logokrimenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι στα σκαριά να βγάλει σύνταξη ο φαδερ μου και ψαχνόμαστε. Επειδή με τους εργατολόγους που εχουμε πάει μέχρι στιγμής μόνο λεφτά πετάμε και δεν βγάζουμε άκρη γτ μαλλον δεν έχουν ιδέα και ο λέει ο καθένας ο,τι θέλει. Υπάρχει κάποιος που να είχε ανάλογη περίπτωση και να με βοηθήσει να αρχίσω να ψάχνω? Τα 10 χρόνια που ήταν κύπρο συνυπολογίζονται σα να δούλευε ελλάδα? Ξέρω οτι το αρμόδιο τμήμα θα ζητήσει τα ένσημα απο την κύπρο όταν είναι να βγει στην σύνταξη.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν το ξερω αλλα συνηθως άλλη σύνταξη βγαζεις στο ενα κράτος και αλλη στο άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, logokrimenos είπε Είναι στα σκαριά να βγάλει σύνταξη ο φαδερ μου και ψαχνόμαστε. Επειδή με τους εργατολόγους που εχουμε πάει μέχρι στιγμής μόνο λεφτά πετάμε και δεν βγάζουμε άκρη γτ μαλλον δεν έχουν ιδέα και ο λέει ο καθένας ο,τι θέλει. Υπάρχει κάποιος που να είχε ανάλογη περίπτωση και να με βοηθήσει να αρχίσω να ψάχνω? Τα 10 χρόνια που ήταν κύπρο συνυπολογίζονται σα να δούλευε ελλάδα? Ξέρω οτι το αρμόδιο τμήμα θα ζητήσει τα ένσημα απο την κύπρο όταν είναι να βγει στην σύνταξη. Εαν δεν απατωμαι σε γνωστο που ηταν παρομοια περιπτωση, ειχαν πει πως εντος ΕΕ, αρκει να παει τα ενσημα/ασφαλιστικες εισφορες απο τη χωρα που εργαζοταν στη χωρα συνταξιοδοτησης για να προσμετρηθουν. Με προβληματιζει ομως πολυ το γεγονος οτι δε βγαζετε ακρη με εργατολογους, μου φαινεται τοσο basic ζητημα για να δυσκολεψει καποιον ειδικο. Αλλα ισως τελικα να μην ειναι απλο και να κανω λαθος και σε οτι εγραψα παραπανω... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell
LabrakisG1992 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Σταυρόπουλος περιστέρι εργατολόγος θα σου λύσει όλες τις απορίες. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.efka.gov.gr/el/genika-erotemata-1 1
logokrimenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, BackFromHell είπε Εαν δεν απατωμαι σε γνωστο που ηταν παρομοια περιπτωση, ειχαν πει πως εντος ΕΕ, αρκει να παει τα ενσημα/ασφαλιστικες εισφορες απο τη χωρα που εργαζοταν στη χωρα συνταξιοδοτησης για να προσμετρηθουν. Με προβληματιζει ομως πολυ το γεγονος οτι δε βγαζετε ακρη με εργατολογους, μου φαινεται τοσο basic ζητημα για να δυσκολεψει καποιον ειδικο. Αλλα ισως τελικα να μην ειναι απλο και να κανω λαθος και σε οτι εγραψα παραπανω... Θα σου πω, η πρωτη εργατολογος που πηγαμε Θεσσαλονικη ειπε αυτο και έβγαλε ενα ποσό σύνταξης κοντά στα 1300€ που ειναι ρεαλιστικό. Ενας που πηγαμε προσφατα σε αλλη πολη για να τα φρεσκαρουμε μιας και σε 1,5 χρονο συμπληρωνει τα χρονια, έλεγε κατι ακυρα και δεν υπολογισε καθολου της κυπρου βγαζοντας μια συνταξη των 600€. Την στιγμη που τα τελευταια χρονια ο μισθος τ φαδερ ειναι 3500 μεικτα και πριν για πολλα χρονια 2500, δεν γινεται να βγει τοσο. Εγω πιστευω δεν υπολογισε την κυπρο και το διαστημα που ελειπε το θεωρησε σαν να μη δουλευει με αποτελεσμα ο μεσος ορος απο το 2002 και μετα να βγαινει πολυ χαμηλος. Ψάχνω κάποιον καλό εργατολόγο Θεσσαλονίκη για να πάρω μια 3η γνώμη αν εχει καποιος να προτείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα