SlickNick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Θα ήθελα να ξεκινήσω ένα πτυχίο πληροφορικής ως (αρκετά) ενήλικος με δουλειά. Χρειάζομαι λοιπόν ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως που να καταλήγει σε ένα κανονικό πτυχίο. Έχω δει το πρόγραμμα του ΕΑΠ. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική πέραν τον γνωστών ιδιωτικών σχολών; 1
masteripper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 ΕΑΠ και μόνο ΕΑΠ...χαρτί πανεπιστημίου με αναγνώριση...game over. 3
dexterios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2022 στις 8:01 ΠΜ, SlickNick είπε Θα ήθελα να ξεκινήσω ένα πτυχίο πληροφορικής ως (αρκετά) ενήλικος με δουλειά. Χρειάζομαι λοιπόν ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως που να καταλήγει σε ένα κανονικό πτυχίο. Έχω δει το πρόγραμμα του ΕΑΠ. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική πέραν τον γνωστών ιδιωτικών σχολών; Υπάρχουν μερικές ακόμη εναλλακτικές που είναι 100% online εάν μπορείς να καλύψεις το κόστος για τα δίδακτρα - Coursera είναι 100% online και δίνει BSc Computer Science από το Goldsmiths, University of London https://www.coursera.org/degrees/bachelor-of-science-computer-science-london - University of Hertfordshire - BSc (Hons) Information Technology (Online) https://www.herts.ac.uk/courses/undergraduate/bsc-hons-information-technology-online Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από dexterios 1
Predatorkill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλο το εαπ το κανει ενας φιλος μου στα 42 του. Απλα θελει λιγο υπομονη με την επιμονη των μαθηματων/καθηγητων να ειναι ολα στα ελληνικα (ορολογιες).
SlickNick Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Καλο το εαπ το κανει ενας φιλος μου στα 42 του. Απλα θελει λιγο υπομονη με την επιμονη των μαθηματων/καθηγητων να ειναι ολα στα ελληνικα (ορολογιες). Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει επειδή νιώθω ότι προσθέτει ένα άσκοπο εμπόδιο στην μάθηση.
Lanike71 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/9/2022 στις 10:56 ΜΜ, SlickNick είπε Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει επειδή νιώθω ότι προσθέτει ένα άσκοπο εμπόδιο στην μάθηση. Δεν είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί εμπόδιο. Το μόνο εμπόδιο είναι ο χρόνος που μπορείς να διαθέσεις, ως ενήλικος με εργασία, οικογένεια ίσως κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα