Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Κοιτα, υπό κανονικές συνθήκες δεν παιζει, θελω να πω, μια φορα μου εχει συμβεί να εχουν πρόβλημα, αλλα υποτίθεται μιλας με την εταιρεια και σου στελνουν αλλα δωρεαν. Εγω ακομα δεν το έχω κανει, αλλα εχω διαβασει πως γινεται. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Ω ρε τι μας κανατε βραδιατικα, τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει τετοιο προιον...Μπηκα υπο σκεψεις.
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, dimitrisOS είπε είχα πάρει το 3, τα φυτά που είχε μέσα η συσκευασία μεγάλωσαν, πήρα από το praktiker κάτι λουλούδια τα τοποθέτησα και μετά από 2 βφομάδες απλά το ένα έσκασε λίγο τα άλλα τίποτα και δεν είχαν τραβήξει σχεδόν καθόλου νερό. Τα έβαλα με τα ίδια κυπελάκια. Προσοχή στο νερό , δλδ να μην είναι παραπάνω από ότι πρέπει . Πρέπει το φλοτερ να είναι στο ίδιο ύψος , και όχι να εξέχει παραπάνω , γιατί αν εξέχει σημαίνει ότι έχει πολύ νερό . Επίσης θέλει προσοχή στις θερμοκρασίες , δλδ γράφουν πάνω τα φυτά τις θερμοκρασίες που θέλουν . Δεν μπορείς σε δωμάτιο με 15 βαθμούς να βάλεις τομάτες που θέλουν 25-30 βαθμούς . Και τέλος , ότι δεν φυτρώσει μιλάς με click and grow στο επίσημο σάιτ και σου στέλνουν αντικατάσταση δωρεάν . Επίσης μπορείς ένα θες να ρίξεις μόνος σου ένα σπόρο μέσα στο χωμα αν δεν σκάσει φυτό , και να φυτρωσει. 7 ώρες πριν, stormrain είπε Κοιτα, υπό κανονικές συνθήκες δεν παιζει, θελω να πω, μια φορα μου εχει συμβεί να εχουν πρόβλημα, αλλα υποτίθεται μιλας με την εταιρεια και σου στελνουν αλλα δωρεαν. Εγω ακομα δεν το έχω κανει, αλλα εχω διαβασει πως γινεται. Έχω πάρει μια φορά αντικατάσταση για 1 πετούνια που δεν φύτρωσε . 3
dimitrisOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Καλημέρα σας. Είχα αγοράσει το click and glow, το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά βγήκαν κάπως τα φυτά τα αφαίρεσα. Μετά δοκίμασα άλλες κάψουλες και βγήκε λίγο ίσα ίσα κάτι λουλούδια και τα πέταξα. Πριν λίγες μέρες ξανά έβαλα 3 κάψουλες από την ίδια συσκευασία που ήταν ανοιχτή καιρό, το γέμισα νερό και το έβαλα στην πρίζα. Μετά από 4 μέρες ούτε το νερό δεν ήπιαν... Γιατί γίνεται αυτό; Πιστεύω ότι στα cups είναι το πρόβλημα και δεν τραβάει το νερό. Χρειάζεται να τα αλλάζουμε κάθε φορά μήπως ή κάτω έχουν κάτι σαν βαμβάκι αυτό είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
unforgiven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Ρε είστε σοβαροί; Πάει η κάρτα.... 😁 Το 3ρι το έχει ο Γερμανός 100€, όσο και το επίσημο site. Αλλού δεν το βρήκα ετοιμοπαράδοτο. Ερώτηση: Σε τι περιβάλλον είναι καλύτερα να το βάλω; Θα προτιμούσα στο σαλόνι/καθιστικό, αλλά είναι πολύ φωτεινό. Θα επηρεάσει αυτό τον κύκλο με τις λάμπες; Αν τις βάλω να ανάβουν 7 το πρωί, θα κλείνουν 11 το βράδυ. Οπότε θα έχουν τον κύκλο 16/8 που χρειάζονται. Μήπως είναι καλύτερα να μπουν σε μία σκοτεινή αποθήκη που έχω;
dimitrisdim14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, unforgiven είπε Ρε είστε σοβαροί; Πάει η κάρτα.... 😁 Το 3ρι το έχει ο Γερμανός 100€, όσο και το επίσημο site. Αλλού δεν το βρήκα ετοιμοπαράδοτο. Ερώτηση: Σε τι περιβάλλον είναι καλύτερα να το βάλω; Θα προτιμούσα στο σαλόνι/καθιστικό, αλλά είναι πολύ φωτεινό. Θα επηρεάσει αυτό τον κύκλο με τις λάμπες; Αν τις βάλω να ανάβουν 7 το πρωί, θα κλείνουν 11 το βράδυ. Οπότε θα έχουν τον κύκλο 16/8 που χρειάζονται. Μήπως είναι καλύτερα να μπουν σε μία σκοτεινή αποθήκη που έχω; Η καλύτερη επιλογή είναι να βλέπουν και φυσικό φως, για καλύτερη ανάπτυξη , αλλά εγώ στην κουζίνα μου που είναι σκοτεινή , μια χαρά δουλευουν με τις λάμπες της συσκευής . Πιο πολύ προσοχή θέλουν οι θερμοκρασίες που λένε τα φυτά πάνω . Δλδ υπάρχουν φυτά για χειμώνα αν έχεις μέσα στο σπίτι 18-22 βαθμούς , και φυτά για καλοκαίρι αν έχεις μέσα 24-32 Στις 17/1/2024 στις 7:34 ΠΜ, dimitrisOS είπε Καλημέρα σας. Είχα αγοράσει το click and glow, το είχα χρησιμοποιήσει μια φορά βγήκαν κάπως τα φυτά τα αφαίρεσα. Μετά δοκίμασα άλλες κάψουλες και βγήκε λίγο ίσα ίσα κάτι λουλούδια και τα πέταξα. Πριν λίγες μέρες ξανά έβαλα 3 κάψουλες από την ίδια συσκευασία που ήταν ανοιχτή καιρό, το γέμισα νερό και το έβαλα στην πρίζα. Μετά από 4 μέρες ούτε το νερό δεν ήπιαν... Γιατί γίνεται αυτό; Πιστεύω ότι στα cups είναι το πρόβλημα και δεν τραβάει το νερό. Χρειάζεται να τα αλλάζουμε κάθε φορά μήπως ή κάτω έχουν κάτι σαν βαμβάκι αυτό είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ. Νερό τα φυτά τραβανε λίγο τώρα τον χειμώνα . Πρόσεχε όταν γεμίζεις το νερό να μην το παραγεμιζεις γιατί τα σκοτώνεις . Πρέπει το φλοτερ που δείχνει την ένδειξη του νερού να είναι στο ίδιο επίπεδο και όχι να ξεπερνάει το ύψος του click and grow 1
dimitrisOS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Νερό τα φυτά τραβανε λίγο τώρα τον χειμώνα . Πρόσεχε όταν γεμίζεις το νερό να μην το παραγεμιζεις γιατί τα σκοτώνεις . Πρέπει το φλοτερ που δείχνει την ένδειξη του νερού να είναι στο ίδιο επίπεδο και όχι να ξεπερνάει το ύψος του click and grow είναι φυσιολογικο να μην εχουν τραβηξει καθολου ;
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, dimitrisOS είπε είναι φυσιολογικο να μην εχουν τραβηξει καθολου ; Αν το χώμα είναι τελείως στεγνό μετά από 1-2 μέρες τότε δεν είναι φυσιολογικό .
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Σήμερα ήρθαν τα νέα φυτά . Τώρα μέσα φυτεμένα είναι Λεβάντα Λαχανιδα Cockscomb Gazania 2
unforgiven Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Σήμερα ήρθαν τα νέα φυτά . Ποιο είναι το κίτρινο φυτό; Εντυπωσιακό!
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, unforgiven είπε Ποιο είναι το κίτρινο φυτό; Εντυπωσιακό! Το κίτρινο φυτό λέγεται cockscomb . Μπορεί να σου τύχει κίτρινο ή κόκκινο . 1
dimitrisOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στις 19/1/2024 στις 12:54 ΠΜ, dimitrisdim14 είπε Αν το χώμα είναι τελείως στεγνό μετά από 1-2 μέρες τότε δεν είναι φυσιολογικό . Το χώμα έχει υγρασία φουλ. https://ibb.co/gMT78c5 Έχουν τραβήξει νερό, αυτά τα pod δεν θέλουν αλλάξει σίγουρα;
dimitrisdim14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, dimitrisOS είπε Το χώμα έχει υγρασία φουλ. https://ibb.co/gMT78c5 Έχουν τραβήξει νερό, αυτά τα pod δεν θέλουν αλλάξει σίγουρα; Εάν το χώμα είναι υγρό , δεν θέλουν αλλαγή . Σημαίνει ότι ανεβάζει κανονικα το νερό . 1
SpectralQ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Πολύ ωραίο δείχνει αν και τσιμπημένη η τιμή για το 9αρι αλλά όπως φαίνεται δεν αξίζει τόσο να πάρεις το μικρό. Οι άγριες φράουλες και τα ντοματίνια τι λένε από γεύση;
unforgiven Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Αγόρασα χθες το μικρό, περισσότερο για να δω αν μου αρέσει να ασχοληθώ, και μετά, βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα