Προς το περιεχόμενο

Laptop Chuwi GemiBook 13″ 2K IPS / J4125 242 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Πως φτάσαμε σε προσφορά της Chuwi με Celeron να συζητάμε για macbook;😁

Ε ρώτησε κάτι το παιδί παραπάνω να μην προτείνω τπτ

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thomas_Boz είπε

... Αλλιώς macbook air m1 κτλπ σε ανάλογη τιμή βέβαια...

🤣🤣🤣🤣🤣!

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thomas_Boz είπε

Στο YouTube βλέπω υπάρχει και έκδοση με 12gb ram

Μάλλον είναι αυτό που ανέβασα από το official site τους με τον 0.2ghz μικρότερο επεξεργαστή 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, madnifestah είπε

Μάλλον είναι αυτό που ανέβασα από το official site τους με τον 0.2ghz μικρότερο επεξεργαστή...

...που σ' αυτές τις κατηγορίες μετράει από αρκετά έως πολύ:

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Celeron-J4115-vs-Intel-Celeron-J4125/3679vs3667

https://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_celeron_j4125-vs-intel_celeron_j4115

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά μην τρώγομαστε με 240 που δεν παιρνεις ουτε κινητο παιρνεις ενα λαπτοπακι με αξιοπρεπεστατη ταχυτητα και οθονη για απλες δουλειες..........

Επεξ/σία από naxioths1979
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά διαβάστε προσεκτικά τους όρους της εγγύησης του banggood. Αγορά μόνο με paypal. Αν έρθει DOA ή χαλάσει εντός εγγύησης, θα σας πουν να πάτε να το επισκευάσετε σε μάστορα στην Ελλάδα και αν κρίνουν το κόστος επισκευής λογικό θα σας αποζημιώσουν. Δεν πληρώνουν το κόστος διάγνωσης της βλάβης πριν την επισκευή. Δηλαδή αν η επιδιόρθωση της βλάβης κοστίζει ακριβά και δεν αξίζει να το επισκευάσετε και αποφασίσετε να το στείλετε πίσω, δεν καλύπτουν το κόστος της διάγνωσης. Αν χρειαστεί να το επιστρέψετε θα πρέπει να το στείλετε στην Κίνα με ταχυδρομείο και όχι στην ευρωπαική αποθήκη τους, από την οποία σας το έστειλαν. Κακή εμπειρία δική μου πέρυσι. Επίσης συστηματικά σβήνουν τις αρνητικές κριτικές.

Επεξ/σία από dess
  • Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dess είπε

Παιδιά διαβάστε προσεκτικά τους όρους της εγγύησης του banggood. Αγορά μόνο με paypal. Αν έρθει DOA ή χαλάσει εντός εγγύησης, θα σας πουν να πάτε να το επισκευάσετε σε μάστορα στην Ελλάδα και αν κρίνουν το κόστος επισκευής λογικό θα σας αποζημιώσουν. Δεν πληρώνουν το κόστος διάγνωσης της βλάβης πριν την επισκευή. Δηλαδή αν η επιδιόρθωση της βλάβης κοστίζει ακριβά και δεν αξίζει να το επισκευάσετε και αποφασίσετε να το στείλετε πίσω, δεν καλύπτουν το κόστος της διάγνωσης. Αν χρειαστεί να το επιστρέψετε θα πρέπει να το στείλετε στην Κίνα με ταχυδρομείο και όχι στην ευρωπαική αποθήκη τους, από την οποία σας το έστειλαν. Κακή εμπειρία δική μου πέρυσι. Επίσης συστηματικά σβήνουν τις αρνητικές κριτικές.

Δυστυχως αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα που αγοραζουμε απο Κινα και καλα το πρωτο εξαμηνο σε καλυπτει και το paypal.

Απο κει και μετα ειναι αναλογα τι θα σου τυχει, παντως η επιστροφη στη Κινα για τα περισσοτερα προιοντα απλα δεν συμφερει.

Παντως προσωπικα σε μενα σε δυο μικρες βλαβες με αποζημιωσαν κανονικα με την αποδειξη απο Ελληνικο μαγαζι αλλα ηταν σχετικα μικρο ποσο, γυρα στα εικοσι ευρω η καθεμια.

Δημοσ.

Λειτουργικό Windows 11 ή 10?

Ρωτάω γιατί σε διπλανό φορούμε μιλάει για 10.

• Εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows 10 (Global Version)
  • Οθόνη IPS 13,0 ιντσών 3:2 180° με ανάλυση 2160 x 1440
  • Intel Coleron J4125 τετραπύρηνος, quad-thread 2,0 GHz, έως 2,7 GHz
  • Intel HD Graphics 600 GPU 750MHz Συχνότητα
  • 8 GB LPDDR4X RAM, 256 GB SSD (επεκτάσιμος)
  • Μπροστινή κάμερα 1,0 MP για φωτογραφίες και συνομιλία μέσω βίντεο
  • Μπαταρία 38 Wh με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με οπίσθιο φωτισμό
  • Υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση τύπου C και PD2.0 με πλήρεις δυνατότητες
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, G.makrihairis είπε

Λειτουργικό Windows 11 ή 10?

Ρωτάω γιατί σε διπλανό φορούμε μιλάει για 10.

Ασήμαντο...

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Μάγκες από την εμπειρία μου μακριά από τα συγκεκριμένα λάπτοπ και όλες τις άλλες κινεζιές λάπτοπ από Bnagood. Πήρα δύο Chuwi HeroBook Pro 14.1" πέρυσι. Ένα για εμένα και ένα για τον κουμπάρο μου επειδή μας άρεσαν. Τα προσέχαμε σαν τα μάτια μας γιατί είναι λεπτεπίλεπτα. Έναν χρόνο μετά δεν υπάρχει κανένα από τα δύο. Στο δικό μου έκλασε το βύσμα που κουμπώνει ο φορτιστής (έτσι έδειχνε, γιατί έπαψε να φορτίζει αλλά άμα κουνούσες το βύσμα του τροφοδοτικού λίγο πάνω ή κάτω έκανε επαφή) και δεν μπορούσα πια να το φορτίσω στου κουμπάρου μου χάλασε το πληκτρολόγιο. Εγώ δοκίμασα και αντικατέστησα το βύσμα της φόρτισης αλλά δεν ήταν το βύσμα το πρόβλημα μάλλον. Κάτι άλλο ήταν εσωτερικό στην μητρική μάλλον γιατί δεν φόρτισε ποτέ ξανά το λάπτοπ. 

Κλαίγαμε και οι δύο τα λεφτά μας έναν χρόνο μετά.

Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία

Όλο του το σώμα που είναι πλαστικό είναι εντελώς ψεύτικο

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sondo214 είπε

Μάγκες από την εμπειρία μου μακριά από τα συγκεκριμένα λάπτοπ και όλες τις άλλες κινεζιές λάπτοπ από Bnagood. Πήρα δύο Chuwi HeroBook Pro 14.1" πέρυσι. Ένα για εμένα και ένα για τον κουμπάρο μου επειδή μας άρεσαν. Τα προσέχαμε σαν τα μάτια μας γιατί είναι λεπτεπίλεπτα. Έναν χρόνο μετά δεν υπάρχει κανένα από τα δύο. Στο δικό μου έκλασε το βύσμα που κουμπώνει ο φορτιστής (έτσι έδειχνε, γιατί έπαψε να φορτίζει αλλά άμα κουνούσες το βύσμα του τροφοδοτικού λίγο πάνω ή κάτω έκανε επαφή) και δεν μπορούσα πια να το φορτίσω στου κουμπάρου μου χάλασε το πληκτρολόγιο. Εγώ δοκίμασα και αντικατέστησα το βύσμα της φόρτισης αλλά δεν ήταν το βύσμα το πρόβλημα μάλλον. Κάτι άλλο ήταν εσωτερικό στην μητρική μάλλον γιατί δεν φόρτισε ποτέ ξανά το λάπτοπ. 

Νομίζω είναι τελείως άλλο μοντέλο.

Αν και με βάλατε σε σκέψεις ρε γαμώτο.

Γενικά ηλεκτρονικά είναι ,πάντα κάποια κομμάτια θα βγάλουν θέμα.Αλλά μάλλον θα προτιμήσω με 100-120 ευρω(με 39Α) παραπάνω απο Ελλάδα κάποιο lenovo με 1080 οθόνη κι σίγουρα πιο δυνατό cpu!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sondo214 είπε

Αλλο μοντέλο αυτό που περιγράφεις, τώρα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου αλλά παρουσίασε βλάβες τύπου βύσμα φόρτισης, πληκτρολόγιο δηλαδή κλασσικές βλάβες κακοχρησίας ακούγεται κάπως...κάπως, καταλαβαίνεις...

Τα Chuwi GemiBook είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου (πάνω/κάτω) από αλουμίνιο...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
11 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Ασήμαντο...

Όπως τις περισσότερες φορές μονολεκτικός!

Έκανα και εγώ την αγορά μιας και ήθελα ένα φθηνό για βασικά πράγματα λάπτοπ.Τελική τιμή μου βγήκε 231,12€.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zacharis1955 είπε

Αλλο μοντέλο αυτό που περιγράφεις, τώρα το πρόσεχα σαν τα μάτια μου αλλά παρουσίασε βλάβες τύπου βύσμα φόρτισης, πληκτρολόγιο δηλαδή κλασσικές βλάβες κακοχρησίας ακούγεται κάπως...κάπως, καταλαβαίνεις...

Τα Chuwi GemiBook είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου (πάνω/κάτω) από αλουμίνιο...

Αυτα που διαβαζω απο εσενα ειναι καπως...
Εγραψε αυτο που εγραψε γιατι αυτο του συνεβει, αυτη η προσπαθεια να βγαλουμε τον αλλο τρελο δεν μου αρεσει καθολου.
Εσυ αγορασες;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...