kon1to Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Θα προσπαθήσω να διατυπώσω την απορία μου όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, γιατί όταν ρώτησα τη ΔΕΗ δεν μπορούσαν να καταλάβουν και μου πρότειναν να μιλήσω με την τράπεζα μου. Έστω λογαριασμός ΔΕΗ ύψους 1000€ που λήγει στις 20/09. Αν σήμερα πληρώσω online μέσω του site της ΔΕΗ με τον κωδικό πληρωμής κτλ, 250 € Αύριο πληρώσω με τον ίδιο τρόπο 500€ και μεθαύριο πληρώσω τα τελευταία 250€, σύνολο 1000 €. [Το σημερα, αυριο, μεθαύριο είναι τυχαίο παράδειγμα, εννοώ η πληρωμή να γίνει σε ξεχωριστές ημερομηνίες και σίγουρα πριν τη λήξη του λογαριασμού.] Εγώ στην λήξη της προθεσμίας του λογαριασμού θα είμαι ταμειακά ενήμερος ως προς τη ΔΕΗ;
Joshua21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν σήμερα πληρώσω online μέσω του site της ΔΕΗ Αν πληρώσεις μέσα από το σύστημα πληρωμών της ΔΕΗ, τότε η ΔΕΗ το βλέπει άμεσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kon1to είπε Θα προσπαθήσω να διατυπώσω την απορία μου όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, γιατί όταν ρώτησα τη ΔΕΗ δεν μπορούσαν να καταλάβουν και μου πρότειναν να μιλήσω με την τράπεζα μου. Έστω λογαριασμός ΔΕΗ ύψους 1000€ που λήγει στις 20/09. Αν σήμερα πληρώσω online μέσω του site της ΔΕΗ με τον κωδικό πληρωμής κτλ, 250 € Αύριο πληρώσω με τον ίδιο τρόπο 500€ και μεθαύριο πληρώσω τα τελευταία 250€, σύνολο 1000 €. [Το σημερα, αυριο, μεθαύριο είναι τυχαίο παράδειγμα, εννοώ η πληρωμή να γίνει σε ξεχωριστές ημερομηνίες και σίγουρα πριν τη λήξη του λογαριασμού.] Εγώ στην λήξη της προθεσμίας του λογαριασμού θα είμαι ταμειακά ενήμερος ως προς τη ΔΕΗ; Ναι,που είναι η δυσκολία απο μέρους σου που ρωτάς;
Joshua21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι,που είναι η δυσκολία απο μέρους σου που ρωτάς; Ίσως στο τηλ να μην είχε διατυπώσει τόσο ξεκάθαρα την απορία του.
kon1to Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Αν πληρώσεις μέσα από το σύστημα πληρωμών της ΔΕΗ, τότε η ΔΕΗ το βλέπει άμεσα. 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ναι,που είναι η δυσκολία απο μέρους σου που ρωτάς; θα πληρώσω μέσα από το σύστημα πληρωμών της ΔΕΗ, αλλά σε δόσεις.
Joshua21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kon1to είπε θα πληρώσω μέσα από το σύστημα πληρωμών της ΔΕΗ, αλλά σε δόσεις. Η ΔΕΗ βλέπει κάθε πληρωμή άμεσα, άσχετα αν είναι τμηματική ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα