Postmort3m Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Πρόσφατα διαγνωστηκα με πέτρες στην χολή και λάσπη οπότε ο γιατρός συνέστησε ότι πρέπει να την αφαιρέσω. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει κάνει χειρουργείο πρόσφατα? Έχω μερικές ερωτήσεις: 1) Σε ποιο δημόσιο νοσοκομείο να πάω (Αθήνα)? Ποιο είναι το καλύτερο με τους καλύτερους γιατρούς? 2) Έχω ασφάλιση στον ΕΦΚΑ, θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι? 3) Ποια είναι η διαδικασία? Ο γιατρός μου είπε να πάω στα εξωτερικά ιατρεία να μιλήσω με γενικό χειρουργό. Πρέπει να κλείσω ραντεβού η πάω έτσι? 4) Πόσες μέρες πρέπει να μείνω στο νοσοκομείο συνολικά? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Postmort3m
SilentVoice Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ξεκίνα με το ΕΛΠΙΣ στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα θα στα πουνε εκει.
Maurikycli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Postmort3m είπε Καλησπέρα, Πρόσφατα διαγνωστηκα με πέτρες στην χολή και λάσπη οπότε ο γιατρός συνέστησε ότι πρέπει να την αφαιρέσω. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει κάνει χειρουργείο πρόσφατα? Έχω μερικές ερωτήσεις: 1) Σε ποιο δημόσιο νοσοκομείο να πάω (Αθήνα)? Ποιο είναι το καλύτερο με τους καλύτερους γιατρούς? 2) Έχω ασφάλιση στον ΕΦΚΑ, θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι? 3) Ποια είναι η διαδικασία? Ο γιατρός μου είπε να πάω στα εξωτερικά ιατρεία να μιλήσω με γενικό χειρουργό. Πρέπει να κλείσω ραντεβού η πάω έτσι? 4) Πόσες μέρες πρέπει να μείνω στο νοσοκομείο συνολικά? Ο γιατρός που σου έκανε διάγνωση, δεν ξέρει να σου βγάλει ανάλογη ότι χρήζεις εξέτασης από χειρουργό να μην πηγαίνεις ψάχνοντας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα