Geladi93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα σας! Βρισκομαι στην διαδικασια αλλαγης GPU και εχω ηδη ανεβασει σε αγγελια την παλια μου καρτα. Με μεγαλη μου εκπληξη ελαβα την νεα καρτα εντος 1 εργασιμης και θελω να την εγκαταστησω. Απο οσο γνωριζω βεβαια οσο αφορα την πωληση GPU υπαρχουν και καποιες πληροφοριες που χρειαζονται οι αγοραστες (αν δεν κανω λαθος). Τι ενεργειες θα μπορουσα να ακολουθησω ωστε να μην χρειαζεται να κανω αλλαγες των καρτων συνεχως και να εχω ετοιμο οποιοδηποτε στοιχειο? Καποια αποτελεσματα για παραδειγμα απο stress test του 3dMark? Σας ευχαριστω πολυ!
bebius Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δε χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο αποδεικτικό screenshot κ.λ.π.. Τώρα αν βάλεις αποτέλεσμα απο 3dMark Stress Test σίγουρα είναι μια καλή προσθήκη (μαζί με τα temps στη μέση του test). Κατά τα άλλα πρακτικά είναι αδύνατον να διασφαλιστεί ο αγοραστής ότι και αν του παρουσιάσεις. Kαλό είναι επίσης να υπάρχει φώτο ώστε να φαίνεται η καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας, σημαδιών κλπ.. 2
Geladi93 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, bebius είπε Δε χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο αποδεικτικό screenshot κ.λ.π.. Τώρα αν βάλεις αποτέλεσμα απο 3dMark Stress Test σίγουρα είναι μια καλή προσθήκη (μαζί με τα temps στη μέση του test). Κατά τα άλλα πρακτικά είναι αδύνατον να διασφαλιστεί ο αγοραστής ότι και αν του παρουσιάσεις. Kαλό είναι επίσης να υπάρχει φώτο ώστε να φαίνεται η καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας, σημαδιών κλπ.. Ευχαριστω παρα πολυ για την ενημερωση και βοηθεια! Θα ακολουθησω ακριβως αυτο που προτεινεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα