thiva7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, nickvas19 είπε το ότι 'οι gamers δεν βρισκουν gpu'...μου κανει κατι σαν 'οι ναρκομανεις δεν βρισκουν μπαφο'. Ρε συ έχουν πολλά κόμπλεξ τελικά..... Νομίζουν ότι τους χρωστάνε όλοι. Του φταίνε οι miners...οι εταιρείες...ολοι. Ανέβηκαν οι τιμές και.... Να πεθάνουν οι miners, να χάσουν την επένδυση τους... Και άλλα ομορφα. Ελεύθερη αγορά και μαλακιες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Loinen είπε Πτωχε μου νεαρε, εχεις πολλα να μαθεις. We don't say that word here... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, morehp είπε Από την μια λένε ορισμένοι είναι καρκίνος επειδή οι gamers δεν βρίσκουν GPU, έχει επίπτωση στο ενεργειακό (το οποίο το θυμηθήκαμε ξαφνικά αφού φρόντισαν οι άριστοι να κλείσουν ότι παράγει ενέργεια και περιμένουμε τα ανεμοδούρια να παράξουν ρεύμα και να το αποθηκεύσουν σε μπαταρίες) Στόχος ήταν η αποκέντρωση και τώρα πήγαμε στην συγκέντρωση. Θα πετύχει σίγουρα ξέρεις πως η Γη δεν είναι μόνο η Ελλάδα,έτσι; Το επισημαίνω,γιατί από το μήνυμά σου,δε φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Nera1 είπε ξέρεις πως η Γη δεν είναι μόνο η Ελλάδα,έτσι; Το επισημαίνω,γιατί από το μήνυμά σου,δε φαίνεται. Εγώ το ξέρω, εσένα τι είναι αυτό που σε έκανε να καταλάβεις πως το μήνυμα αφορά μόνο την Ελλάδα για να το διορθώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Εντωμεταξυ καλά τα λεμε, αλλα υπάρχει κανα εξειδικευμενο σαιτ με μεταχειρισμένες gpu μήπως τις αμολήσουν εκει οι μαινερς ή κλασσικα ebay και ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε Εντωμεταξυ καλά τα λεμε, αλλα υπάρχει κανα εξειδικευμενο σαιτ με μεταχειρισμένες gpu μήπως τις αμολήσουν εκει οι μαινερς ή κλασσικα ebay και ετσι? Κλασσικα ebay και ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε Εντωμεταξυ καλά τα λεμε, αλλα υπάρχει κανα εξειδικευμενο σαιτ με μεταχειρισμένες gpu μήπως τις αμολήσουν εκει οι μαινερς ή κλασσικα ebay και ετσι? αν περιμενεις 3070 300 ευρω και 3060 180ευρω θα περιμενεις για αρκετο καιρο αλλα ναι ebay μονο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, morehp είπε Εγώ το ξέρω, εσένα τι είναι αυτό που σε έκανε να καταλάβεις πως το μήνυμα αφορά μόνο την Ελλάδα για να το διορθώσω; Ωραία,δέχομαι πως έκανα λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltos_id Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Και πέφτει σαν τρελό από το πρωί 🤦🏻♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 αυτό μου θύμισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, morehp είπε Κακεντρέχεια level 99. Ποιος σε πλήγωσε τόσο πολύ; Σταμάτα να μεταφράζεις στα ελληνικά woke usa bs. Scalpers and miners need to die or pay and use mining cards 6 ώρες πριν, Cre3p είπε Δεν είναι μόνο οι gamers.. ξεχνάς τους video editors που ψάχνουν CUDAs και δεν βρίσκουν! Εκεί ανήκω αλλά είμαι και gamer 6 ώρες πριν, thiva7 είπε Έλα να γίνω και γω κακός.... Ελπίζω οι gamers να μην βρίσκεται κάρτες ούτε με αίτηση στον οαεδ. Ορθογραφία πρώτα και μετά γίνε κακός 5 ώρες πριν, Loinen είπε Πτωχε μου νεαρε, εχεις πολλα να μαθεις. Ούτε νεαρός ούτε πτωχός Try again 5 ώρες πριν, thiva7 είπε Να πεθάνουν οι miners, να χάσουν την επένδυση τους... Και άλλα ομορφα. Ελεύθερη αγορά και μαλακιες... Η ελεύθερη αγορά τιμών ενέχει το ρίσκο η επένδυση να πάει άπατη. Διάλεξε Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, narta είπε Σταμάτα να μεταφράζεις στα ελληνικά woke usa bs. Scalpers and miners need to die or pay and use mining cards Εκεί ανήκω αλλά είμαι και gamer Ορθογραφία πρώτα και μετά γίνε κακός Ούτε νεαρός ούτε πτωχός Try again Η ελεύθερη αγορά τιμών ενέχει το ρίσκο η επένδυση να πάει απάτη. Διάλεξε Η ορθογραφία μου με βγάζει προς το παρόν να σου απαντάω.... Άμα έχω θέμα θα το προσπαθήσω για παραπάνω. Δεν ξέρω τι είπες να διαλέξω ακριβώς. Αλλά ναι ελεύθερη αγορά λέγεται.... Είμαι miner... Είσαι gamer. Θέλουμε την ίδια κάρτα,.δινω 500ε πιο πολλά από σένα. Γιατί? Γιατί μπορώ και θέλω. Nvidia κ amd τι θα έπρεπε να κάνουν? Να την δώσουν σε εσένα για τα ωραία σου μάτια? Με την ύπαρξη των miner αυξήθηκε η ζήτηση.... Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στην ιστορία, όλα στο Θεό. Ε Εάν εσύ βλέπεις καρκινομα... Εγω κρατάω την κακία μου να βρεις κάρτα γραφικών ούτε για αστείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, thiva7 είπε Η ορθογραφία μου με βγάζει προς το παρόν να σου απαντάω.... Άμα έχω θέμα θα το προσπαθήσω για παραπάνω. Δεν ξέρω τι είπες να διαλέξω ακριβώς. Αλλά ναι ελεύθερη αγορά λέγεται.... Είμαι miner... Είσαι gamer. Θέλουμε την ίδια κάρτα,.δινω 500ε πιο πολλά από σένα. Γιατί? Γιατί μπορώ και θέλω. Nvidia κ amd τι θα έπρεπε να κάνουν? Να την δώσουν σε εσένα για τα ωραία σου μάτια? Με την ύπαρξη των miner αυξήθηκε η ζήτηση.... Τα υπόλοιπα είναι γραμμένα στην ιστορία, όλα στο Θεό. Ε Εάν εσύ βλέπεις καρκινομα... Εγω κρατάω την κακία μου να βρεις κάρτα γραφικών ούτε για αστείο Καλά έκανες και έδωσες ότι έδωσες και μιναρες και και και Τώρα όμως μην παραπονιέσαι που σε 1-2 μήνες θα βγαίνουν στο ebay οι GPU όπως τα fruit of the loom στους Ιταλικούς πάγκους της λαϊκής την δεκαετία του 90 και οι Έλληνες νόμιζαν ότι άξιζαν χρυσάφι Νέα γενιά, υπερπροσφορά μεταχειρισμένων είναι η νέα πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, narta είπε Καλά έκανες και έδωσες ότι έδωσες και μιναρες και και και Τώρα όμως μην παραπονιέσαι που σε 1-2 μήνες θα βγαίνουν στο ebay οι GPU όπως τα fruit of the loom στους Ιταλικούς πάγκους της λαϊκής την δεκαετία του 90 και οι Έλληνες νόμιζαν ότι άξιζαν χρυσάφι Νέα γενιά, υπερπροσφορά μεταχειρισμένων είναι η νέα πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον Μα εγώ δεν παραπονέθηκα για κάτι.... Ούτε έχω σκοπό ούτε με νοιάζει. Εσείς οι gamers όμως μόνιμος έχετε την τάση να μιλάτε λες και σας χρωστάνε όλοι. Δες απλά τα σχόλια σε όλα τα άρθρα ινσομνια για κάρτες γραφικών και crypto,Θα καταλάβεις τι λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Athoz είπε να αρχίσει ενεργά το block-chain να μπαίνει σε καθημερινά εργαλεία (πχ ψηφιακές εκλογές, υπογραφές, νομικά έγγραφα κ.α.) πιο έντονα απ' ότι μέχρι τώρα What? Πού; Πότε; Πως; ...το blockchain είναι ως τώρα σε καθημερινά εργαλεία και διαδικασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα