anikologr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω για την εργασία μου μια μητρική κυρίως για testing και ενδιαφέρομαι για backwards compatibility. Η ASROCK H310CM-DVS μπορεί να δεχθεί επεξεργαστές 1151 socket αλλά παλαιότερων γενιών (πχ 3ης, 4ης, ...)?? Ευχαριστώ!!
anikologr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, nickol-us είπε Οχι H310CM-DVS compatible cpu Σε ευχαριστώ. Είχα δει και εγώ την λίστα αλλά ήλπιζα...
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, anikologr είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω για την εργασία μου μια μητρική κυρίως για testing και ενδιαφέρομαι για backwards compatibility. Η ASROCK H310CM-DVS μπορεί να δεχθεί επεξεργαστές 1151 socket αλλά παλαιότερων γενιών (πχ 3ης, 4ης, ...)?? Ευχαριστώ!! 3 ώρες πριν, anikologr είπε Σε ευχαριστώ. Είχα δει και εγώ την λίστα αλλά ήλπιζα... Στις μητρικές πλακέτες δεν είναι απλά τι εμείς θέλουμε... Αλλά τι υποστηρίζει κατασκευαστικά η εκάστοτε πλακέτα Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα