Προς το περιεχόμενο

S20 fe 5g - random restarts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά

Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος στο s20 fe 5g κινητό παθαίνω ρεσταρτ συχνά και ας πούμε σήμερα μπορεί να έχω 4 ήδη μέσα στη μέρα.
Δεν έχω ψαχτεί αν γίνεται να κάνω back up ώστε να προβώ σε εργοστασιακές. Για την ώρα έχω μπει σε safe mode κ περιμένω να δω αν γίνει κάποιο random restart ώστε να δω μήπως φταίει κάποια εφαρμογή.
Βέβαια να προσθέσω εδώ πως αυτό γίνεται πολύ συχνά τους τελευταίους 2? μήνες. Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω σίγουρα ένα μέσα στη μέρα.
Διάβασα στο ρέντιτ ότι από το τελευταίο update κάπου στον ιούλη τα περισσότερα s20 (και το fe) έχουνε το ίδιο θέμα και εν τέλει να μην είναι του κινητού αλλά της Samsung issue.

Έχετε κάτι να προτείνεται επί του θέματος ?
Σας ευχαριστώ

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.

Και μενα εκανε. Περιμενε να σου βγαλει αναβάθμιση  καποιας εφαρμογης ή  γενικα αναβαθμιση στο κινητο και θα διορθωθει.

Λογικα εφαρμογη είναι.  Καντες ολες αναβαθμιση. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiatsek είπε

Καλησπέρα παιδιά

Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος στο s20 fe 5g κινητό παθαίνω ρεσταρτ συχνά και ας πούμε σήμερα μπορεί να έχω 4 ήδη μέσα στη μέρα.
Δεν έχω ψαχτεί αν γίνεται να κάνω back up ώστε να προβώ σε εργοστασιακές. Για την ώρα έχω μπει σε safe mode κ περιμένω να δω αν γίνει κάποιο random restart ώστε να δω μήπως φταίει κάποια εφαρμογή.
Βέβαια να προσθέσω εδώ πως αυτό γίνεται πολύ συχνά τους τελευταίους 2? μήνες. Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω σίγουρα ένα μέσα στη μέρα.
Διάβασα στο ρέντιτ ότι από το τελευταίο update κάπου στον ιούλη τα περισσότερα s20 (και το fe) έχουνε το ίδιο θέμα και εν τέλει να μην είναι του κινητού αλλά της Samsung issue.

Σας ευχαριστώ

Εσύ πια ενημέρωση έχεις? 

Γιατί εδώ ο @Liverpool89 έχει θέμα.

Στείλε καλύτερα φωτογραφία να δούμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiatsek είπε

Καλησπέρα παιδιά

Σας ευχαριστώ

Καλού κακού μπακάπ πάρε ΑΜΕΣΑ γιατί μπορεί να τύχει και να μην ανοίξει ξανά η συσκευή.

Αν έχεις χρόνο, πέρνα απο κάποιο επίσημο επισκευαστικό κέντρο να το περάσουν ένα διαγνωστικό να δουν αν έχει πρόβλημα το hardware όντως και βρεθείς προ εκπλήξεων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Εσύ πια ενημέρωση έχεις? 

Γιατί εδώ ο @Liverpool89 έχει θέμα.

Στείλε καλύτερα φωτογραφία να δούμε.

asdasdasdasd.jpg

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες με βάση τη πρόταση του φίλου από πάνω πήγα σε ένα i repair, είδανε ότι είμαι μέσα στην εγγύηση και θα το στείλουμε στην αντιπροσωπεία, θα κάνει 7-10 εργάσιμες. Όσον αφορά το back up πάει ένα δεκάρικο και λέω αφού τα αναλαμβάνουν αυτοί ας το κάνω να τελειώνω αν και το smart switch φάνηκε εύκολο , αλλά δεν με πειράζει.
Έχω ένα παλαιό κινητό που με κρατάει για τις 10 αυτές μέρες , το φορτίζω του πέρασα κωδικούς , samsung κ αυτό , οπότε όλα κομπλέ.

Ελπίζω να δοθεί λύση γιατί με είχε ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και θα με ενδιέφερε αν έπερνα κ απάντηση στο γιατί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, yiatsek είπε

Λοιπόν μάγκες με βάση τη πρόταση του φίλου από πάνω πήγα σε ένα i repair, είδανε ότι είμαι μέσα στην εγγύηση και θα το στείλουμε στην αντιπροσωπεία, θα κάνει 7-10 εργάσιμες. Όσον αφορά το back up πάει ένα δεκάρικο και λέω αφού τα αναλαμβάνουν αυτοί ας το κάνω να τελειώνω αν και το smart switch φάνηκε εύκολο , αλλά δεν με πειράζει.
Έχω ένα παλαιό κινητό που με κρατάει για τις 10 αυτές μέρες , το φορτίζω του πέρασα κωδικούς , samsung κ αυτό , οπότε όλα κομπλέ.

Ελπίζω να δοθεί λύση γιατί με είχε ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και θα με ενδιέφερε αν έπερνα κ απάντηση στο γιατί.

Επειδη σε διπλανο φορουμ αναφερθηκε πολλες φορες γι αυτο στο λεω. 

Εγω εχω θεμα με την αναβαθμιση λογισμικου.  Ομως αναβαθμισεις εφαρμογων πχ samsung Google play ερχονται κανονικα.

Εγω στο διπλανο φορουμ εχω το ιδιο username.

Διαβασε απο την μεση και περα.

https://myphone.gr/forum/topic/185020/page/69/

Επεξ/σία από Liverpool89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...