dimitrisdim14 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Αν μπορούσε να μεγαλώσει ποιο ψηλά φυτά (δενδρύλλια) θα γίνονταν ανάρπαστα! 😛 Εννοείς κάτι τέτοιο ? Χαχαχα🤣🤣
dimitrisdim14 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Ωραία, υπάρχει λύση για όλα! 😂 Προφανώς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα χαχα. Αν το διαφήμιζαν έτσι , τότε όντως θα γινόταν ανάρπαστο χαχαχα
dimitrisdim14 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Έχουμε νέα από το γλάστρακι . Πέρα από το ότι παραγγείλα και δεύτερο μεγαλύτερο , έφτιαξα μια ραφιερα για να μπουν και τα 2 στην κουζίνα σε καθετη διάταξη . Πολύ ωραίο το εφέ του ξύλου με τα λεντ και το πράσινο ! Αυριο παραλαμβάνω και το μεγάλο . Τώρα άνετα πρωί είδα το πρώτο λουλουδάκι πάνω στις άγριες φράουλες. Που σημαίνει ότι είμαστε κοντά στο να φάμε 🍓.. Μέχρι τώρα μόνο πίνουμε κανένα τσάι με τα φύλλα! 3
dimitrisdim14 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αφού ήρθε και το δεύτερο σύστημα στο black Friday, έφτιαξα και την ξύλινη κατασκευή αυτή από ΙΚΕΑ , οπότε είναι κάπως έτσι .. 5
ribo7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω και γω την τριπλή Click&Grow, μια χαρά. Το φως 16/8 πως το λειτουργείτε? Να δουλεύει μέρα, π.χ., 6 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ? Ή 6 το απόγευμα μέχρι 10 το πρωί? Εγώ την έχω δίπλα στο παράθυρο που τη μέρα έχει και το φως ημέρας. Άρα το θέμα ειναι να εκμεταλλεύομαι το φως ημέρας και να δίνω και φώς τη νύχτα? Ή να το βάζω τη μέρα και τη νύχτα να είναι σκοτάδι όπως είναι τα φυτά στο φυτικό τους περιβάλλον? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από ribo7
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, ribo7 είπε Έχω και γω την τριπλή Click&Grow, μια χαρά. Το φως 16/8 πως το λειτουργείτε? Να δουλεύει μέρα, π.χ., 6 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ? Ή 6 το απόγευμα μέχρι 10 το πρωί? Εγώ την έχω δίπλα στο παράθυρο που τη μέρα έχει και το φως ημέρας. Άρα το θέμα ειναι να εκμεταλλεύομαι το φως ημέρας και να δίνω και φώς τη νύχτα? Ή να το βάζει τη μέρα και το νύχτα να είναι σκοτάδι όπως είναι τα φυτά στο φυτικό τους περιβάλλον? Εγω το βγαζω το πρωι πριν φυγω για την δουλεια, οποτε πρακτικα δουλευει απογευμα και βραδυ. Επισης το εχω διπλα στο παραθυρο κι εγω, δεν μπορω να πω πως παει ασχημα για τα φυτα. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, ribo7 είπε Έχω και γω την τριπλή Click&Grow, μια χαρά. Το φως 16/8 πως το λειτουργείτε? Να δουλεύει μέρα, π.χ., 6 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ? Ή 6 το απόγευμα μέχρι 10 το πρωί? Εγώ την έχω δίπλα στο παράθυρο που τη μέρα έχει και το φως ημέρας. Άρα το θέμα ειναι να εκμεταλλεύομαι το φως ημέρας και να δίνω και φώς τη νύχτα? Ή να το βάζει τη μέρα και το νύχτα να είναι σκοτάδι όπως είναι τα φυτά στο φυτικό τους περιβάλλον? Εμένα ανάβει γύρω στις 6 και κλείνει γύρω στις 21.00 . Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει φως 24 ώρες το 24 ωρο , πρεπει να προσομοιώνει την ημερα νύχτα , οπότε καλύτερα να αν το έχεις κοντά στο παράθυρο να το βάλεις να αναβει 6-7 το πρωί και να σβήνει 10-11 το βράδυ , να μένουν τα φυτά και λίγο στην νύχτα ας πούμε ! 1
UncleKim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Παρα πολυ ωραιο μαραφέτι, και εκπαιδευτικό για μικρούληδες τύπους. Τώρα το βλέπω 100+8 μεταφορικά "σκέτο". Είναι αρκετά τσιμπημένο δυστυχώς. (Έχει και κάτι "κτήνη¨που καταλαμβάνουν ολόκληρους τοίχους. Πολύ ωραία ιδέα γενικώς) 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, UncleKim είπε Παρα πολυ ωραιο μαραφέτι, και εκπαιδευτικό για μικρούληδες τύπους. Τώρα το βλέπω 100+8 μεταφορικά "σκέτο". Είναι αρκετά τσιμπημένο δυστυχώς. (Έχει και κάτι "κτήνη¨που καταλαμβάνουν ολόκληρους τοίχους. Πολύ ωραία ιδέα γενικώς) Πλέον υπάρχει και στο praktiker απ'όσο ξέρω.. και σε άλλα 2-3 σκρουτζομαγαζα επίσημα
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Σαλατουλα σπιτική με μαρούλι και λάπαθο από το click and grow ! ξαναφυτεψα βασιλικό και μαϊντανό ! Και τέρμα δεξιά είναι αρακάς ! 5
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 12:29 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε Σαλατουλα σπιτική με μαρούλι και λάπαθο από το click and grow ! ξαναφυτεψα βασιλικό και μαϊντανό ! Και τέρμα δεξιά είναι αρακάς ! Ο αρακάς επίσης ψήλωσε αρκετά ...έχει πολύ γρήγορη ανάπτυξη 4
kallair Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Λολ μόλις έβλεπα Ant1 Κ την εκπομπή dragon's den, και είδα μια ελληνική start up που Κ καλά ήταν η πρώτη στον κόσμο και παρουσίαζε ένα ολόιδιο προϊόν με αυτό που έχετε παίδες.citicrop το όνομα της start up.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Εδω το δικο μου set up. H μια γλάστρα εχει θυμάρι (που ειχα κερδισει σε ενα γκιβαγουεη τους) στο κέντρο chilli pepper που δεν εχει βγαλει τπτ ακομα και ενα εντυπωσιακό painted nettle. Στην κανονική γλάστρα εχω εναν βασιλικό και ενα αλλο painted nettle (που κατι του φταίει, μαλλον εκανα μεταφυτευση λάθος και τωρα δεν μεγαλώνει αλλο) και τα δυο απο το c&g. Και η αλλη c&g εχει chlli pepper, painted nettle και cockscomb που αναπτύσσονται με ρυθμό χελωνας λολ 50 λεπτά πριν, kallair είπε Λολ μόλις έβλεπα Ant1 Κ την εκπομπή dragon's den, και είδα μια ελληνική start up που Κ καλά ήταν η πρώτη στον κόσμο και παρουσίαζε ένα ολόιδιο προϊόν με αυτό που έχετε παίδες.citicrop το όνομα της start up. Ναι και ζητουσαν 150 ευρω για το starting model 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα