Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Με την τιμή του αερίου στον Θεό δεν ξέρω πως να προστατευτώ 

Από πότε θέλουν θέρμανση οι στρατιωτικοί; Υποτίθεται ότι είναι σκληραγωγημένοι! Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία; 😕

Δημοσ.

Θα παίρνεις κάθε μήνα +500€ από όσα ζητάς, δε ξέρω αν ακόμα και με εξωφρενική τιμή αερίου δε θα σε συμφέρει. Για να μην έχεις και άγχος και κοιτάς συνέχεια τις τιμές του αερίου, κλείνεις το σταθερό της ΔΕΗ. Στην τελική αν μπεις μέσα το χειμώνα (θα πρέπει οι λογαριασμοί του στο τετράμηνο να είναι πάνω από 2000€), αλλά τους υπόλοιπους μήνες θα έχεις πολύ περισσότερο κέρδος από ότι υπολόγιζες, καλύπτεις και την αύξηση στην φορολογία.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Από πότε θέλουν θέρμανση οι στρατιωτικοί; Υποτίθεται ότι είναι σκληραγωγημένοι! Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία; 😕

Μυξοκλαιγονται ότι κρυώνουν  στα πάρτυ με ουζα οι υπόλοιποι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτα τα προβλήματα λυνονται με αυτοματισμους τύπου ξενοδοχείου. Αν δεν έχεις επενδύσει στο ακινητο δυσκολο να εισαι ανταγωνιστικός και συνεχεια γεματος.

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkstopo είπε

αυτα τα προβλήματα λυνονται με αυτοματισμους τύπου ξενοδοχείου. Αν δεν έχεις επενδύσει στο ακινητο δυσκολο να εισαι ανταγωνιστικός και συνεχεια γεματος.

Έχω επενδύσει σε ανακαίνιση 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Έχω επενδύσει σε ανακαίνιση 

ναι αλλά δεν ελέγχεις εάν λείπει ο χρήστης και αφήνει το κλιματιστικό αναμμένο με το παράθυρο ανάκληση ή το έχει μόνιμα στους 19 το καλοκαίρι και στους 26 το χειμώνα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ναι αλλά δεν ελέγχεις εάν λείπει ο χρήστης και αφήνει το κλιματιστικό αναμμένο με το παράθυρο ανάκληση ή το έχει μόνιμα στους 19 το καλοκαίρι και στους 26 το χειμώνα 

Μπορεί να έχει βάλει ινβερτορ με λειτουργία ξενοδοχείου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

Μπορεί να έχει βάλει ινβερτορ με λειτουργία ξενοδοχείου.

οχι δεν εχω τετοιο πραγμα αλλα ειναι καλη ιδεα

Πιστευω οτι βρηκα σωστο ανθρωπο για να δωσω το σπιτι μου και αυτο εχει σημασια. Στο κατω κατω ειναι ανωτατος δημοσιος υπαλληλος που σημαινει σιγουρα χρηματα και οχι με το στανιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...