ladis91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλη την ομάδα, θα ήθελά παρακαλώ τις γνώμες σας για την τηλεόραση LG C2, 65". (απόσταση θέασης 2.7μ) https://www.skroutz.gr/s/37005597/LG-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-OLED-OLED65C26LD-HDR-2022.html Αυτή την περίοδο, κοιτάω έντονα την C2. Είμαι κάτοχος μιας LG του 2015-16(δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο), στις 49" και θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε OLED. Γνώμες, απόψεις για τη C2; Αξίζει καλύτερα από την G2 ή την CX?? Επίσης, υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο εξαιρετικά καλό Home Cinema(μέχρι 500-700ε μαξ) το οποίο θα ταίριαζε μια την παραπάνω tv; Νομίζω πως δε θα ήθελα ηχόμπαρα αλλά κάτι κοντά σε 5.1 - φυσικά είμαι ανοιχτός για συζήτηση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας.
privateer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Σουπερ ειναι αλλα εγω θα πηγαινα για την S95B. καλυτερη τεχνολογια oled. Οποια και να παρεις βεβαια θα ειναι τεραστια αναβαθμιση.
ladis91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/9/2022 στις 9:27 ΜΜ, privateer είπε Σουπερ ειναι αλλα εγω θα πηγαινα για την S95B. καλυτερη τεχνολογια oled. Οποια και να παρεις βεβαια θα ειναι τεραστια αναβαθμιση. Βλέπω πως όλες οι μετρικές δείχνουν προς την S95B. Θα ξανακάνω λογικά κανένα έλεγχο κοντά στην BF μήπως έχει αλλάξει κάτι σε firmware που θα δώσει κάτι παραπάνω σε κάποια....Απλά με την Samsung, θα ταίριαζε τέλεια και ένα ηχοσύστημα 990B(αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται)
HALF EVIL Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Τι ότι δεν υποστηρίζει Dolby vision δεν επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα