Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nera1 είπε

Ας μας πει αν όντως νοικιάστηκε σαν οικία,που χωρίς ρολόι δεν,γιατί έτσι χάνει και επίδομα στέγασης φαντάζομαι,και οι γονείς του δεν μπορούν να τον έχουν σαν προστατευόμενο τέκνο που νοικιάζει σε άλλη πόλη.

Μεγαλύτερο πρόβλημα από το ρεύμα.

Πραγματι είναι ενοικιασμενο ως αστική κατοικία. Δεν είμαι προστατευόμενο μέλος.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, omnom είπε

Πραγματι είναι ενοικιασμενο ως αστική κατοικία. Δεν είμαι προστατευόμενο μέλος.

Δικαιούσαι ΚΟΑ/ΚΟΤ;

Γιατί χωρίς ρολόι σε εσένα ,δεν τα παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Στην συγκατοίκηση τι γίνεται; Μπορεί στο taxis να γραφτεί πως νοικιάζεις το 50% της οικίας; Όταν ήμουν φοιτητής και συγκατοικούσα είχε ο καθένας μας χωριστό συμφωνητικό, χειρόγραφο βέβαια, τότε δεν υπήρχε taxis (1990). Τι ισχύει σήμερα;

Δεν υπάρχει κάτι, γράφεις το σπίτι ολόκληρο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malakudi είπε

Στην συγκατοίκηση τι γίνεται; Μπορεί στο taxis να γραφτεί πως νοικιάζεις το 50% της οικίας; Όταν ήμουν φοιτητής και συγκατοικούσα είχε ο καθένας μας χωριστό συμφωνητικό, χειρόγραφο βέβαια, τότε δεν υπήρχε taxis (1990). Τι ισχύει σήμερα;

Φυσικά και γίνεται, το σύστημα επιτρέπει περισσότερους από έναν ενοικιαστές. Χωρίς ποσοστά όμως, αυτά εκτός από το μισθωτήριο μπορούν να μπουν και στις παρατηρήσεις της δήλωσης μίσθωσης.

image.png.1b2c3ec96ebf00cb60fb6797718dafee.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nera1 είπε

Δικαιούσαι ΚΟΑ/ΚΟΤ;

Γιατί χωρίς ρολόι σε εσένα ,δεν τα παίρνεις.

Μα ακριβώς, χωρίς "χελώνα" σε εμένα παίρνω τα @@ απ'οτι καταλαβαίνω, συν μειωμένη έκπτωση και αυξημένο κόστος ανά κιλοβατώρα αφού είναι η κατανάλωση και των δύο και όχι η ατομική μου.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, omnom είπε

Μα ακριβώς, χωρίς "χελώνα" σε εμένα παίρνω τα @@ απ'οτι καταλαβαίνω, συν μειωμένη έκπτωση και αυξημένο κόστος ανά κιλοβατώρα αφού είναι η κατανάλωση και των δύο και όχι η ατομική μου.

Αχ,να χαρείς,μη το λες μειωμένη έκπτωση,εκτός και αν είσαι στην ομάδα αλήθειας του Μητσοτάκη και σε πληρώνουν με το ποστ.

Αν έκανες συμβόλαιο,για τρία χρόνια δε σε κουνάει.

Αν η κατάσταση είναι τόσο χάλια,που ξέρω πως όντως είναι,θα έπαιρνα το ρολόι στο όνομα μου,θα έκοβα την παροχή στο επάνω,και στο πρώτο "Μα.." θα τον τάραζα στη νομιμότητα.

Χάνω το επίδομα,αν θες να το πληρώνεις εσύ,έχει καλώς.

Αλλιώς να πάω μια ΔΕΗ να δω αν είναι νόμιμη η μοιρασιά,μια πολεοδομία να δω ποσα ακριβώς είναι τα τετραγωνικά και μια εφορία να δω αν συμφωνούν με το συμβόλαιο όλα αυτά.

Γιατί είναι μπινές,και αυτό του πρέπει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nera1 είπε

Αχ,να χαρείς,μη το λες μειωμένη έκπτωση,εκτός και αν είσαι στην ομάδα αλήθειας του Μητσοτάκη και σε πληρώνουν με το ποστ.

Αν έκανες συμβόλαιο,για τρία χρόνια δε σε κουνάει.

Αν η κατάσταση είναι τόσο χάλια,που ξέρω πως όντως είναι,θα έπαιρνα το ρολόι στο όνομα μου,θα έκοβα την παροχή στο επάνω,και στο πρώτο "Μα.." θα τον τάραζα στη νομιμότητα.

Χάνω το επίδομα,αν θες να το πληρώνεις εσύ,έχει καλώς.

Αλλιώς να πάω μια ΔΕΗ να δω αν είναι νόμιμη η μοιρασιά,μια πολεοδομία να δω ποσα ακριβώς είναι τα τετραγωνικά και μια εφορία να δω αν συμφωνούν με το συμβόλαιο όλα αυτά.

Γιατί είναι μπινές,και αυτό του πρέπει.

Τζάμπα θα ξοδεψεις τον χρόνο σου με τις υπηρεσίες. Θελουν επώνυμες καταγγελίες τουλάχιστον η πολεοδομία και δεν είναι σίγουρο το αν θα κάνουν κάτι και πότε θα το κάνουν. 

Για τον από πάνω, πάρε το στο όνομα σου καλύτερα αν μπορέσεις να μην μπορεί να στο κόψει. 

Δημοσ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι.Τέτοια πράγματα δεν μοιράζονται.Στο ονομα του μπορεί να στο κόψει,στο ονομα σου μπορεί να σε χρεώσει αλόγιστα.Μπορεί να μην πληρώνει καν τα δικά του.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, omnom είπε

Μοιράζεστε  όμως τα δημοτικά τέλη & ερτ & λοιπά πάγια έξοδα.

Τώρα με αυτές τις αυξήσεις δεν συμφέρει όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...