Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Έχω το Samung A52s, και ψάχνω για ένα smartwatch μεσαίας κατηγορίας. Πιστεύω καλύτερα θα ήταν να ψάξω της  της Samsung λόγω του κινητού. Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες για πιο θα ήταν μία καλή επιλογή.

Πιστεύω γύρω στα 250 η τιμή θα ήταν τίμια ή και αρκετή για ρολόι μεσαίας κατηγορίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιό βασική επιλογή είναι το περσινό galaxy watch4 https://www.skroutz.gr/s/30615973/Samsung-Galaxy-Watch4-Aluminium-44mm-Αδιάβροχο-με-Παλμογράφο-Green.html?from=listing_color_variations
Απλά δέν λένε και τα καλύτερα για την αυτονομία του

Αν δέν έχεις συγκεκριμένες λειτουργίες που θές απο το smartwatch θα προτείνω και το Galaxy Active2
 https://www.skroutz.gr/s/20566688/Samsung-Galaxy-Watch-Active2-Aluminium-44mm-Αδιάβροχο-με-Παλμογράφο-Μαύρο.html
(έχω και το Α52s & και το Active2 αντίστοιχα και συνεργάζονται άψογα). Πολύ καλή αυτονομία αλλά σε σχετικό "μείον" είναι ότι δέν έχει WearOS και δεν υποστηρίζει ασύρματες πληρωμές (μόνο με samsung pay που δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα).

Επεξ/σία από Kag1ante
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ προτείνω Galaxy watch 5 44mm

Καλό είναι αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή του. Από 150-180 που μπορώ να βρω το 4ρι πάω στα 250-320.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evangelos_GR είπε

Καλό είναι αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή του. Από 150-180 που μπορώ να βρω το 4ρι πάω στα 250-320.

Δεν εχει καλή μπαταρία το 4αρι....

Εγω πηρα το 4 classic 42mm και κλαιω τα λεφτά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Δεν εχει καλή μπαταρία το 4αρι....

Εγω πηρα το 4 classic 42mm και κλαιω τα λεφτά μου.

Δλδ πόσο σου βγάζει;

Επεξ/σία από Evangelos_GR
Δημοσ.

Galaxy 4 classic 46mm και η μπαταρία μου κρατάει 2 με 2.5 μέρες στη καλύτερη. Ίσως αν περίμενα λίγο να έπαιρνα κατευθείαν το 5, μόνο και μόνο για τη λίγο καλύτερη μπαταρία.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Galaxy 4 classic 46mm και η μπαταρία μου κρατάει 2 με 2.5 μέρες στη καλύτερη. Ίσως αν περίμενα λίγο να έπαιρνα κατευθείαν το 5, μόνο και μόνο για τη λίγο καλύτερη μπαταρία.

Αυτό κοίταξα κι εγώ το 46ρι σε classic. Καθώς και το active2 αλλά νομίζω θα πάω προς το 4ρι. Το 5 είναι καλό αλλά η τιμή του ανεβασμένη και για λίγο παραπάνω μπαταρία δεν αξίζει. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αν θυμάμαι είχαν μηδαμινές διαφορές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Μια χαρα είσαι, άρχοντας εμένα δε μου βγάζει ούτε τη μερα. Και χωρίς aod , χωρίς wifi, χωρίς μέτρηση άγχους, χωρίς GPS... 

Δεν παίζει να το κρατήσω, θα φύγει για 5αρι αλλά δεν ξέρω ή πάρω τώρα το 5 44mm ή να περιμένω να περιέχει λίγο ή τιμή του pro αν και αρκετά μεγάλο στο χέρι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...