Seethe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας Απο το σάββατο μεσημέρι δεν έχω ιντερνετ και ο ΟΤΕ ακομα δεν μου εχει ξεκαθαρίσει ποτε θα έρθει ο τεχνικός. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγω και να παω στην HCN που έχω ακούσει πως είναι τίμια εταιρεία. Ξέρει κανείς την διαδικασία για σπάσιμο συμβολαίου, κόστος προστίμου και τι κερατιάτικα θα μου κανουν μέχρι να μπεί ο νέος πάροχος ? Υπάρχει καποια καλύτερη επιλογή απο HCN που να ειναι και αξιόπιστη? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες εαν αξίζει συμφωνα με την εμπειρία σας αυτή η αλλαγή Ευχαριστώ προκαταβολικά
geoavlonitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Το προστιμο φαινεται συνηθως πανω στο συμβολαιο. Ειναι αναλογα με το μηνα, το μετρημα ξεκιναει απο την ημ/νια εναρξης του συμβολαιου. Αν δεν το εχεις, καλυτερα να ζητησεις αντιγραφο για να το δεις. Οσο για το αν αξιζει, δεν εχω ακουσει προσωπικα κακα λογια για την HCN, συν το οτι το Upload ειναι συμμετρικο με το Download (120Mbps Down, 120Mbps Up), ενω στους κλασικους παροχους δε θα το βρεις. Αν εχεις και Inalan διαθεσιμη, κοίτα και για αυτην. Πιστευω πως αυτη η αλλαγη αξιζει 100%.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Seethe είπε Καλησπέρα σας Απο το σάββατο μεσημέρι δεν έχω ιντερνετ και ο ΟΤΕ ακομα δεν μου εχει ξεκαθαρίσει ποτε θα έρθει ο τεχνικός. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να φύγω και να παω στην HCN που έχω ακούσει πως είναι τίμια εταιρεία. Ξέρει κανείς την διαδικασία για σπάσιμο συμβολαίου, κόστος προστίμου και τι κερατιάτικα θα μου κανουν μέχρι να μπεί ο νέος πάροχος ? Υπάρχει καποια καλύτερη επιλογή απο HCN που να ειναι και αξιόπιστη? Θα ήθελα να ακούσω γνώμες εαν αξίζει συμφωνα με την εμπειρία σας αυτή η αλλαγή Ευχαριστώ προκαταβολικά Αν δεν έχεις στην οικοδομή σου κουτί της hcn υπολόγιζε 1-6 μήνες στις καλές περιπτώσεις, εγώ έχω ενερη αίτηση και έχω κλείσει ήδη 9 μήνες και ακόμα δεν έχουμε κανένα νέο για το πότε θα σκάψουν Εταιρίες που παίζουν για ftth είναι hcn /inalan και μετά εταιρίες τύπου skytelecom που παίζουν ασύρματα Οπότε μην βιαστείς να κόψεις την υπάρχουσα σύνδεση αν δεν ενεργοποιηθείς σε όποια εταιρία αποφασίσεις να πας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα