dimitrisdim14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, unforgiven είπε Αγόρασα χθες το μικρό, περισσότερο για να δω αν μου αρέσει να ασχοληθώ, και μετά, βλέπουμε... Κ εγώ έτσι ξεκίνησα και τελικά Μ αρέσε. Τα βότανα αξίζουν 100% ειδικά κάτι τσάγια κλπ η κάτι βασιλικοί και μαϊντανό που έχει . Επίσης πιπεριές τσίλι και ντοματινια μια χαρά πολύ καλά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 22/1/2024 στις 2:53 ΜΜ, dimitrisdim14 είπε Εάν το χώμα είναι υγρό , δεν θέλουν αλλαγή . Σημαίνει ότι ανεβάζει κανονικα το νερό . Όποτε να δοκιμάσω άλλο φυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 23/1/2024 στις 12:59 ΜΜ, SpectralQ είπε Πολύ ωραίο δείχνει αν και τσιμπημένη η τιμή για το 9αρι αλλά όπως φαίνεται δεν αξίζει τόσο να πάρεις το μικρό. Οι άγριες φράουλες και τα ντοματίνια τι λένε από γεύση; Φράουλες είχα βγάλει λίγες . Και ήταν πολύ μικρές . Γευστικές αλλά ελάχιστες . Δεν άξιζαν τόσο . Ντοματινια βγήκαν αρκετά και ήταν καλά . Άριστες οι τσίλι πιπεριές και πολύ ανθεκτικές , είχα τα φυτα τσίλι μεσα σχεδόν 8-9 μήνες. Και μετά τα φύτεψα σε γλάστρα με χώμα έξω σκέψου για να αδειάσω χώρο να βαλο καινούρια . Βότανα στυλ βασιλικό , μαϊντανό , και διάφορα λαχανικά , αποδίδουν άριστα επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Άριστες οι τσίλι πιπεριές και πολύ ανθεκτικές , είχα τα φυτα τσίλι μεσα σχεδόν 8-9 μήνες. Και μετά τα φύτεψα σε γλάστρα με χώμα έξω σκέψου για να αδειάσω χώρο να βαλο καινούρια . Βότανα στυλ βασιλικό , μαϊντανό , και διάφορα λαχανικά , αποδίδουν άριστα επίσης. Η γλάστρα με τις πιπερίτσες τσίλι έφτασε ηδη στον τρίτο χρόνο και ανανεώνεται συνεχώς με τους ίδιους τους σπόρους της! 3 χρόνια τώρα όλες οι πιπερίτσες για τα φαγητά και τα ποτά προέρχονται από αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Αγόρασα πριν 2.5 μήνες την 3ρα με τον βασιλικό. Στην αρχή άργησε να σκάσει, πιθανότατα λόγω του κρύου, αλλά μετά άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα. Τώρα, έχω βάλη την πρώτη επέκταση και τα φυτά έχουν φτάσει στη μισή απόσταση από τη λάμπα. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους: - Έφτασε η εποχή για μεταφύτευση ή να τα αφήσω ακόμα να φτάσουν τη λάμπα στην πρώτη επέκταση; - Μετά τη μεταφύτευση, να βγάλω τις γλάστρες έξω ή μέσα στο σπίτι; Απόψε θα κλαδέψω τα φυτά και θα βάλω τα πρώτα φύλλα για αποξήρανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου Εγω θα περίμενα λιγακι ακομα πριν τα μεταφυτευσω. Συνήθως τις εχω εξω τις γλαστρες μετά την μεταφύτευση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, unforgiven είπε Αγόρασα πριν 2.5 μήνες την 3ρα με τον βασιλικό. Στην αρχή άργησε να σκάσει, πιθανότατα λόγω του κρύου, αλλά μετά άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα. Τώρα, έχω βάλη την πρώτη επέκταση και τα φυτά έχουν φτάσει στη μισή απόσταση από τη λάμπα. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους πιο έμπειρους: - Έφτασε η εποχή για μεταφύτευση ή να τα αφήσω ακόμα να φτάσουν τη λάμπα στην πρώτη επέκταση; - Μετά τη μεταφύτευση, να βγάλω τις γλάστρες έξω ή μέσα στο σπίτι; Απόψε θα κλαδέψω τα φυτά και θα βάλω τα πρώτα φύλλα για αποξήρανση. Μεταφυτεψε τα σε γλάστρα , είναι η εποχή τώρα ναι . Επίσης αν τα μεταφυτεψεις άνοιξε λίγο τις ρίζες κάτω για να μπορούν να επεκταθούν μέσα στο νέο χώμα . Τις γλάστρες τις βγάζεις έξω κανονικά , γιατί μέσα δεν θα έχουν πλέον το φως της λάμπας . Έχω βασιλικό και μαϊντανό του click and grow σε γλάστρα σχεδόν 1 χρόνο τώρα , όλο τον χειμώνα έξω μια χΑρα την έβγαλε . Όταν τα μεταφυτευσεις , μπορείς να πάρεις λίγο λίπασμα για πράσινα φυτά και να ρίχνεις μια φορά την εβδομάδα . Επεξ/σία 5 Απριλίου από dimitrisdim14 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Μεταφυτεψε τα σε γλάστρα , είναι η εποχή τώρα ναι . Επίσης αν τα μεταφυτεψεις άνοιξε λίγο τις ρίζες κάτω για να μπορούν να επεκταθούν μέσα στο νέο χώμα . Τις γλάστρες τις βγάζεις έξω κανονικά , γιατί μέσα δεν θα έχουν πλέον το φως της λάμπας . Έχω βασιλικό και μαϊντανό του click and grow σε γλάστρα σχεδόν 1 χρόνο τώρα , όλο τον χειμώνα έξω μια χΑρα την έβγαλε . Όταν τα μεταφυτευσεις , μπορείς να πάρεις λίγο λίπασμα για πράσινα φυτά και να ρίχνεις μια φορά την εβδομάδα . Όντας άσχετος, τι μέγεθος γλάστρας να βάλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 5/4/2024 στις 10:34 ΠΜ, unforgiven είπε Όντας άσχετος, τι μέγεθος γλάστρας να βάλω; Μικρό προς μεσαιο γλαστρακι θέλει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Τι φταίει όταν κάποια pods δεν παίρνουν νερό; Το "σφουγγαράκι" που έχει μέσα για να τραβάει νερό φαίνεται συμπαγές και σκληρό, και έχει κιτρινίσει από τη μία άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Στις 3/10/2024 στις 10:36 ΠΜ, unforgiven είπε Τι φταίει όταν κάποια pods δεν παίρνουν νερό; Το "σφουγγαράκι" που έχει μέσα για να τραβάει νερό φαίνεται συμπαγές και σκληρό, και έχει κιτρινίσει από τη μία άκρη. Μπορεί να χρειαστεί μέρα από πολύ καιρό να αλλάξεις τα καλαμάκια που τραβάνε νερό . Εγώ βέβαια 2 χρόνια δεν τα έχω αλλάξει ποτέ και είναι μια χαρά . Τα έχει στο σάιτ τους . Πριν πάρεις αλλά, Βάλτα για λίγο σε ζεστό νερό , βοηθάει να ξεμπουκωσουν , αν έχουν θέμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Στις 13/10/2023 στις 12:10 ΠΜ, dimitrisdim14 είπε Προσοχή στο νερό , δλδ να μην είναι παραπάνω από ότι πρέπει . Πρέπει το φλοτερ να είναι στο ίδιο ύψος , και όχι να εξέχει παραπάνω , γιατί αν εξέχει σημαίνει ότι έχει πολύ νερό . Επίσης θέλει προσοχή στις θερμοκρασίες , δλδ γράφουν πάνω τα φυτά τις θερμοκρασίες που θέλουν . Δεν μπορείς σε δωμάτιο με 15 βαθμούς να βάλεις τομάτες που θέλουν 25-30 βαθμούς . Και τέλος , ότι δεν φυτρώσει μιλάς με click and grow στο επίσημο σάιτ και σου στέλνουν αντικατάσταση δωρεάν . Επίσης μπορείς ένα θες να ρίξεις μόνος σου ένα σπόρο μέσα στο χωμα αν δεν σκάσει φυτό , και να φυτρωσει. Έχω πάρει μια φορά αντικατάσταση για 1 πετούνια που δεν φύτρωσε . Ξεκινησες απο ενα μικρο και εχεις ποσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 24/10/2024 στις 8:03 ΜΜ, verylife78 είπε Ξεκινησες απο ενα μικρο και εχεις ποσα??? 2 μεγάλα και 2 μικρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα