" είναι κοινός σε όλη τη νέα σειρά ενώ η ανάλυση έχει αυξηθεί από τα 23 στα 27MP. Καταγράφει επίσης χρώματα 10-bit ενώ μπορείτε να κάνετε λήψη του βίντεο σε ανάλυση έως και 5,3K στα 60fps ή 4K στα 120fps. Η νέα λειτουργία λήψης FullFrame επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν περιεχόμενο αναλογίας 8:7, ενώ η λειτουργία HyperView σας επιτρέπει να καταγράφετε στην παραδοσιακή αναλογία 16:9. Οι λειτουργίες Vehicle Lights, Star Trails και Light Paint αποτελούν τις νέες λειτουργίες βίντεο για σενάρια χαμηλού φωτισμού, με την ενσωμάτωσή τους να γίνεται απευθείας από την κάμερα. Η χαρακτηριστική τεχνολογία σταθεροποίησης HyperSmooth της GoPro φέρνει τώρα τη λειτουργία AutoBoost που αντιμετωπίζει ακόμα τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η λειτουργία Video Highlights συγκεντρώνει τα πιο πρόσφατα βίντεό σας με τακτοποιημένο τρόπο δημιουργώντας ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα το οποίο μπορείς στη συνέχεια να το διαμοιραστείς μέσω social media. Η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη για τους κατόχους παλαιότερων φωτογραφικών μηχανών GoPro μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας GoPro. Η GoPro Hero 11 συνοδεύεται από την μπαταρία Enduro, η οποία αποτελούσε προαιρετικό αξεσουάρ στην 10η γενιά. Το περιεχόμενο του κουτιού της Hero 11 περιλαμβάνει επίσης μια θήκη μεταφοράς, αυτοκόλλητες βάσεις, μια βάση τοποθέτησης με βίδα αντίχειρα, μια κάρτα SD Sandisk Extreme 32GB και ένα καλώδιο USB-C. Όπως πάντα, και το νέο μοντέλο είναι αδιάβροχο φτάνοντας σε βάθος έως τα 10 μέτρα. Η τιμή της GoPro Hero 11 Black στη χώρα μας έχει οριστεί στα €579 με άμεση διαθεσιμότητα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Έπεσε ήδη παραγγελία φυσικά και αύριο θα έρθει το πακετάκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krispetra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Οι άνθρωποι είναι Pro στο να μαζέυουν τα λεφτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει κάτι σαν εξωτερικός προβολέας να βοηθάει το βράδυ; Υπάρχει κάτι άλλο που δούλευει καλύτερα την νύχτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, cmvrgr είπε Υπάρχει κάτι σαν εξωτερικός προβολέας να βοηθάει το βράδυ; Υπάρχει κάτι άλλο που δούλευει καλύτερα την νύχτα; Μόλις πας σε εξειδικευμένο μαγαζί με κάμερες όπως τον κατερελο η την outletvideo θα βρεις 10.000 διαφορετικές επιλογές από προβολεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamounias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Έπεσε ήδη παραγγελία φυσικά και αύριο θα έρθει το πακετάκι!!! Φίλε με το καλό κ Καλορίζικη! Επειδή κ εγώ παράγγειλα για πρώτη φορά μήπως γνωρίζεις γιατί εφόσον έκανα παραγγελίες 519€ μου παίρνει από το λογαριασμό 469€;; Μήπως κάτι έκανα λάθος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kamounias είπε Φίλε με το καλό κ Καλορίζικη! Επειδή κ εγώ παράγγειλα για πρώτη φορά μήπως γνωρίζεις γιατί εφόσον έκανα παραγγελίες 519€ μου παίρνει από το λογαριασμό 469€;; Μήπως κάτι έκανα λάθος;; Θα τα πάρει την επόμενη μέρα τα έξτρα 50 € για την συνδρομή το έκανε και σε μένα σήμερα αύριο παραλαμβάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Η τιμή της GoPro Hero 11 Black στη χώρα μας έχει οριστεί στα €579 με άμεση διαθεσιμότητα Γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο κλέφτες ???? Στο επίσημο site κοστίζει 450€ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από KnightRider 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamounias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Θα τα πάρει την επόμενη μέρα τα έξτρα 50 € για την συνδρομή το έκανε και σε μένα σήμερα αύριο παραλαμβάνω Οπότε εγώ όπως αναφέρουν...Δευτέρα!! Ανυπομονώ! 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα, για τα άτομα που είναι ήδη πελάτες. Τι ισχύει με την συνδρομή; Αν ακυρώσω την ανανεώση μια εβδομάδα αφού την πάρω θα έχω κάποιο θέμα; Τι χάνω σε ένα χρόνο που θα λήξει; Επίσης η creator edition συμφέρει από άποψη αυτών που προσφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolis159 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, KnightRider είπε Γιατί στην Ελλάδα είναι τόσο κλέφτες ???? Στο επίσημο site κοστίζει 450€ Και γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν από το επίσημο? Αν δεν κάνω λάθος στέλνει από κάπου στην Ευρώπη, χωρίς τελωνεία κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Αν αγορασατε απο Ελλαδα ακυρωστε οσο προλαβαινετε και παρτε απο το επισημο Site Με UPS,χωρις τελωνειο,δωρο καρτα 32gb,φτηνοτερο ΚΑΙ με την συνδρομη που σου δινει περα απο τα cloud storages κλπ ΚΑΙ 2 επιστροφες αν βγαλεις off την καμερα χωρις μα μου Τωρα επειδη λετε για εγγυησεις και τελωνεια Παμε για την εγγυηση Aν την παρεις απο εξω με την GoPro Subscription που ειναι στην τιμη εχεις και 2 επιστροφες κατεστραμενων καμερων και αντικατασταση χωρις μα μου! https://gopro.com/en/us/shop/subscribe-to-gopro-subscription/GoProPlusYearly.html Και ναι ισχυει για την Ελλαδα και ειναι φαση με το Dji Care Refresh στα Drones https://community.gopro.com/s/article/Countries-Eligible-For-Damaged-Camera-Replacement-With-GoPro-Subscription?language=en_US Δες τους ορους αναλυτικα εδω https://community.gopro.com/s/article/Warranty-Information-EU?language=en_US Για αυτους που λενε για τελωνειο δεν εχει και τις προηγουμενες μου κατευθειαν απο εκει τις αγορασα Αποστολη με UPS και χρονοι παραδοσης οπως λεει το site Την επομενη μερα της παραγγελιας μου ηρθε UPS Tracking number απο Ολλανδια και παραδοση στον χρονο που ελεγε Τωρα για τα combo πακετακια εκανα αναλυση κοστους και βγαινει ~1€ κατω απο το να τα επαιρνες μονος σου με την εκπτωση της συνδρομης οποτε διαλεγεις και παιρνεις 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι δεν έχει τελωνείο , ο Φώτης όλες τις GoPro απο την ιστοσελίδα τις έπαιρνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Κλαίω με την ελληνική τιμή... Κατά τα άλλα το 10 bit έτσι γενικά και αόριστα με βάζει σε σκέψη.Έχω μια υποψία πως δεν θα είναι σε όλες τις αναλύσεις ή όλα το FOV ή όλα τα fps και πάει λέγοντας , τα γνωστά της gopro.. Πάντως 10 bit απαραίτητο καθώς το να κάνεις grade/correction ένα βίντεο το οποίο δεν είναι τραβηγμένο στις τέλεις συνθήκες απο μικρούς αισθητηρες είναι εφιάλτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Αγορα συμφερει μονο απο το site της εταιρειας. Ερχεται απο ολλανδια και δεν υπαρχει κανενα τελωνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα