Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή την υποστήριξη της apple στις έως και 5ετων συσκευές, από android μόνο η Samsung  κάνει κάτι αντίστοιχο.

Μέχρι πόσο καιρό από το τέλος της υποστήριξης είναι ασφαλές να χρησιμοποιούμε ένα κινητό (πχ government και bank apps). Αναφέρομαι σε χρήση με apps αποκλειστικά από play store. 

Γτ πέρα από Google και Samsung σε όλες τις άλλες επιλογές έχεις στην καλύτερη 2 χρόνια υποστήριξη.

Δημοσ.

Εάν το έχεις μόνο για κλήσεις και μηνύματα είσαι εντάξει.

Σε θέματα με κωδικούς , τράπεζες και τα σχετικά όχι.

Εκτός από Android υπάρχει και το iPhone.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εάν το έχεις μόνο για κλήσεις και μηνύματα είσαι εντάξει.

Σε θέματα με κωδικούς , τράπεζες και τα σχετικά όχι.

Εκτός από Android υπάρχει και το iPhone.

Στο θέμα iPhone περιμένω το USB c 🤣

Δημοσ.

@GATE123 να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Πες ότι το Android  κινητό μου παίρνει το τελευταίο του OS update. Ξέρουμε μέχρι πότε συνεχίζουν να παίρνουν security updates? Και μέχρι πότε από το τελευταίο security update  είναι οκ.

3 ώρες πριν, koutsis είπε

Τι το θες το usb-c? 🤨

Ε χούγια είναι αυτά, αλλά μου αρέσει η ιδέα να φορτίζω κινητό, τάμπλετ, λάπτοπ, και φωτογραφική μηχανή κουβαλώντας ένα φορτιστή. Κι επίσης δεν βρίσκω το λόγο του να μην έχει 

6 ώρες πριν, chios είπε

Για μένα δεν υπάρχει κανένα θέμα, από τράπεζες χωρίς δικό σου λάθος δεν υπάρχει περίπτωση να σου πάρουν λεφτά.

Δεν το έχω "ρισκάρει" ποτέ γιατί πάντα άλλαζα κινητά κάθε δύο χρόνια. Τώρα όμως που σε μερικούς μήνες μπορώ να μου δώσουν flagship κινητό €1000+ βλέπω τα δύο χρόνια σε ακριβά κινητά του τώρα και λέω είναι δυνατόν. Για κινητά που άνετα μου βγάζουν 4 χρόνια.

Δημοσ.

Τα updates του λειτουργικου, διορθωνουν κενα του λειτουργικού. Τα updates των εφαρμογων, διορθωνουν κενα των εφαρμογων.
Οι εφαρμογες σε ενδιαφερει να δεχονται update, οχι το λειτουργικο. Εκτος και αν ειναι κατι που εχει αμεση σχεση με την συνδεση αυτων των 2 (πχ το συστημα των keystores οπου αποθηκευονται οι κωδικοι πολλων εφαρμογων και εξαρτωνται απο το ιδιο το λειτουργικο). Αν μια εφαρμογη δε μπορει να χρησιμοποιησει κατι πολυ σημαντικο για την ασφαλεια της επειδη εχεις παρωχημενη εκδοση λειτουργικου το οποιο δε μπορει να υποστηριξει αυτην τη λειτουργία, να εισαι σιγουρος πως θα στο πει.

Εντελει η απαντηση ειναι πως κατά 99.99% εισαι ασφαλης και με 5ετιας εκδοση. Τα περισσότερα λαθη ειναι λαθη των χρηστων και ελαχιστη σχεση εχουν με την εκδοση του λειτουργικου (χρηση σημαντικων εφαρμογων κανοντας χρηση κοινοχρηστων δικτυων, μη καθαρισμο του clipboard κτλ).

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Natha είπε

@GATE123 να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Πες ότι το Android  κινητό μου παίρνει το τελευταίο του OS update. Ξέρουμε μέχρι πότε συνεχίζουν να παίρνουν security updates? Και μέχρι πότε από το τελευταίο security update  είναι οκ.

Ο @xaerialtwistx σου έδωσε απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Τα updates του λειτουργικου, διορθωνουν κενα του λειτουργικού. Τα updates των εφαρμογων, διορθωνουν κενα των εφαρμογων.
Οι εφαρμογες σε ενδιαφερει να δεχονται update, οχι το λειτουργικο. Εκτος και αν ειναι κατι που εχει αμεση σχεση με την συνδεση αυτων των 2 (πχ το συστημα των keystores οπου αποθηκευονται οι κωδικοι πολλων εφαρμογων και εξαρτωνται απο το ιδιο το λειτουργικο). Αν μια εφαρμογη δε μπορει να χρησιμοποιησει κατι πολυ σημαντικο για την ασφαλεια της επειδη εχεις παρωχημενη εκδοση λειτουργικου το οποιο δε μπορει να υποστηριξει αυτην τη λειτουργία, να εισαι σιγουρος πως θα στο πει.

Εντελει η απαντηση ειναι πως κατά 99.99% εισαι ασφαλης και με 5ετιας εκδοση. Τα περισσότερα λαθη ειναι λαθη των χρηστων και ελαχιστη σχεση εχουν με την εκδοση του λειτουργικου (χρηση σημαντικων εφαρμογων κανοντας χρηση κοινοχρηστων δικτυων, μη καθαρισμο του clipboard κτλ).

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...