s1nestro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, --b}{d-- είπε Δοκίμασες με τον 6.0 πυρήνα just in case; Να πω την αλήθεια δεν δοκίμασα.Είδα τα σχόλια στα forum της chuwi που λέγανε ότι με άλλα kernel δεν έχεις touchpad και με άλλα δεν έχεις ήχο και δε μπήκα καν στη διαδικασία.αν κάποιος κατάφερε να έχει σταθερό σύστημα σε linux ας επιβεβαιώσει ώστε να κάνω μια απόπειρα. Αλλά βάση αυτών που έψαξα είναι μάλλον χαμμένος κόπος και χρόνος.
--b}{d-- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως είναι παλιά τα σχόλια; Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις bootάρισμα με ένα live iso να δεις ο ίδιος τι ισχύει. Αν τυχόν αποφασίσεις εγκατάσταση, με το xanmod edge έχεις πολύ εύκολα, με απλό upgrade, τον τελευταίο πυρήνα + extra optimizations. Ελπίζω να μην είναι πολύ διαδεδομένο το κακό με τα μυστήρια hardware στα Κινέζικα laptop. Πάντως για ένα Teclast F7 Plus που ζαχάρωνα θυμάμαι είχα διαβάσει πως λειτουργούσε υποδειγματικά με Linux. /update/ Από ότι βλέπω το πρόβλημα είναι το ES8336 chip ήχου για το οποίο προστέθηκε υποστήριξη στον πυρήνα 5.16 & 5.19. Αν τυχόν εξακολουθεί το πρόβλημα με τον τελευταίο πυρήνα, υπάρχει κι αυτή η λύση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από --b}{d-- 1
Scottas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Ισχυει ακομα η προσφορα παιδια γιατι με ενδιαφερει Ευχαριστω
Dantε Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Scottas είπε Ισχυει ακομα η προσφορα παιδια γιατι με ενδιαφερει Ευχαριστω Τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις; 1
zacharis1955 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 https://www.mediafire.com/file/tylvau84qhir7qr/GemiBook_Pro__N5100_driver.rar/file 2
Stonedreamer Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Το πήρα το λαπτοπάκι για να αντικαταστήσει ένα δεκαετίας που είχα. Χωρίς να πειράξω κάτι ιδιαίτερο, με τα "εργοστασιακά" Windows 10 που φοράει, όλα πάνε μια χαρά. Για την απλή χρήση που το προορίζω (browsing, excel, word) είναι άψογο, τωρα για παραπάνω ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει. Η οθόνη του είναι πολύ όμορφη. Το backlit keyboard αρχικα δεν δουλευει - χρειάζεται Fn+F5 για να ενεργοποιηθεί. 2
meletis_m Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Stonedreamer είπε Καλημέρα. Το πήρα το λαπτοπάκι για να αντικαταστήσει ένα δεκαετίας που είχα. Χωρίς να πειράξω κάτι ιδιαίτερο, με τα "εργοστασιακά" Windows 10 που φοράει, όλα πάνε μια χαρά. Για την απλή χρήση που το προορίζω (browsing, excel, word) είναι άψογο, τωρα για παραπάνω ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει. Η οθόνη του είναι πολύ όμορφη. Το backlit keyboard αρχικα δεν δουλευει - χρειάζεται Fn+F5 για να ενεργοποιηθεί. Προσωπικά εγω του εκανα και μια καθαρη εγκατάσταση και πέρασμα . Το προτιμήσα και εγω για πιο περιστασιακη χρήση . Για keyboard θα το δοκιμάσω .
Scottas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, Dantε είπε Τοσο δυσκολο σου ειναι να τσεκαρεις; Η περιπτωση να μην εχω λογαριασμο και να μην θελω να κανω αν δεν ισχυει η προσφορα περασε απο το μυαλο κανενος ? Να εισαι καλα για το ευστοχο σου σχολιο
skar1983 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Είναι κάνεις που να έκανε παραγγελία και να μην το θέλει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις