Ace Of Spades Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Καλήσπέρα, Θέλω να χρησιμοποιήσω το παρακάτω Module που βρήκα έτοιμο στο internet ( δεν έχω ιδέα από κώδικα ή ότι χρειάζεται). Function GetFirstLetters(rng As Range) As String 'Update 20140325 Dim arr Dim I As Long arr = VBA.Split(rng, " ") If IsArray(arr) Then For I = LBound(arr) To UBound(arr) GetFirstLetters = GetFirstLetters & Left(arr(I), 1) Next I Else GetFirstLetters = Left(arr, 1) End If End Function Ουσιαστικά κάνει το New York City σε NYC στο δίπλα κελί. Όταν τρέχω το Module μου κοκκινίζει το 'Update 20140325 και τα " " στην γραμμή arr = VBA.Split(rng, " "). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ελπίζω δεν γράφω ασυναρτησίες γιατί οριακά καταλαβαίνω τι γράφω.
masteripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 'Update 20140325 Είναι Comment οπότε δεν έπρεπε να στο κοκκινίζει...κάτι άλλο παίζει. Βαλε screenshot μπας και κάτι βγει
demessakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Διαφορετική λύση. Αντί για module, δοκιμάστε αυτή την συνάρτηση: =TEXTJOIN("";1;LEFT(FILTERXML("<a><b>"&SUBSTITUTE(A1;" ";"</b><b>")&"</b></a>";"//b");1)) όπου A1=New York City, και εφαρμόστε την με CTRL+SHIFT+ENTER.
virxen75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 σβήσε το ' και γράψε το ξανά , ομοίως το " " 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα