Προς το περιεχόμενο

Laptop Chuwi GemiBook 13″ 2K IPS / J4125 242 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, safridia είπε

Αυτα που διαβαζω απο εσενα ειναι καπως...
Εγραψε αυτο που εγραψε γιατι αυτο του συνεβει, αυτη η προσπαθεια να βγαλουμε τον αλλο τρελο δεν μου αρεσει καθολου.
Εσυ αγορασες;

Ξεκολλημένο βύσμα φόρτισης αρέσει δεν αρέσει ίσον κακοχρησία (και φυσικά δεν καλύπτεται από κανένα service), κανόνας!

Φυσικά και έχω αγοράσει κατά καιρούς τέτοια laptopάκια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, το τελευταίο είναι αυτό: https://bit.ly/3BLPZQ7 (https://bit.ly/3SapXvf).

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες, σε φορητο με ξεκολλημενο βυσμα φορτισης αγορασμενο απο Ελλαδα εχει περασει κανονικα απο εγγυηση και γενικα περναει, σιγουρα δεχθηκε πιεση, αλλα ετσι και αλλιως η καθημερινη χρηση ενος φορητου εχει και καποια πιεση, δεν το εχουμε και ολη του την ζωη σε μαξιλαρια. Δεν ειναι καποιο καλυμα σπασμενο, η να εχει παρει νερα. Φορτιση ειναι που με το μπανιο κολλησης που τα περνανε περνουν πολυ τσιγγουνικα κολληση και βγαζει ψυχρη κολληση ευκολα.

Αλλα φορητο απο Κινα αντε βγαλε ακρη με τους κινεζους και την ανυπαρκτη τεχνικη υποστηριξη τους.
Θελω ενα φορητο, ιδεατα κατι μικροτερο, ελαφρυτερο απο 15" αλλα φοβαμαι αρκετα το θεμα της εγγυησης.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από 3-4 μέρες από την αγορά εξακολουθεί να μην υπάρχει tracking number.

Μίλησα μέσo chat στο banggood αλλά μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή για να φανεί.

Ισχύει και σε άλλους αυτό; Έχει κάποιος tracking number;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του. Μου αρέσει πολύ η οθόνη του και γενικότερα ως κατασκευή. Παρατήρησα όμως ότι με το type c δεν φορτίζει αν είναι ανοιχτό το λάπτοπ. Ξεκινάει χάνεται επανέρχεται και όλο αυτό γίνεται. Αν είναι κλειστό φορτίζει μια χαρά με type c. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μου πει αν είναι προβληματικό εξ αρχής το δικό μου; Ο φορτιστής που δοκίμασα είναι xiaomi 33w που βγάζει τα volt και τα amber του original φορτιστή του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε

Εγώ έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του. Μου αρέσει πολύ η οθόνη του και γενικότερα ως κατασκευή. Παρατήρησα όμως ότι με το type c δεν φορτίζει αν είναι ανοιχτό το λάπτοπ. Ξεκινάει χάνεται επανέρχεται και όλο αυτό γίνεται. Αν είναι κλειστό φορτίζει μια χαρά με type c. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να μου πει αν είναι προβληματικό εξ αρχής το δικό μου; Ο φορτιστής που δοκίμασα είναι xiaomi 33w που βγάζει τα volt και τα amber του original φορτιστή του.

Εχει μεσα στην συσκευασια τροφοδοτικο η πρεπει να βρεις εσυ εξτρα;  Εαν υπαρχει στο κανει και με το αρχικο τροφοδοτικο;

Δημοσ.

Με το τροφοδοτικό όχι είναι άλλη θύρα κιόλας αποκλειστικά για φόρτιση. Με το type c όταν φτάνει στο 80 τα εκατό αρχίζει να τρεμοπαιζει η φόρτιση ( σαν να μπαίνει και βγαίνει το καλώδιο). Ωστόσο αν είναι κλειστό φορτίζει με type c χωρίς πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/9/2022 στις 2:45 ΜΜ, nikolas_kriti είπε

Εχω minipc της Blitzwolf με ακριβως τα ίδια χαραχτηριστικά στο γραφείο.

20+ καρτέλες firefox 2-3 excel 3 erp ανοιχτά και δεν κολλάει πουθενά. Το είχα πάρει σε προσφορά κι αυτό από BG.

Θεωρώ αξίζει φουλ για τέτοια χρήση.

Άρα μήπως αξίζει καλύτερα το 14 π ειναι κι ελαφρά καλυτερος ο n5100?

Για πες ποιο mini pc εχεις γτ με ενδιαφερει. Συγνωμη για το offtopic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2022 στις 6:35 ΜΜ, JOHN ONLY είπε

Κι εμενα τα ιδια, με τον ιδιο Xiaomi φορτιστη.

Ο φορτιστης του λαπτοπ γραφει επανω οτι ειναι στα 24w.

Αυτο που δεν βρισκω ειναι να εχει καποια ρυθμισει στα σταματαει η φορτιση στα 80-85%.

Κατα τα αλλα ειναι ενα εξαιρετικο λαπτοπ. Τζαμπα το πηραμε.

Επεξ/σία από dera
Δημοσ.

Παιδιά δοκίμασα τον κωδικό που λέει 242 και δε δουλεύει.λεει ότι έχει λήξει.υπαρχει περίπτωση να βρεθει άλλος που να το πάει στα 242 για να κάνω άμεση αγορά?στα 275 δε με ψήνει τόσο.ευχαριστω για το χρόνο σας!

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 8:24 ΜΜ, dera είπε

Κι εμενα τα ιδια, με τον ιδιο Xiaomi φορτιστη.

Ο φορτιστης του λαπτοπ γραφει επανω οτι ειναι στα 24w.

Αυτο που δεν βρισκω ειναι να εχει καποια ρυθμισει στα σταματαει η φορτιση στα 80-85%.

Κατα τα αλλα ειναι ενα εξαιρετικο λαπτοπ. Τζαμπα το πηραμε.

Εγώ το δοκίμασα με έναν φορτιστή xiaomi για note 8 αλλά δεν φορτίζει καθόλου!!!Κάνω κάτι λάθος;(τι λάθος να μου πείτε).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naxioths1979 είπε

αστερι για τα λεφτα του

Εαν παθει καποια ζημια να δω τι θα το κανετε το αστερι κατα τα αλλα. Που θα παει για σερβις;
Αυτο ειναι που με εκανε να μην παρω ενα, καθως το lenovo 330s εχει ραγισμενο keyboard bezel και κλεινει μονο του οποτε θελει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...