Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, 

αγόρασα το Deathadder Essential απο σκρουτζομάγαζο, (οχι επίσημο μεταπωλητή, τον οποίο και θα αποκαλύψω αν μου κάνουν μαλαγανιά),

και πριν συμπληρωθεί δίμηνο!!  η ροδέλα κύλισης του ποντικιού σταμάτησε να λειτουργεί σωστά,

ενώ περιστρέφεται προς μια κατεύθυνση δημιουργεί κάτι περίεργα συμβάντα σαν να έχει σπασμωδικές κυλίσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση !!

Τους πήρα τηλ. και μου είπαν να τους το στείλω (και αυτοί να το στείλουν) για να το κοιτάξουν, και αν δεν φτιάχνει να μου το αντικαταστήσουν εαν υπάρχει διαθεσιμότητα... κ.λ.π... κ.λ.π

προβλέπω να τραβήξει το θέμα κανα μήνα-δίμηνο και είδομεν.....

Παρακαλώ τα φώτα σας!!   τί κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις?  

ευχαριστώ...

Επεξ/σία από taspower
Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι εννοεις?Τι θες να κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις,σου ειπαν θα στο φτιαξουν αν δεν φτιαχνεται θα στο αντικαταστησουν ?Ετσι ειναι οι εγγυησεις,δεν ειναι doa

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, taspower είπε

Γεια σας παιδιά, 

αγόρασα το Deathadder Essential απο σκρουτζομάγαζο, (οχι επίσημο μεταπωλητή, τον οποίο και θα αποκαλύψω αν μου κάνουν μαλαγανιά),

και πριν συμπληρωθεί δίμηνο!!  η ροδέλα κύλισης του ποντικιού σταμάτησε να λειτουργεί σωστά,

ενώ περιστρέφεται προς μια κατεύθυνση δημιουργεί κάτι περίεργα συμβάντα σαν να έχει σπασμωδικές κυλίσεις προς την αντίθετη κατεύθυνση !!

Τους πήρα τηλ. και μου είπαν να τους το στείλω (και αυτοί να το στείλουν) για να το κοιτάξουν, και αν δεν φτιάχνει να μου το αντικαταστήσουν εαν υπάρχει διαθεσιμότητα... κ.λ.π... κ.λ.π

προβλέπω να τραβήξει το θέμα κανα μήνα-δίμηνο και είδομεν.....

Παρακαλώ τα φώτα σας!!   τί κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις?  

ευχαριστώ...

Έχω πάθει το ίδιο με δύο Viper 8k, το ένα επίσης στο δίμηνο και το άλλο στο εξάμηνο. Αν και είναι πολύ ωραία ποντίκια, μάλλον η Razer έχει ρίξει την ποιότητα στα τάρταρα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έχει μπει σκόνη και να κάθεται μπροστά από τον αισθητήρα, δοκίμασε να φυσήξεις στα πλαϊνά κενά της ροδέλας. Αν δεν πιάσει πας για αλλαγή, δε φτιάχνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...