panoschr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Έχω laptop Acer Aspire A515. Τον τελευταίο καιρό ενώ χρησιμοποιώ το YouTube, κάποια βίντεο τα εμφανίζει όπως η φωτογραφία που επισυνάπτω. Έχω ενημερώσει drivers για κάρτες γραφικών κλπ. Το δοκίμασα και σε 2η οθόνη με hdmi αλλά και εκεί το ίδιο εμφανίζετα, οπότε δεν είναι πρόβλημα της οθόνης του λάπτοπ. Αν έχει κάποιος καμιά ιδεά τι μπορεί να είναι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πες μας λειτουργικό και browser σε παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πες μας λειτουργικό και browser σε παρακαλώ. Windows 11 (21H2 - 22000.978) και Chrome (v. 105.0.5195.127). Πάντως και πριν την αναβάθμιση στα 11αρια, το είχα παρατηρήσει να συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον είναι θέμα του chrome Με γρήγορη αναζήτηση βρήκα κάποιον αρκετούς με παρόμοιο θέμα https://support.google.com/chrome/thread/138025216/weird-lines-on-fb-youtube-videos?hl=en Λογικά αν απενεργοποιήσεις το hardware acceleration θα φτιάξει ή έλεγξε για πιθανά add-ons που σου δημιουργούν θέμα(δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις) Για να πιστοποιήσεις οτι το πρόβλημα είναι όντως στον chrome, δοκίμασε κάποιον άλλο browser, έστω και τον προεγκατεστημένο edge Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω laptop Acer Aspire A515. Τον τελευταίο καιρό ενώ χρησιμοποιώ το YouTube, κάποια βίντεο τα εμφανίζει όπως η φωτογραφία που επισυνάπτω. Έχω ενημερώσει drivers για κάρτες γραφικών κλπ. Το δοκίμασα και σε 2η οθόνη με hdmi αλλά και εκεί το ίδιο εμφανίζετα, οπότε δεν είναι πρόβλημα της οθόνης του λάπτοπ. Αν έχει κάποιος καμιά ιδεά τι μπορεί να είναι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με laptop στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε η vram της GPU μου πχ υπερθερμαινόταν αλλά μετά απο ελέγχους τόσο της vram όσο και της ram κτλ (και αφαίρεσης του hardware acceleration) είδα ότι 1) η μνήμη ειναι οκ 2) δεν υπερθερμαινόταν τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι τα ίδια βίντεο πάλι δεν έπαιζαν έστω με refresh αλλά με άλλο browser παίζανε κανονικά χωρίς θέμα. Είναι κάποιο θέμα του chrome πιστεύω που σχετίζεται με τα pointers στην μνήμη. Μου το έχει εμφανίσει και σε βίντεο στο μαγαζί του steam (μέσα απο τον steam browser) αλλά φαντάζομαι χρησιμοποιούν κώδικα του chrome. Εγώ προσωπικά δεν είδα διαφορά απενεργοποιώντας το hardware acceleration ίσως να μείωσε το θέμα αλλά πάλι είχα βιντεάκια που δεν παίζανε. Αλλά έχω πολύ καιρό να ξαναδώ τέτοιο πρόβλημα. Οπότε τσέκαρε αν έχεις up to date chrome, windows update και drivers γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, nickol-us είπε Μάλλον είναι θέμα του chrome Με γρήγορη αναζήτηση βρήκα κάποιον αρκετούς με παρόμοιο θέμα https://support.google.com/chrome/thread/138025216/weird-lines-on-fb-youtube-videos?hl=en Λογικά αν απενεργοποιήσεις το hardware acceleration θα φτιάξει ή έλεγξε για πιθανά add-ons που σου δημιουργούν θέμα(δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις) Για να πιστοποιήσεις οτι το πρόβλημα είναι όντως στον chrome, δοκίμασε κάποιον άλλο browser, έστω και τον προεγκατεστημένο edge Με την απενεργοποίηση του hardware acceleration φάνηκε να ψηλοεξαφανίζεται το πρόβλημα. Πάντως στον Edge δεν υπάρχει, οπότε μάλλον θέμα του chrome είναι. 11 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε είχα και εγώ παρόμοιο θέμα με laptop στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε η vram της GPU μου πχ υπερθερμαινόταν αλλά μετά απο ελέγχους τόσο της vram όσο και της ram κτλ (και αφαίρεσης του hardware acceleration) είδα ότι 1) η μνήμη ειναι οκ 2) δεν υπερθερμαινόταν τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι τα ίδια βίντεο πάλι δεν έπαιζαν έστω με refresh αλλά με άλλο browser παίζανε κανονικά χωρίς θέμα. Είναι κάποιο θέμα του chrome πιστεύω που σχετίζεται με τα pointers στην μνήμη. Μου το έχει εμφανίσει και σε βίντεο στο μαγαζί του steam (μέσα απο τον steam browser) αλλά φαντάζομαι χρησιμοποιούν κώδικα του chrome. Εγώ προσωπικά δεν είδα διαφορά απενεργοποιώντας το hardware acceleration ίσως να μείωσε το θέμα αλλά πάλι είχα βιντεάκια που δεν παίζανε. Αλλά έχω πολύ καιρό να ξαναδώ τέτοιο πρόβλημα. Οπότε τσέκαρε αν έχεις up to date chrome, windows update και drivers γενικά. Νομίζω μου το έχει εμφανίσει και εμένα κάπου αλλού αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Πάντως στον edge όλα καλά. Με updates κλπ δεν έφτιαξε πάντως, με το hardware acceleration κάπως λύθηκε. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Κι εγώ το είχα πάθει μια φορά πριν ~ 1 χρόνο, αλλά δεν θυμάμαι πως (προκάλεσα και πως) το έφτιαξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα