Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Το δίλημμα ποιο είναι;10000€ για 10 μήνες ή όποτε κάτσει ενοικίαση απο Airb&B? Στο airb&b δεν καταναλώνουν νερο ρευμα και αέριο; 1
Maurikycli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Με την τιμή του αερίου στον Θεό δεν ξέρω πως να προστατευτώ Από πότε θέλουν θέρμανση οι στρατιωτικοί; Υποτίθεται ότι είναι σκληραγωγημένοι! Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία; 😕
Dimitris156 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Θα παίρνεις κάθε μήνα +500€ από όσα ζητάς, δε ξέρω αν ακόμα και με εξωφρενική τιμή αερίου δε θα σε συμφέρει. Για να μην έχεις και άγχος και κοιτάς συνέχεια τις τιμές του αερίου, κλείνεις το σταθερό της ΔΕΗ. Στην τελική αν μπεις μέσα το χειμώνα (θα πρέπει οι λογαριασμοί του στο τετράμηνο να είναι πάνω από 2000€), αλλά τους υπόλοιπους μήνες θα έχεις πολύ περισσότερο κέρδος από ότι υπολόγιζες, καλύπτεις και την αύξηση στην φορολογία.
zourman1981 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Από πότε θέλουν θέρμανση οι στρατιωτικοί; Υποτίθεται ότι είναι σκληραγωγημένοι! Με αυτούς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία; 😕 Μυξοκλαιγονται ότι κρυώνουν στα πάρτυ με ουζα οι υπόλοιποι
dkstopo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) αυτα τα προβλήματα λυνονται με αυτοματισμους τύπου ξενοδοχείου. Αν δεν έχεις επενδύσει στο ακινητο δυσκολο να εισαι ανταγωνιστικός και συνεχεια γεματος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από dkstopo
Allan-Wake Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dkstopo είπε αυτα τα προβλήματα λυνονται με αυτοματισμους τύπου ξενοδοχείου. Αν δεν έχεις επενδύσει στο ακινητο δυσκολο να εισαι ανταγωνιστικός και συνεχεια γεματος. Έχω επενδύσει σε ανακαίνιση
dkstopo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Έχω επενδύσει σε ανακαίνιση ναι αλλά δεν ελέγχεις εάν λείπει ο χρήστης και αφήνει το κλιματιστικό αναμμένο με το παράθυρο ανάκληση ή το έχει μόνιμα στους 19 το καλοκαίρι και στους 26 το χειμώνα
Maurikycli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, dkstopo είπε ναι αλλά δεν ελέγχεις εάν λείπει ο χρήστης και αφήνει το κλιματιστικό αναμμένο με το παράθυρο ανάκληση ή το έχει μόνιμα στους 19 το καλοκαίρι και στους 26 το χειμώνα Μπορεί να έχει βάλει ινβερτορ με λειτουργία ξενοδοχείου.
Allan-Wake Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Μπορεί να έχει βάλει ινβερτορ με λειτουργία ξενοδοχείου. οχι δεν εχω τετοιο πραγμα αλλα ειναι καλη ιδεα Πιστευω οτι βρηκα σωστο ανθρωπο για να δωσω το σπιτι μου και αυτο εχει σημασια. Στο κατω κατω ειναι ανωτατος δημοσιος υπαλληλος που σημαινει σιγουρα χρηματα και οχι με το στανιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα