Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βεβαια κρινω απο τις αξιολογησεις δεν πρεπει να λεει κατι αλλα εχει δοκιμασει καποιος ?

https://www.skroutz.gr/c/3779/eidi-epidiorthosis-aytokinitou/f/1157667/tapetsaria-derma.html?keyphrase=υγρό&order_by=reviews&order_dir=desc&o=υγρό 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι για μικρής έκτασης βλάβες. Όμως θέλουν αρκετή εμπειρία ώστε να πάρεις καλό αποτέλεσμα. Αν έχεις ασχοληθεί με στοκαρισματα με σιδηροστοκο κτλ πιστεύω ότι θα πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά αν υπάρχει τρύπα πρώτα την σφραγιζεις εσωτερικά με ένα κομμάτι ύφασμα ( έχει μέσα το σετ) και έπειτα από πάνω περνάς τον στόκο δέρματος. Όσο είναι φρέσκος ο στόκος πατάς από πάνω το αποτύπωμα που έχει η συσκευασία ώστε ο στόκος να πάρει το ανάγλυφο του δέρματος( έχει οδηγίες μέσα για καθε βήμα). Βέβαια αν το δέρμα σου είναι λείο απλά τον αφήνεις να στεγνώσει και τρίβεις με ψιλό γυαλοχαρτο.

Το πιο δύσκολο είναι να πετύχεις το χρώμα, ιδιαίτερα αν  έχεις κάποια περίεργη απόχρωση του μπεζ γκρί κτλ. Εγώ σε δικό που αυτοκίνητο πήγα κ έφτιαξα σπρέι στο χρώμα του σαλονιού.Αν έχεις μαύρο σαλόνι τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα.

Το αποτέλεσμα δεν θα είναι σε ε καμία περίπτωση επαγγελματικό απλά θα καλύψεις την τρύπα και δεν θα χτυπάει στο μάτι. 

Για πολύ καλό αποτέλεσμα υπάρχουν επαγγελματικά σετ που ξεφεύγουν πολύ σε τιμή.

Πάντως κ σε επαγγελματία να απευθυνθείς η επισκευή δεν είναι τόσο ακριβή. Σε μερικές περιπτώσεις με εκτεταμένες ζημιά συμφέρει να αλλάξεις το χαλασμένο κομμάτι δέρματος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποια στιγμη πιο παλια ειχα κανει ενα μπαλωμα σε δερματινη μπεζ απο καναπε σκαφους με ενα τετοιο κιτ απο ebay. Δεν ηταν σαν να μην υπηρχε η τρυπα αλλα αντεξε και εβγαλε σεζον καλοκαιριου με ηλιους και αλατια. Ηταν αρκετα ικανοποιητικο στο ματι παντως! Θα ψαξω για φωτο!

Δωσε εμφαση στο καλο καθαρισμα της επιφανειας που θα δουλεψεις ωστε να μην ειναι λιπαρη απο χερια, βρωμια, κλπ. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ολα αυτα τα σχολια στο σκρουτζ εχουν ερθει γιατι κανενας δεν καθαρισε σωστα. Δε γινεται να πας να κανεις σπισκευη π.χ. σε τιμονι που το πιανεις με τα χερια σου ολη μερα και να πας να μπαλωσεις απο πανω... 

Απο την αλλη ισως να ρωτουσα και σε καποιο καταστημα colorglo τι κοστος θα ειχε η επισκευη που θελω. Οταν αλλαξα καθησματα στο αυτοκινητο σε δερματινα, το αριστερο μπρατσο του καθισματος του οδηγου απο τα μπες-βγες ειχε τη φθορα του. Μου το εκαναν σαν καινουργιο! 80€ βεβαια αλλα 3ος χρονος και ειναι σαν την 1η μερα.. 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.
10 ώρες πριν, nick#18 είπε

Καποια στιγμη πιο παλια ειχα κανει ενα μπαλωμα σε δερματινη μπεζ απο καναπε σκαφους με ενα τετοιο κιτ απο ebay. Δεν ηταν σαν να μην υπηρχε η τρυπα αλλα αντεξε και εβγαλε σεζον καλοκαιριου με ηλιους και αλατια. Ηταν αρκετα ικανοποιητικο στο ματι παντως! Θα ψαξω για φωτο!

Δωσε εμφαση στο καλο καθαρισμα της επιφανειας που θα δουλεψεις ωστε να μην ειναι λιπαρη απο χερια, βρωμια, κλπ. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ολα αυτα τα σχολια στο σκρουτζ εχουν ερθει γιατι κανενας δεν καθαρισε σωστα. Δε γινεται να πας να κανεις σπισκευη π.χ. σε τιμονι που το πιανεις με τα χερια σου ολη μερα και να πας να μπαλωσεις απο πανω... 

Απο την αλλη ισως να ρωτουσα και σε καποιο καταστημα colorglo τι κοστος θα ειχε η επισκευη που θελω. Οταν αλλαξα καθησματα στο αυτοκινητο σε δερματινα, το αριστερο μπρατσο του καθισματος του οδηγου απο τα μπες-βγες ειχε τη φθορα του. Μου το εκαναν σαν καινουργιο! 80€ βεβαια αλλα 3ος χρονος και ειναι σαν την 1η μερα.. 

Υποθέτω ότι για φθορές σε δερμάτινο τιμόνι δεν ενδείκνυται, σωστά; Δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά και δεν ξέρω που να απευθυνθώ

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Gus_14 είπε

Υποθέτω ότι για φθορές σε δερμάτινο τιμόνι δεν ενδείκνυται, σωστά; Δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά και δεν ξέρω που να απευθυνθώ

Σε δερμάτινο τιμόνι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βάψιμο. Διαφορετικά θέλει καινούργια επένδυση με δέρμα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο οτι καταλαβα σε δερματινο σαλονι αυτοκινητου δεν κανει κατι .Και να αλαξω ενα κοματι δεν θα ειναι ακριβως το ιδιο χρωμα

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Τρύπα; Φθορά;

Το χρώμα μπορείς να το πετύχεις ακριβώς εάν πας σε ένα χρωματοπωλειο με χρώματα αυτοκινήτου. Έχουν μηχάνημα που διαβάζει το χρώμα κ μπορούν να σου βγάλουν την ίδια απόχρωση σε σπρέι ή σε χρώμα σε δοχειακι.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Τρύπα; Φθορά;

Το χρώμα μπορείς να το πετύχεις ακριβώς εάν πας σε ένα χρωματοπωλειο με χρώματα αυτοκινήτου. Έχουν μηχάνημα που διαβάζει το χρώμα κ μπορούν να σου βγάλουν την ίδια απόχρωση σε σπρέι ή σε χρώμα σε δοχειακι.

Οχι τρυπα αλλα φυσιολογικη φθορα μετα απο 14 χρονια που δυστυχως δεν το φροντισα.Σε μερικα σημαια ειναι εντονη 

Δημοσ.

Τότε η περίπτωση σου είναι εύκολη.

Ουσιαστικά με το σετ που θα πάρεις θα εξομαλύνεις τις ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος. Αφού στεγνώσει κ τριφτει τότε το βάφεις κ είναι έτοιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...