Goulam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ότι λέει και ο τίτλος. Πάντα είχα την κανονική ηλεκτρική σκούπα που συνδέεται στο ρεύμα και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Όμως τώρα που χάλασε μετά από αρκετά χρόνια, σκέφτομαι να πάρω μια με μπαταρία. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα δεν θα έχει τη δύναμη της κανονικής, όμως ποια προτείνετε εσείς; Ξέρω ότι όλο το ζουμί είναι στη μπαταρία που θα έχει και γι'αυτό θα ήθελα να ήταν μια σκούπα dewalt ή makita που είναι top μάρκες σε εργαλεία με μπαταρίες όμως δεν έχω βρει κάποια σκούπα τους που να με ενθουσιάζει. Αντιθέτως, έχω βρει κάποια μοντέλα Bosch που φάνηκαν αρκετά υποσχόμενα. Θα προτιμούσα να μην είναι πολύ πιο ακριβές από 150-200 ευρώ. (Αν ήταν dewalt ή makita δεν θα με ένοιαζε να έβγαινα και λίγο εκτός budget δεδομένου ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις μπαταρίες τους και σε άλλα εργαλεία)
turbakiasss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Goulam είπε Ότι λέει και ο τίτλος. Πάντα είχα την κανονική ηλεκτρική σκούπα που συνδέεται στο ρεύμα και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Όμως τώρα που χάλασε μετά από αρκετά χρόνια, σκέφτομαι να πάρω μια με μπαταρία. Καταλαβαίνω ότι πιθανότατα δεν θα έχει τη δύναμη της κανονικής, όμως ποια προτείνετε εσείς; Ξέρω ότι όλο το ζουμί είναι στη μπαταρία που θα έχει και γι'αυτό θα ήθελα να ήταν μια σκούπα dewalt ή makita που είναι top μάρκες σε εργαλεία με μπαταρίες όμως δεν έχω βρει κάποια σκούπα τους που να με ενθουσιάζει. Αντιθέτως, έχω βρει κάποια μοντέλα Bosch που φάνηκαν αρκετά υποσχόμενα. Θα προτιμούσα να μην είναι πολύ πιο ακριβές από 150-200 ευρώ. (Αν ήταν dewalt ή makita δεν θα με ένοιαζε να έβγαινα και λίγο εκτός budget δεδομένου ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις μπαταρίες τους και σε άλλα εργαλεία) Καλημέρα, εγώ έχω την παρακάτω (ακριβώς προηγούμενο μοντέλο χωρίς τα λεντ εμπρός) εδώ και περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τραβάει ανέλπιστα καλά χωρίς να χρειάζεται να την βάλεις σε turbo mode. Θετικό επίσης το γεγονός ότι καθαρίζεται πολύ εύκολα, είναι σχεδόν αθόρυβη αλλά παράγει θόρυβο όταν βάζεις το turbo. https://www.skroutz.gr/s/31829714/Bosch-BBS8214PET-Επαναφορτιζόμενη-Σκούπα-Stick-18V-Κόκκινη.html
ReBeLoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 καλημερα, εγω πηρα απο εξωτερικο την Jimmy JV85 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε βαθμο που απεσυρα εντελως την κανονικη σκουπα που ειχα. Πηρα και μια δευτερη μπαταρια απο ali αν και δεν εχει χρειαστει να την χρησιμοποιησω. Μου ελυσε τα χερια πραγματικα και το συγκεκριμενο μ οντελο ειναι πολυ δυνατο.
Goulam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, ReBeLoS είπε καλημερα, εγω πηρα απο εξωτερικο την Jimmy JV85 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σε βαθμο που απεσυρα εντελως την κανονικη σκουπα που ειχα. Πηρα και μια δευτερη μπαταρια απο ali αν και δεν εχει χρειαστει να την χρησιμοποιησω. Μου ελυσε τα χερια πραγματικα και το συγκεκριμενο μ οντελο ειναι πολυ δυνατο. Είχα δει έναν τύπο στο youtube που την έκανε review και την πρότεινε, όμως στο λινκ που έδινε η σκούπα ήταν out of stock. Και σε άλλα μαγαζιά είτε δεν υπήρχε είτε ήταν πολύ πιο ακριβή οπότε σταμάτησα να την ψάχνω. 10 ώρες πριν, turbakiasss είπε Καλημέρα, εγώ έχω την παρακάτω (ακριβώς προηγούμενο μοντέλο χωρίς τα λεντ εμπρός) εδώ και περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τραβάει ανέλπιστα καλά χωρίς να χρειάζεται να την βάλεις σε turbo mode. Θετικό επίσης το γεγονός ότι καθαρίζεται πολύ εύκολα, είναι σχεδόν αθόρυβη αλλά παράγει θόρυβο όταν βάζεις το turbo. https://www.skroutz.gr/s/31829714/Bosch-BBS8214PET-Επαναφορτιζόμενη-Σκούπα-Stick-18V-Κόκκινη.html Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά βγαίνει λίγο εκτός budget στα 400+ ευρώ.
ReBeLoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μην βιαστεις και τσεκαρε οταν γινει παλι in stock συνηθως την κανουν flash sale . Η τιμη που βλεπεις τωρα ειναι εικονικη. Εγω που εχω παρει 2 κομματια το ενα το πηρα 178 και το αλλο 156 με αποστολη απο Τσεχια και σε 7 μερες παραλαβη. Πραγματικα αξιζει και το τελευταιο euro και την προτεινω γιατι τις χρησιμοποιω απο τα Χριστουγεννα ασταματητα. Μπαταρια εξτρα αν χρειαστεις απο το ali με 60 ευρω απο Πολωνια χωρις τελωνεια. Επιλεγεις αυτη για το μοντελο σου και ειναι γνησια. https://www.aliexpress.com/item/1005003834921341.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.296c1802E7dWFW Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από ReBeLoS
turbakiasss Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Goulam είπε Είχα δει έναν τύπο στο youtube που την έκανε review και την πρότεινε, όμως στο λινκ που έδινε η σκούπα ήταν out of stock. Και σε άλλα μαγαζιά είτε δεν υπήρχε είτε ήταν πολύ πιο ακριβή οπότε σταμάτησα να την ψάχνω. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά βγαίνει λίγο εκτός budget στα 400+ ευρώ. Εγώ την πήρα προσφορά στα 299 πριν την πόλεμο βέβαια και τις ανατιμήσεις. Πλέον δεν ξέρω πόσο χαμηλά μπορούσε να πέσει, ίσως 349 με λίγη υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα