Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 75€ ειναι με την εκπτωση και 9€ τα μεταφορικά και ερχεται σε λιγες μέρες απο Τσεχια. Οχι φθηνο δεν το λες, αλλα ειναι καλη φαση αν σου αρεσουν τα φυτα και τα gadgets 😀 2
SabotazNic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, stormrain είπε Οχι οχι, ακομα δεν αλλαξα τον βραχίονα οπότε η λαμπα ειναι ακομα χαμηλα. Τα καφε σημαδια είναι οκ, ετσι ειναι το φυτό, μετα γίνονται πιο εντονα Ναι ναι, το ξερω το φυτο, αλλα ετσι οπως το βλεπω απο την φωτογραφια φαινεται διαφορετικο το σημαδι. Μπορει να ειναι και απο την αποσταση βεβαια (της φωτο). btw, υπαρχουν πουθενα χαρακτηριστικα των led? Εψαξα αλλα δεν τα βρηκα. Φανταζομαι καπου θα λεει για να τα βρεις για αντικατασταση. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει μεταφύτευση στον βασιλικό παιδιά γιατί είμαι βιαστικος και θέλω να δοκιμάσω και τις άγριες φράουλες . Εδώ είναι η πρώτη μέρα της μεταφύτευσης . Δεν πίστευα ότι θα κρατήσουν , αλλά πλέον στην γλάστρα μέσα έχει περάσει σχεδόν 1 βδομάδα και πάνε πολύ καλά . Σήμερα κιόλας έκοψα για την μακαριναδα μου !! 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι ναι, το ξερω το φυτο, αλλα ετσι οπως το βλεπω απο την φωτογραφια φαινεται διαφορετικο το σημαδι. Μπορει να ειναι και απο την αποσταση βεβαια (της φωτο). btw, υπαρχουν πουθενα χαρακτηριστικα των led? Εψαξα αλλα δεν τα βρηκα. Φανταζομαι καπου θα λεει για να τα βρεις για αντικατασταση. Έχει μεσα στο σάιτ ανταλακτικο όλο το μπράτσο με τις λάμπες με 20-25€ νομίζω Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από dimitrisdim14 2
SabotazNic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Έχει μεσα στο σάιτ ανταλακτικο όλο το μπράτσο με τις λάμπες με 20-25€ νομίζω Ναι εψαχνα να δω τι χαρακτηριστικα εχουν για να φτιαξω δικο μου grow light
dimitrisdim14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ναι εψαχνα να δω τι χαρακτηριστικα εχουν για να φτιαξω δικο μου grow light Ρίξε μια ματιά εδώ , έχει πολλά έτοιμα λεντ για φυτά https://www.skroutz.gr/c/1183/Diafora-Fotistika/f/1152943/Grow-Light.html Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από dimitrisdim14
dpolal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι εψαχνα να δω τι χαρακτηριστικα εχουν για να φτιαξω δικο μου grow light https://www.skroutz.gr/s/30010599/Ταινία-LED-Grow-Light-30W-12VDC-IP65-101269.html
M A T R I X Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/10/2022 στις 12:11 ΜΜ, stormrain είπε 75€ ειναι με την εκπτωση και 9€ τα μεταφορικά και ερχεται σε λιγες μέρες απο Τσεχια. Οχι φθηνο δεν το λες, αλλα ειναι καλη φαση αν σου αρεσουν τα φυτα και τα gadgets 😀 Δώσε feedback όταν σου έρθει. Έπεσα τυχαία στο thread και ψήθηκα και εγώ. Από μία γρήγορη ματιά που έριξα, γράφουν κάλα πράγματα για τη συγκεκριμένη.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Δώσε feedback όταν σου έρθει. Έπεσα τυχαία στο thread και ψήθηκα και εγώ. Από μία γρήγορη ματιά που έριξα, γράφουν κάλα πράγματα για τη συγκεκριμένη. Ηρθε ηδη! Εχω ανεβάσει και φωτο Μεχρι στιγμης εχω να πω τα καλυτερα, βασικα το βαζεις στην πρίζα και τελειώνει η ιστορία εκει, απλα περιμενεις να φυτρωσουν τα φυτα! Το πακετο ερχεται πολυ γρήγορα απο Ε.Ε χωρίς τελωνεία κλπ. Recommend 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ο βασιλικός πάει τρεεενο και στην γλάστρα ... Δεν παίρνει χαμπάρι . 41ή ημέρα είναι σύμφωνα με την εφαρμογή . Επίσης έβαλα μέσα στο σύστημα CLICK GROW άγρια φράουλα 🍓. Είμαι 14η μέρα και η πρόοδο είναι αρκετά πιο αργή σε σχέση με τον βασιλικό . Παρόλα αυτά η φράουλα έχει χρόνο ζωής 6 μήνες και ο βασιλικός 3 μήνες σύμφωνα με το app.
dimitrisdim14 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άγρια φράουλα Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από dimitrisdim14 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 3:38 ΠΜ, dimitrisdim14 είπε Άγρια φράουλα 1
gina57 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στις 23/10/2022 στις 4:32 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε Ο βασιλικός πάει τρεεενο και στην γλάστρα ... Δεν παίρνει χαμπάρι . 41ή ημέρα είναι σύμφωνα με την εφαρμογή . Επίσης έβαλα μέσα στο σύστημα CLICK GROW άγρια φράουλα 🍓. Είμαι 14η μέρα και η πρόοδο είναι αρκετά πιο αργή σε σχέση με τον βασιλικό . Παρόλα αυτά η φράουλα έχει χρόνο ζωής 6 μήνες και ο βασιλικός 3 μήνες σύμφωνα με το app. Έχω διαβάσει ότι τον βασιλικό δεν τον ποτίζουμε απ' ευθείας, αλλά ρίχνουμε νερό στο πιάτο της γλάστρας, έτσι χρησιμοποιεί όσο υγρασία έχει ανάγκη ...
dimitrisdim14 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Έχει black Friday το σάιτ για όποιον ενδιαφέρεται με τιμές πολύ καλές και καλά bundles. Και για στοκαρισμα φυτών και για ολόκληρα συστήματα Ξαναέκανα παραγγελία το μεγάλο σύστημα . Απο 220€ που έχει κανονικά μαζί με 9 φυτά το πήρα 180€ μαζί με 27 φυτά ... Η διαφορά του μικρού με το μεγάλο
Πανος999 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Ρε άνθρωπε ασε μας στο σκοτάδι μας...! Πως θα πω στη γυναικα μου θελω να παραγγείλω μια γλαστρα click and grow που εχει ενα 50αρικο?!?Χαχαχα!!! Φαίνεται πολύ ωραίο περα απ την πλακα!!😁
WebDevGr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Αν μπορούσε να μεγαλώσει ποιο ψηλά φυτά (δενδρύλλια) θα γίνονταν ανάρπαστα! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα